Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

alamanyadaa olsaydiii yapardim cocuk parasi veriyorrr..kendi ne veriyorrr allah askinaaa.,..maaslarimizdan kesinti yaparak yasiyor millet...brde 5 cocugun ne gunahi var...allahim saglikli hayirli evlatlar versinnn...ama bakabilecegimiz kadar...insallah durumum olur 5 cocuk yaparimm...1 tane gelsinde

aynisni yap ahretligim hak etmisssss

evet canımm rabbim koruyo bi şekildebide ben bilmiyorumya hamile oldugumu kv oturdugum için evi kaldır indir kanepeleri felan tek başıma cam sil hiç sakınmadan hopladım zıpladım tosun gibi geldi kuşum
maşşlh oğluma herkezler bayılıyookara kaş kara gözz şimdiden kızlar peşinde
eee annesine çekmişşnekaaa mütavaziyim dimi

doru habibtem burde araplar türkler arka arkaya doguruyo valla...dogana kadar 50 euro dogum olunca 1500 euro sonra yine heray 200 euro 25 yasina kadar ..ayrica dogunca her ihtiyacini arba yatak giysi mama herseylerini karsiliyolar...

insalalh olsun hepsini yapin ahretligimmm anliyorum senii

ben bugün bisey yapmadim herifimde istemedi yarin hamarat olucam ama
mşllh senin herife sana kıyamıyokız bak hamaratlıgı elden bırakmaa
aynisni yap ahretligim hak etmisssss
olur bitanem hak etti zaten yapacam
doru habibtem burde araplar türkler arka arkaya doguruyo valla...dogana kadar 50 euro dogum olunca 1500 euro sonra yine heray 200 euro 25 yasina kadar ..ayrica dogunca her ihtiyacini arba yatak giysi mama herseylerini karsiliyolar...
:26::26::26:bende orda olsam çifter çifter yaparımkv akrabasıda almanyada hepsinin 5 çocugu var

Son düzenleme:
mşllh senin herife sana kıyamıyokız bak hamaratlıgı elden bırakmaa

olur bitanem yaparım

:26::26::26:bende orda olsam çifter çifter yaparımkv akrabasıda almanyada hepsinin 5 çocugu var

kiyadigindan degil diet yapiyoda 1 günlük aama yarin tahlil ne verecektee

yaw yapmaya yeltendim bi basa cikaramadim gitti paraciklarrrr

Son düzenleme:
merhabalar. benim 8 ocak ta regl olmam gerekiyordu. her zaman 5 gün erken gelir. yani 13 aralikta olmstum en son. bugün ayin 21 i ve ben hala olmadim. hic gecikemz her zaman gününde gelirdi. iki kere evde yapilan idrar testi yaptim. en son 14 ocaktaydi, ikiside negatif cikti. ama inanilmaz bir kasik agrim oluyor, cok sükür uzun sürmüyor. gögüslerim cok aciyor, bazen dayanamayacagim kadar sizliyor. sabahlari mide eksimesi ve bulantisida oluyor. ayin 18 inde doktora gittim, testler negatif cikinca korktum kist olabilir diye. kan tahlili yapildi. bugün aciklanmasi gerekiyordu ama bilgisayarlari bozukmus yarin sabah ara dediler!!! eger psikolojik degil ise kendimi hamile gibi hissediyorum denilebilir:))

hadi yaa 3 çocuk 5 mi olmuş. daha 1 ine nasıl bakacaz diye düşünüyoruz adamın ettiği lafa bak..katılırım bu sözüne başbakanımızın..ama sadece gülmekten katılırım

valla öyle dedi demin haberlerdegaliba bi sene sonra 10 kadar cikariz....

canim benim bazen hamilelik idrarda cikmayabilir ama pkolu degilsen bence gününde yumurtluyosundur o yüzden hamilelik yok galiba insallahta hamilesindir ama belirtilere aldanma cogu arkadasimizda bos cikti cünkü..peki doktor ultrasonda bakmadimi daha net anlasilirdi bence...

Son düzenleme:

belirtiler hamile olduğunu gösteriyor.inşallah öledir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…