Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyiyizzz sen nasılsın??bugu bizden başka kimsecikler yok galiba herkes çalışıyorr

Oh canim gezmelerden mi geldin ,, biz de ne yapalim takiliyoruz iste buralarda...

yaa tabii orası oylee kendi ulken gibisi yok ama orda ki şartlar burda ki gibi değil tabii.

Aynen canim ama dedigin gibi sartlar turkiyeden cok farkli, duzen var burda calisma konusunda , belirli saatlar calisiliyor sabah erkencakit ve 3-4 gibi de is bitiyor..

Aynen canim ama dedigin gibi sartlar turkiyeden cok farkli, duzen var burda calisma konusunda , belirli saatlar calisiliyor sabah erkencakit ve 3-4 gibi de is bitiyor..

hava bugun çok güzel hiç sis falan yok..dun çok kotuydu..bizim evin manzarası da güzeldirr.müziğimi açtım camın onune de oturdum çokk güzel yaa bir de üşenmeyıp kahve yapsam kendime ne güzel olurr

iyiyizzz sen nasılsın??bugu bizden başka kimsecikler yok galiba herkes çalışıyorr

ohh çalışsınlar çalışsınlar, gelsin bebeklleeerrrrrrrrrrr bişz henüz tataildeyiz, bu ay ovu günlerini kaçırıyoruz.. Bidaha ki aya hayırlısı artııkk

evet cnım arkadaşlardaydık, iyi oldu yaaa...
yaaaa hanımlaaarrr çook özür dilerim ama çıkmak zorundayım... okumam gereken çalışma kağıtları var, okumazsam yarın miniklerim başımın etini yer
sizi çoooooooook seviyorummm iyi geceleeeerrrrr

hava bugun çok güzel hiç sis falan yok..dun çok kotuydu..bizim evin manzarası da güzeldirr.müziğimi açtım camın onune de oturdum çokk güzel yaa bir de üşenmeyıp kahve yapsam kendime ne güzel olurr

Oh ne guzel ben bugun evden disari cikmadim komsum cagirdi gel cikalim diye yok dedim bugun evi bekliyecem diye , ama esim cikti oda guzel diyordu iki uc gn kar yagdi ama az cok degil simdi hava yumsamaya basliyor su 2 aydaha atlatsak havalar iyi olmaya basliyacakk . kacinci kat da oturuyorsun ,, benim de manzaram guzel sehir sanki ayagim altinda 3 kat da oturuyorum bende..

özür dileyecek ne var önemli değil..herkes benim gibi boş değil kiihayırlı gecelerrrr..bende bu topiktekileriii çoooooookkk seviyorum yaa

5. kat canım..biliyo msun burası küçüklüğümün geçtiği ev oz man yattığım o da da oturuyorum şuan..babamın evi burası tşınmıştık 10 sene falan oldu evlenınce burası boştu bende hemen kaptım..çok duygulandım birden

Ayyy kiyamam canimaa ama ne guzel birsey kucuklugun de kalkdigin evdesin bende guzel birseyyy duygulanmaktada haklisin aklina geldikce insan bir hos oluyordur .. ama aglama canim ...

fotografları çektim ama iyi değil..daha iyi bir makina lazım ..telefonla iiyi çıkmıyo

Ayyy kiyamam canimaa ama ne guzel birsey kucuklugun de kalkdigin evdesin bende guzel birseyyy duygulanmaktada haklisin aklina geldikce insan bir hos oluyordur .. ama aglama canim ...

ağlamıyorrum tamm ya hem karanlık hem müzik o gunler geldi aklıma..canım sen 23 yaşındasın dimi erken evlenmişsin.bende 2011 aralık ta evlendim yenıyım yanıı daha

fotografları çektim ama iyi değil..daha iyi bir makina lazım ..telefonla iiyi çıkmıyo

ağlamıyorrum tamm ya hem karanlık hem müzik o gunler geldi aklıma..canım sen 23 yaşındasın dimi erken evlenmişsin.bende 2011 aralık ta evlendim yenıyım yanıı daha

Resim koysana bakiyim bi iyi olsun olmasin onemli deigl canim , evet canim 22 yasinda evlendim yok erken yasta evlenmedim oyle dusunmuyorum . 1 bucuk yillik evliyim tek ..

tamam koayayım canım ama sen baan anlatsnaa nası yukleyeceğimi birazda bekle ama tamamı wınn 2 dk çıkarıp tlfnun kablosusnu takayım sende o sıra nasıl ekeleyeceğimi yaz olmamıı??hemen geliyorum beklee

tamam koayayım canım ama sen baan anlatsnaa nası yukleyeceğimi birazda bekle ama tamamı wınn 2 dk çıkarıp tlfnun kablosusnu takayım sende o sıra nasıl ekeleyeceğimi yaz olmamıı??hemen geliyorum beklee

tamam şimdi yukluyorum cnm

Bende pek iyi tarif edememde deniyim bakalim .. bu yazi yazdigimiz yer varyaa , birtane video klip resmi var onun solundaki cerceve olana basacan o zaman dosyalara giriyor senin , gorursun zaten canim . insallah olur ..

hiç anlamadım desem :)))yazı yok mu mesela artık avatarımı değiştirebliyorum

nasilll anlatiyim ki bende hic beceremem mesela yazilarimizin rengini degistiriyoruz yaa yorum yazarken ... orda video resmi var bak suan ben sana yaziyorum yazdigim yerde video resmi var onun solundaki cerceve bas ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…