- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.661
yaa eklenti ekle diye bir yer var jpg falan yazıyo sonra oraya resmi surukluyorum ondan sonra herşey kayboluyor..biyere basamıyorum yanı göndermek için
nasilll anlatiyim ki bende hic beceremem mesela yazilarimizin rengini degistiriyoruz yaa yorum yazarken ... orda video resmi var bak suan ben sana yaziyorum yazdigim yerde video resmi var onun solundaki cerceve bas ...
ayy off yaa surukluyorum resmi ondan sonra napacamm yaa
nıye kopyala yapıştır yokk
koydum ama hiç olmuyor kii profilime bakabılırsın..eşim uyuor..yok tarın izinliyz ben geç kalktığım için uyuyamıyorum.sen çıkcaksan ben tutmayım canımm..ben de nasıl eklendiğini bulmaya çalışacam
ben çalışmıyorum canım eşim çalışıyor..ev hanımıyım yaa ben dün konuştuk yaa kızzzben heralde izinliyiz yazdım ondan olduu
Yaaaa Biliyorum dun konustuk ev hanimi oldugunu biliyorum bir anda dedigin gibi calsiiyrouz diyince ben karistirdim herhalde dedim icimden ..ovu testini sormusun bana cevap yazmistim sana gordun mu onu'?
evet gördümm canım.ben şimdi resim yuklemedeyımm ama çookk zor yaa anasayfa da buldum nasıl yuklendıgını anlatmışlar..çok zor yaa yuklemem daha iyi bi deneyım de..ama 2010 da açıklamışar nasıl yuklendiğini
kızlar nerdesınız sogan suyuyla benı yanlız bıraktınız ölecem galıba....
kızlaaarrr selam ben geldim nasılsınızbu arada cuma günü gittim doktora cok şükür hersey normal kalp atışlarını da duydum cok güzel bişey allahım isteyen bekleyen herkese tüm arkadaşlarıma yaşatsın
kuzumm valla ben oturdum yerimde hiç oynamadım zaten o kadar keyfim de yoktu..bi de 3 ssate gittik bostancıdaydı otelde oldu..süperdi mekan ikram..yemekli kınaydı düğün gibi oldu..dansöz geldi yarım saat oynadıı..dövme kınacı falan vardı..haftaya da düğün var bakalım inşallah ona da gidiceztabi ben iyi olursam garantisi yok şu an
inşallah geçer bi an önce bitanem benimaz geçmişi okuyim dedim ama hiçç halim yok..kızlar üç gecedir uyku bana haram oldu..Allahım deli olucam yaaaa.dön dön bi hal oluyorum yatakta..zaten gögüsler şiş üzerine yatamaz oldum..valla ik gündür eşim kahvaltıyı hazırlıyo çayı yapıyo..bulaşık makinesini boşaltıyo çamaşır topluyo zavallım..
inşallah şu günleri bir an önce atlatırım yaa menapozlu teyzelere benzedim inanınnnn:26::26::26:
asetonum hoşgeldınızofff yine mi?salak gibi geçmişi okusaydım sormazdım kusuruma bakma canım..ama rabbimden ümit kesme elbet kucağına alacan teyzoşumu..bu arada 1 aydır giremedim lojmana tasındık interneti yeni bağladık felan derkene bugüne nasipmiş ama hep aklımdaydınız
hayalim kusura bakma yaw bizde ş harfi yok aslinda şikerim demek istemistimmm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?