• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaa eklenti ekle diye bir yer var jpg falan yazıyo sonra oraya resmi surukluyorum ondan sonra herşey kayboluyor..biyere basamıyorum yanı göndermek için

nasilll anlatiyim ki bende hic beceremem mesela yazilarimizin rengini degistiriyoruz yaa yorum yazarken ... orda video resmi var bak suan ben sana yaziyorum yazdigim yerde video resmi var onun solundaki cerceve bas ... :52::52::52:

ayy off yaa surukluyorum resmi ondan sonra napacamm yaa
nıye kopyala yapıştır yokk

koydum ama hiç olmuyor kii profilime bakabılırsın..eşim uyuor..yok tarın izinliyz ben geç kalktığım için uyuyamıyorum.sen çıkcaksan ben tutmayım canımm..ben de nasıl eklendiğini bulmaya çalışacam:52::52:

koydum ama hiç olmuyor kii profilime bakabılırsın..eşim uyuor..yok tarın izinliyz ben geç kalktığım için uyuyamıyorum.sen çıkcaksan ben tutmayım canımm..ben de nasıl eklendiğini bulmaya çalışacam:52::52:

yok canim ben buralardaim bir yere gittigim yok bende yarn evdeyim , esimde ayakta ama o yatti mi bende yatarim .. :52::52::52: nerde calsiiyorsun?

ben çalışmıyorum canım eşim çalışıyor..ev hanımıyım yaa ben dün konuştuk yaa kızzz:9::9::9:ben heralde izinliyiz yazdım ondan olduu

ben çalışmıyorum canım eşim çalışıyor..ev hanımıyım yaa ben dün konuştuk yaa kızzz:9::9::9:ben heralde izinliyiz yazdım ondan olduu

Yaaaa Biliyorum dun konustuk ev hanimi oldugunu biliyorum bir anda dedigin gibi calsiiyrouz diyince ben karistirdim herhalde dedim icimden .. :34::34: ovu testini sormusun bana cevap yazmistim sana gordun mu onu'?

Yaaaa Biliyorum dun konustuk ev hanimi oldugunu biliyorum bir anda dedigin gibi calsiiyrouz diyince ben karistirdim herhalde dedim icimden .. :34::34: ovu testini sormusun bana cevap yazmistim sana gordun mu onu'?

evet gördümm canım.ben şimdi resim yuklemedeyımm ama çookk zor yaa anasayfa da buldum nasıl yuklendıgını anlatmışlar..çok zor yaa yuklemem daha iyi bi deneyım de..ama 2010 da açıklamışar nasıl yuklendiğini

$IMG_3994.webp$IMG_3995.webp$IMG_3996.webp$IMG_3997.webp$IMG_3998.webp

evet gördümm canım.ben şimdi resim yuklemedeyımm ama çookk zor yaa anasayfa da buldum nasıl yuklendıgını anlatmışlar..çok zor yaa yuklemem daha iyi bi deneyım de..ama 2010 da açıklamışar nasıl yuklendiğini

heheheh canim benim sen hala ordamisin bosver salla gitsin ugrasmaa..:16::16::16::16: canim ben yavas yavas kaciyim benim koca hala ayaktaa, ben bi dusa giriyim cikiyimda rahatcana bir uyku cekiyim bugun ..hadi sana iyi geceler canim sende fazla durma git kocanin yanina yatt:16::16::16: öptüm senii:54::54::54:

bu kadar kolay olduguna inanamdım ben neler yapmaya çalıştım yaa..kzıım desene bana image yukleyın yazıyo zarfın hemen yanında..benim girdigim yerde maili bile istiyor..demek ki eskiden resim o kadar zor yuklenıyormuşş..neler yapamaya çalıştıgımı görsen gülersin valla :52::52::52::52:

kuzumm valla ben oturdum yerimde hiç oynamadım zaten o kadar keyfim de yoktu..bi de 3 ssate gittik bostancıdaydı otelde oldu..süperdi mekan ikram..yemekli kınaydı düğün gibi oldu..dansöz geldi yarım saat oynadıı..dövme kınacı falan vardı..haftaya da düğün var bakalım inşallah ona da gidicez:9::9:tabi ben iyi olursam garantisi yok şu an:24::24:
:53::53:negüzel kınaymış allah mutlu mesut etsın ınsallah bı r omur boyu:16::16:

az geçmişi okuyim dedim ama hiçç halim yok..kızlar üç gecedir uyku bana haram oldu..Allahım deli olucam yaaaa.dön dön bi hal oluyorum yatakta..zaten gögüsler şiş üzerine yatamaz oldum..valla ik gündür eşim kahvaltıyı hazırlıyo çayı yapıyo..bulaşık makinesini boşaltıyo çamaşır topluyo zavallım..
inşallah şu günleri bir an önce atlatırım yaa menapozlu teyzelere benzedim inanınnnn:26::26::26:
inşallah geçer bi an önce bitanem benim :29::29::29::29:çabuk atlatırsın inşallah:16::16:

offf yine mi? :43::43: salak gibi geçmişi okusaydım sormazdım kusuruma bakma canım..ama rabbimden ümit kesme elbet kucağına alacan teyzoşumu..bu arada 1 aydır giremedim lojmana tasındık interneti yeni bağladık felan derkene bugüne nasipmiş ama hep aklımdaydınız :16:
asetonum hoşgeldınız:46::46::46:teyzoşumda büyümüş bitanecık görkemim:nazar::nazar::55::55::46::46::46::46::46::46:

Back
X