- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.113
- 798
- 36
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.781
ellerine saglıkk kuşumbende sevmem yemeyen insanıı
banada gecenlerde biri geldii tabagına hiç dokunmadı sadece çay içtii
bi sinirim bozulduu beni çagırdı sende gel oturalım die
bende aynısnı yapcam nasılmış anlasın bii
evet canımm rabbim koruyo bi şekildeayy canımm iyiki o doktora kanmammışsınnnnn..Allah korusun günahına girecektin yavrunun..herzaman bi doktora daha gitmek gerekiyor demekkiiii:26:
oğluna da maşallah cnm benim Allah istedikten sonra hiçç bişeycik olmadan geliyor bebişler dünyaya
alamanyadaa olsaydiii yapardim cocuk parasi veriyorrr..kendi ne veriyorrr allah askinaaa.,..maaslarimizdan kesinti yaparak yasiyor millet...brde 5 cocugun ne gunahi var...allahim saglikli hayirli evlatlar versinnn...ama bakabilecegimiz kadar...insallah durumum olur 5 cocuk yaparimm...1 tane gelsinde
bitanem onlarda kv yanında oturdugum için bazı şeylerde hevesim kaldı
ama tabi şimdi yavrularımın hiç bişilerini eksik etmiyoruz gözüm gibi bakıyom onlara
benden önce eşim yapar
elimden geldigi kadar aynısını yaparım
mşllh senin herife sana kıyamıyoben bugün bisey yapmadim herifimde istemediyarin hamarat olucam ama
aynisni yap ahretligim hak etmisssss
:26::26::26:bende orda olsam çifter çifter yaparımdoru habibtem burde araplar türkler arka arkaya doguruyo valla...dogana kadar 50 euro dogum olunca 1500 euro sonra yine heray 200 euro 25 yasina kadar ..ayrica dogunca her ihtiyacini arba yatak giysi mama herseylerini karsiliyolar...
slmm napıyonuz bakim kızceler
insalalh olsun hepsini yapin ahretligimmm anliyorum senii
mşllh senin herife sana kıyamıyokız bak hamaratlıgı elden bırakmaa
olur bitanem yaparım
:26::26::26:bende orda olsam çifter çifter yaparımkv akrabasıda almanyada hepsinin 5 çocugu var
:26::26::26:hım anladım canımmkiyadigindan degil diet yapiyoda 1 günlük aama yarin tahlil ne verecektee
yaw yapmaya yeltendim bi basa cikaramadim gitti paraciklarrrr
:26::26::26:hım anladım canımmhayırlısı olsun bitanemmmmmmmmmmm
hosgeldin asetonummbizde kaynatiyoruz basbakanimiz 5 cocuk istiyo haberin varmi
hadi yaa 3 çocuk 5 mi olmuş. daha 1 ine nasıl bakacaz diye düşünüyoruz adamın ettiği lafa bak..katılırım bu sözüne başbakanımızın..ama sadece gülmekten katılırım
valla öyle dedi demin haberlerde galiba bi sene sonra 10 kadar cikariz....
merhabalar. benim 8 ocak ta regl olmam gerekiyordu. her zaman 5 gün erken gelir. yani 13 aralikta olmstum en son. bugün ayin 21 i ve ben hala olmadim. hic gecikemz her zaman gününde gelirdi. iki kere evde yapilan idrar testi yaptim. en son 14 ocaktaydi, ikiside negatif cikti. ama inanilmaz bir kasik agrim oluyor, cok sükür uzun sürmüyor. gögüslerim cok aciyor, bazen dayanamayacagim kadar sizliyor. sabahlari mide eksimesi ve bulantisida oluyor. ayin 18 inde doktora gittim, testler negatif cikinca korktum kist olabilir diye. kan tahlili yapildi. bugün aciklanmasi gerekiyordu ama bilgisayarlari bozukmus yarin sabah ara dediler!!! eger psikolojik degil ise kendimi hamile gibi hissediyorum denilebilir:))
merhabalar. benim 8 ocak ta regl olmam gerekiyordu. her zaman 5 gün erken gelir. yani 13 aralikta olmstum en son. bugün ayin 21 i ve ben hala olmadim. hic gecikemz her zaman gününde gelirdi. iki kere evde yapilan idrar testi yaptim. en son 14 ocaktaydi, ikiside negatif cikti. ama inanilmaz bir kasik agrim oluyor, cok sükür uzun sürmüyor. gögüslerim cok aciyor, bazen dayanamayacagim kadar sizliyor. sabahlari mide eksimesi ve bulantisida oluyor. ayin 18 inde doktora gittim, testler negatif cikinca korktum kist olabilir diye. kan tahlili yapildi. bugün aciklanmasi gerekiyordu ama bilgisayarlari bozukmus yarin sabah ara dediler!!! eger psikolojik degil ise kendimi hamile gibi hissediyorum denilebilir:))
ee kendininde 4 çocuğu var 5 inciyi getirsin o zaman
saol selencelkim öyle herseyin hayirlisi olsunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?