Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaa eklenti ekle diye bir yer var jpg falan yazıyo sonra oraya resmi surukluyorum ondan sonra herşey kayboluyor..biyere basamıyorum yanı göndermek için

nasilll anlatiyim ki bende hic beceremem mesela yazilarimizin rengini degistiriyoruz yaa yorum yazarken ... orda video resmi var bak suan ben sana yaziyorum yazdigim yerde video resmi var onun solundaki cerceve bas ...

ayy off yaa surukluyorum resmi ondan sonra napacamm yaa
nıye kopyala yapıştır yokk

koydum ama hiç olmuyor kii profilime bakabılırsın..eşim uyuor..yok tarın izinliyz ben geç kalktığım için uyuyamıyorum.sen çıkcaksan ben tutmayım canımm..ben de nasıl eklendiğini bulmaya çalışacam

yok canim ben buralardaim bir yere gittigim yok bende yarn evdeyim , esimde ayakta ama o yatti mi bende yatarim .. nerde calsiiyorsun?

ben çalışmıyorum canım eşim çalışıyor..ev hanımıyım yaa ben dün konuştuk yaa kızzzben heralde izinliyiz yazdım ondan olduu

ben çalışmıyorum canım eşim çalışıyor..ev hanımıyım yaa ben dün konuştuk yaa kızzzben heralde izinliyiz yazdım ondan olduu

Yaaaa Biliyorum dun konustuk ev hanimi oldugunu biliyorum bir anda dedigin gibi calsiiyrouz diyince ben karistirdim herhalde dedim icimden .. ovu testini sormusun bana cevap yazmistim sana gordun mu onu'?

Yaaaa Biliyorum dun konustuk ev hanimi oldugunu biliyorum bir anda dedigin gibi calsiiyrouz diyince ben karistirdim herhalde dedim icimden .. ovu testini sormusun bana cevap yazmistim sana gordun mu onu'?

evet gördümm canım.ben şimdi resim yuklemedeyımm ama çookk zor yaa anasayfa da buldum nasıl yuklendıgını anlatmışlar..çok zor yaa yuklemem daha iyi bi deneyım de..ama 2010 da açıklamışar nasıl yuklendiğini

heheheh canim benim sen hala ordamisin bosver salla gitsin ugrasmaa.. canim ben yavas yavas kaciyim benim koca hala ayaktaa, ben bi dusa giriyim cikiyimda rahatcana bir uyku cekiyim bugun ..hadi sana iyi geceler canim sende fazla durma git kocanin yanina yatt öptüm senii

bu kadar kolay olduguna inanamdım ben neler yapmaya çalıştım yaa..kzıım desene bana image yukleyın yazıyo zarfın hemen yanında..benim girdigim yerde maili bile istiyor..demek ki eskiden resim o kadar zor yuklenıyormuşş..neler yapamaya çalıştıgımı görsen gülersin valla

negüzel kınaymış allah mutlu mesut etsın ınsallah bı r omur boyu

inşallah geçer bi an önce bitanem benim çabuk atlatırsın inşallah

asetonum hoşgeldınızteyzoşumda büyümüş bitanecık görkemim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…