Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Icimde firtinalar kopuyor resmen, hüngur hüngur agliyorum , icim icime sigmiyor neden agladigimida bilmiyorum ruhum daraliyor, milletin derdinden tasasindan kendi derdimi kendimi unuttum resmen ... Kizzlarr cok kötüyüm ben neden boyle oldum bilmiyorum yaa.. durduk yere agliyorum allahtan esim yok evde.. Allahim sen buyuksun ya rabbim ...

neyin varr canımm

gurbetkiz neyin var, dua et guzelimm rahatlarsin

Allah razi olsun canim benim bol dua ediyorum.. Sorunlarin kendimden buyuk ama takmiyorum hic birini ve icimde firtinalar kopuyor birden bire patliyorum iste .. iyi olacam insallah ... Yenice esim eve geldi gel cikalim gezelim dedi..

yanlızsan gurbetkiz oluo böyle
bendede sık sık oluo
boşluktan galiba
rabbim tekrar göstermesin

Evet yanlizim kimsem yok burda, ruhum icim daraliyor resmen ... Insallah canim ama boyle bosaldim mi da rahatliyorum resmen , icime atmaktan hasta olacam birgun ..

Allah razi olsun canim benim bol dua ediyorum.. Sorunlarin kendimden buyuk ama takmiyorum hic birini ve icimde firtinalar kopuyor birden bire patliyorum iste .. iyi olacam insallah ... Yenice esim eve geldi gel cikalim gezelim dedi..

esin destekcin olmasi ne guzel. seni anlayabiliyor demekki. insallah en kisa zamanda da halledersin umarim sorunlarini

ben geldim
gurbet kızçem noldu hayırdır bıtanem kötü bişey yokya kuzum :26:kızkardeşinmi yine:44:

Yok canim aman kardesimin sessi cikmiyor iyiler bu aralar, kendimi dusunmuyorum daraliyorum huzurum yokk hic birseyden , belki yumurtlaama gunum yaklasiyorya ondandan olabilir ..

esin destekcin olmasi ne guzel. seni anlayabiliyor demekki. insallah en kisa zamanda da halledersin umarim sorunlarini

Evet esim destek ama ne kadar destek olabiliyor ki , yenice disardan geldik alisveris yaptik eve.. birazdan aksam yemegi hazirliyacam ..

cnm benim aynen bende öle.attım dışarı kendimi.canım hiç bişey yapmak istemiyor.ama neyse buda geçer inş.Rabbime dua ediyorum.inş. seninde sıkıntıların geçer.dua edelim birbirimize.

Bende pek disari cikasim yok ama ciktim esimle bir saate alisverisimizi yaptik geldik , ruhum daraliyor nedense.. hayirlisi bakalim .. evet canim bol dua ediyorum bu aksam kuran okuyacam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…