- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.701
Icimde firtinalar kopuyor resmen, hüngur hüngur agliyorum , icim icime sigmiyor neden agladigimida bilmiyorum ruhum daraliyor, milletin derdinden tasasindan kendi derdimi kendimi unuttum resmen ... Kizzlarr cok kötüyüm ben neden boyle oldum bilmiyorum yaa.. durduk yere agliyorum allahtan esim yok evde..Allahim sen buyuksun ya rabbim ...
neyin varr canımm
yanlızsan gurbetkiz oluo böyleBilmiyorum ki canim , bir anda sinirlerim bosaldi cok kotu oldum suan biraz iyiyim ..
gurbetkiz neyin var, dua et guzelimm rahatlarsin
yanlızsan gurbetkiz oluo böyle
bendede sık sık oluo
boşluktan galiba
rabbim tekrar göstermesin
Allah razi olsun canim benim bol dua ediyorum.. Sorunlarin kendimden buyuk ama takmiyorum hic birini ve icimde firtinalar kopuyor birden bire patliyorum iste .. iyi olacam insallah ... Yenice esim eve geldi gel cikalim gezelim dedi..
klnim nasıslınmrv86 hoşgeldin canım
ne olsn hayatolum aynen hayata devam sen nasılsınklnim nasıslınmrv86 hoşgeldin canım
Selam canim benim , pek keyfim yok benimde senle beraber oturup agliya bilirim , sinirlerim bosaldi niyeyse , hungur hungur agliyorum nedensiz yere..[/QUOT
cnm benim aynen bende öle.attım dışarı kendimi.canım hiç bişey yapmak istemiyor.ama neyse buda geçer inş.Rabbime dua ediyorum.inş. seninde sıkıntıların geçer.dua edelim birbirimize.
baya yükselmisss:26:kiz aglama kolay cözümü bi hormon bi hapla hallonulurryeterki caresiz bi dert olmasinn..
tekasurum bildigim kadariyla onada iyi geliyo
ben geldim
gurbet kızçem noldu hayırdır bıtanem kötü bişey yokya kuzum :26:kızkardeşinmi yine:44:
esin destekcin olmasi ne guzel. seni anlayabiliyor demekki. insallah en kisa zamanda da halledersin umarim sorunlarini
cnm benim aynen bende öle.attım dışarı kendimi.canım hiç bişey yapmak istemiyor.ama neyse buda geçer inş.Rabbime dua ediyorum.inş. seninde sıkıntıların geçer.dua edelim birbirimize.
Kızlarrrrrr stresten adet günüm sürekli deişio yumurtlama günümü hesaplayamaz oldm yaaaaa
Çok teşekkür ederim yasakhayal. Bu arada zahmet olacak ama nasıl hazırlanıyo ve nasıl tüketiliyo. Bilgisi olan? :)
İnşallah bu ay iyileşmem lazım.
hesaplarina gore batin ne zaman canim?
5 ŞUBATcanım benim ama 7 ide olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?