- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.681
keserım ya dun anemlerın telaşından dogum gununu kutlamayı unuttum ben yakızlar unuttunuz beni
canlarım ben yatıyorum..yarına iyi olmazsam işe gitmeyeceğim..şu an bile kanamam fena..1,5 saat yolda ne olurum bilmem..sizi haberdar ederim canlarımm öptüümmmm:54:
ölmessin merak etmehem allah korusun bende öle sanmıştım içtiğimde ettiğim duaları bı gorseydın gulmekten ölürdün
iyi kendin bilirsin ama senin testi gören herkes benle ayni görüste hamilelik var diyolar
asetonum hoşgeldınızteyzoşumda büyümüş bitanecık görkemim
canbonlarım günaydınlar
dün anemler gelemedi malesef son dakka haber aldım
sonra tam kkya geldim kayananacum geldı temızlık ıcın ısı duştu tabıyıne dedım kendı kendıme cık yukarı hayalot yap sunun ısını çıktım aksama dogru bıttı anca tek başıma olunca ordan geldım eşimin yengesı yemek hazırlamıs cay keyfıne gıttım .akşamda arkadaslar dısarı cıkalım dıye tutturdu eşimide ikna etmişer bı 15 kişi vardık gece 12de geldık eve en azından orda eglendım telden gırme ımkanımda olmadı aklımda sızdeydı
bu arada bugun ayın 21i olmus bılem
4 gun kaldı batıma ama benım hala kırmızılar adına hiç bi belirtim yoksanırım bu ayda gıtmedı kistler geç olucam yıne keşkem tarihe bakmasaydım neguzel gecıyodu zaman
kızlarr benim kırmızılar bu sabah ugradı
İse gitmedim kizlar.kanamam normal.adetten epeyce yogun.gece belim cok agridi.cok terledim ates basti.simdi kkarnim agriyo.birazdan anneme gidicem.bugun komsular geliyo dua var annemde.gidip biraz huzur bulayim.
Bu gecenin en guzel yani olamayan bebisim vucudumdan akip giderken dayısı geldi rüyama.az hasret giderdim abimle.uzun zaman olduydu gormeyeeli.bana moral oldu simdi.opuyorum sizi gun icinde burada olmiycam.
hayırlısı olsun bıtanem uzulmekızlarr benim kırmızılar bu sabah ugradı
canım benım bende sabah senı merak etmıstım inşallah o kanamanla duser canım rabbım yardımcın olsun.ruyanda abını gormenede cok sevındım hayırlra cıksın ınsallahİse gitmedim kizlar.kanamam normal.adetten epeyce yogun.gece belim cok agridi.cok terledim ates basti.simdi kkarnim agriyo.birazdan anneme gidicem.bugun komsular geliyo dua var annemde.gidip biraz huzur bulayim.
Bu gecenin en guzel yani olamayan bebisim vucudumdan akip giderken dayısı geldi rüyama.az hasret giderdim abimle.uzun zaman olduydu gormeyeeli.bana moral oldu simdi.opuyorum sizi gun icinde burada olmiycam.
oh maşşalha kuzuma uyu bıtanem görkemimde uyusunkı buyusunhoşbulduk hayalotum daha yeni uyandım.bu kerata yatırdıkça yatırıyor uykuya doyamıyorum şu son zamanlar..görkemim büyüdü tabi teyzesi aslında birlikte büyüttük diyelimhayırlısıyla bide sağlıklı kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah
gelemedimi annenler:44::44::44:
cadi seni kapmis firsati bulmus yine temizlik demekneyse sonu güzel olmus disari cikmisin
hayalotum bi dur yaw b ikac gün gecse bilem gelirse yine cok iyi demek cogumuzu zaten kist olmadigi halde bi kac gün gecikmeyle geliyo
cnm çok sıkkın kızlar.bugün hormon testi yaptırdım.prolaktin yükselmiş 70 e.ağlamak istiyorum.
gurbetçim merhaba nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?