- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.641
Dil cok canim , almanca , danimarkaca, isvecce ingilizce, turkce.. ama hic biri ise yaramaz en iyi turkcemmmm .. ben turkiyede yasamayi cok isterim ..
bitanem bugünler de hayırlısı ile geçer inşşşş, dualarımdasın bitanemm
selencelkim sağol kuzuuummmmm, yeni gördüğüm için şimdi yazabildimm
herkeseeee merhabaaaa, paposoner ve gurbetkızım nasılsıınııızzzz
yeni geldim eve.. Uyumadan bi bakayım dedimm.. Bi kaç sayfa baktım, gerisini getiremedim yaabana yazdıysanız ve görmediysem kusuruma bakmayın olur mu canlarımmmmmmmm
bitanem bugünler de hayırlısı ile geçer inşşşş, dualarımdasın bitanemm
selencelkim sağol kuzuuummmmm, yeni gördüğüm için şimdi yazabildimm
herkeseeee merhabaaaa, paposoner ve gurbetkızım nasılsıınııızzzz
yeni geldim eve.. Uyumadan bi bakayım dedimm.. Bi kaç sayfa baktım, gerisini getiremedim yaabana yazdıysanız ve görmediysem kusuruma bakmayın olur mu canlarımmmmmmmm
yaa tabii orası oylee kendi ulken gibisi yok ama orda ki şartlar burda ki gibi değil tabii.
Aynen canim ama dedigin gibi sartlar turkiyeden cok farkli, duzen var burda calisma konusunda , belirli saatlar calisiliyor sabah erkencakit ve 3-4 gibi de is bitiyor..
iyiyizzz sen nasılsın??bugu bizden başka kimsecikler yok galiba herkes çalışıyorr
Oh canim gezmelerden mi geldin ,, biz de ne yapalim takiliyoruz iste buralarda...
Aynen canim ama dedigin gibi sartlar turkiyeden cok farkli, duzen var burda calisma konusunda , belirli saatlar calisiliyor sabah erkencakit ve 3-4 gibi de is bitiyor..
hava bugun çok güzel hiç sis falan yok..dun çok kotuydu..bizim evin manzarası da güzeldirr.müziğimi açtım camın onune de oturdum çokk güzel yaa bir de üşenmeyıp kahve yapsam kendime ne güzel olurr
ohh çalışsınlar çalışsınlar, gelsin bebeklleeerrrrrrrrrrrbişz henüz tataildeyiz, bu ay ovu günlerini kaçırıyoruz.. Bidaha ki aya hayırlısı artııkk
evet cnım arkadaşlardaydık, iyi oldu yaaa...
yaaaa hanımlaaarrr çook özür dilerim ama çıkmak zorundayım... okumam gereken çalışma kağıtları var, okumazsam yarın miniklerim başımın etini yer
sizi çoooooooook seviyorummm iyi geceleeeerrrrr
Oh ne guzel ben bugun evden disari cikmadim komsum cagirdi gel cikalim diye yok dedim bugun evi bekliyecem diye , ama esim cikti oda guzel diyordu iki uc gn kar yagdi ama az cok degil simdi hava yumsamaya basliyor su 2 aydaha atlatsak havalar iyi olmaya basliyacakk . kacinci kat da oturuyorsun ,, benim de manzaram guzel sehir sanki ayagim altinda 3 kat da oturuyorum bende..
5. kat canım..biliyo msun burası küçüklüğümün geçtiği ev oz man yattığım o da da oturuyorum şuan..babamın evi burası tşınmıştık 10 sene falan oldu evlenınce burası boştu bende hemen kaptım..çok duygulandım birden
Oh ne guzel ben bugun evden disari cikmadim komsum cagirdi gel cikalim diye yok dedim bugun evi bekliyecem diye , ama esim cikti oda guzel diyordu iki uc gn kar yagdi ama az cok degil simdi hava yumsamaya basliyor su 2 aydaha atlatsak havalar iyi olmaya basliyacakk . kacinci kat da oturuyorsun ,, benim de manzaram guzel sehir sanki ayagim altinda 3 kat da oturuyorum bende..
Ayyy kiyamam canimaa ama ne guzel birsey kucuklugun de kalkdigin evdesin bende guzel birseyyyduygulanmaktada haklisin aklina geldikce insan bir hos oluyordur .. ama aglama canim ...
fotografları çektim ama iyi değil..daha iyi bir makina lazım ..telefonla iiyi çıkmıyo
ağlamıyorrum tammya hem karanlık hem müzik o gunler geldi aklıma..canım sen 23 yaşındasın dimi erken evlenmişsin.bende 2011 aralık ta evlendim yenıyım yanıı daha
tamam koayayım canım ama sen baan anlatsnaa nası yukleyeceğimi birazda bekle ama tamamı wınn 2 dk çıkarıp tlfnun kablosusnu takayım sende o sıra nasıl ekeleyeceğimi yaz olmamıı??hemen geliyorum beklee
tamam şimdi yukluyorum cnm
Canim sen kac yasindasin suan? demisindir belki ben unuttum .
ekimde 27 olacam..şimdi yukledım resimleri buraya nasıl yukleyecem
hiç anlamadım desem :)))yazı yok mu mesela artık avatarımı değiştirebliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?