• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım günaydınlar :54::54::54::54:
dün anemler gelemedi malesef son dakka haber aldım :31::31::31:
sonra tam kkya geldim kayananacum geldı temızlık ıcın ısı duştu tabı:27::27:yıne dedım kendı kendıme cık yukarı hayalot yap sunun ısını :31:çıktım aksama dogru bıttı anca tek başıma olunca:31:ordan geldım eşimin yengesı yemek hazırlamıs cay keyfıne gıttım .akşamda arkadaslar dısarı cıkalım dıye tutturdu eşimide ikna etmişer bı 15 kişi vardık gece 12de geldık eve :27:en azından orda eglendım telden gırme ımkanımda olmadı aklımda sızdeydı :29::29::29:

bu arada bugun ayın 21i olmus bılem:53::53:
4 gun kaldı batıma ama benım hala kırmızılar adına hiç bi belirtim yok :50::50:sanırım bu ayda gıtmedı kistler geç olucam yıne:5::5:keşkem tarihe bakmasaydım neguzel gecıyodu zaman:30::30:

Son düzenleme:
İse gitmedim kizlar.kanamam normal.adetten epeyce yogun.gece belim cok agridi.cok terledim ates basti.simdi kkarnim agriyo.birazdan anneme gidicem.bugun komsular geliyo dua var annemde.gidip biraz huzur bulayim.
Bu gecenin en guzel yani olamayan bebisim vucudumdan akip giderken dayısı geldi rüyama.az hasret giderdim abimle.uzun zaman olduydu gormeyeeli.bana moral oldu simdi.opuyorum sizi gun icinde burada olmiycam.

iyi kendin bilirsin ama senin testi gören herkes benle ayni görüste hamilelik var diyolar:4::4::4::4::4::4::4:

canım nasılsın
5 kez düşük yaptım demiştinya hiç lenfosit aşısını araştırdın mı.............
bu aşının pıhtılaşamyla ilgisi yok ama ne biliyim belki derine çare olabilr.........
vücudun bebeği istemediği durumlarda olan bir aşıymış bu.....................

asetonum hoşgeldınız:46::46::46:teyzoşumda büyümüş bitanecık görkemim:nazar::nazar::55::55::46::46::46::46::46::46:

hoşbulduk hayalotum daha yeni uyandım.bu kerata yatırdıkça yatırıyor uykuya doyamıyorum şu son zamanlar..görkemim büyüdü tabi teyzesi aslında birlikte büyüttük diyelim:16::16::16::16:hayırlısıyla bide sağlıklı kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah:49::emir_bebek:

kkkeserim dün girdim ama gözümden kacmis dogum günün kutlu olsun canim benim inslalh yeni yasin huzur saglik ve bebis getirir:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

canbonlarım günaydınlar :54::54::54::54:
dün anemler gelemedi malesef son dakka haber aldım :31::31::31:
sonra tam kkya geldim kayananacum geldı temızlık ıcın ısı duştu tabı:27::27:yıne dedım kendı kendıme cık yukarı hayalot yap sunun ısını :31:çıktım aksama dogru bıttı anca tek başıma olunca:31:ordan geldım eşimin yengesı yemek hazırlamıs cay keyfıne gıttım .akşamda arkadaslar dısarı cıkalım dıye tutturdu eşimide ikna etmişer bı 15 kişi vardık gece 12de geldık eve :27:en azından orda eglendım telden gırme ımkanımda olmadı aklımda sızdeydı :29::29::29:

bu arada bugun ayın 21i olmus bılem:53::53:
4 gun kaldı batıma ama benım hala kırmızılar adına hiç bi belirtim yok :50::50:sanırım bu ayda gıtmedı kistler geç olucam yıne:5::5:keşkem tarihe bakmasaydım neguzel gecıyodu zaman:30::30:

gelemedimi annenler:53::44::44::44:

cadi seni kapmis firsati bulmus yine temizlik demek:4::4::22::22::22::22:neyse sonu güzel olmus disari cikmisin:46::46::46:

hayalotum bi dur yaw b ikac gün gecse bilem gelirse yine cok iyi demek cogumuzu zaten kist olmadigi halde bi kac gün gecikmeyle geliyo:4::4::4::4::4::4::4:

Son düzenleme:
İse gitmedim kizlar.kanamam normal.adetten epeyce yogun.gece belim cok agridi.cok terledim ates basti.simdi kkarnim agriyo.birazdan anneme gidicem.bugun komsular geliyo dua var annemde.gidip biraz huzur bulayim.
Bu gecenin en guzel yani olamayan bebisim vucudumdan akip giderken dayısı geldi rüyama.az hasret giderdim abimle.uzun zaman olduydu gormeyeeli.bana moral oldu simdi.opuyorum sizi gun icinde burada olmiycam.

scorpionsum dr ne zaman gidecen agrin nasil belindemi agriyo:6:canim benim kendiliginden gitsin gercekten kürtaj cok zor heleki psikolojisi :6:inslalah en kisa zamanda yine saglikli bebisin olacak:6:agri kesici alll:31:ne güzelde rüya görmüsün:16:rabbim inslalah seni en kisa zamanda tekrar sevindirsin:16:

canım benım bende sabah senı merak etmıstım inşallah o kanamanla duser canım rabbım yardımcın olsun.ruyanda abını gormenede cok sevındım hayırlra cıksın ınsallah:16::16:

hoşbulduk hayalotum daha yeni uyandım.bu kerata yatırdıkça yatırıyor uykuya doyamıyorum şu son zamanlar..görkemim büyüdü tabi teyzesi aslında birlikte büyüttük diyelim:16::16::16::16:hayırlısıyla bide sağlıklı kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah:49::emir_bebek:
oh maşşalha kuzuma uyu bıtanem görkemimde uyusunkı buyusun:1::1::nazar::nazar:kız ben onun 1 grmlık hallerını bılırım:52::52::52::20::nazar::nazar:
gelemedimi annenler:53::44::44::44:

cadi seni kapmis firsati bulmus yine temizlik demek:4::4::22::22::22::22:neyse sonu güzel olmus disari cikmisin:46::46::46:

hayalotum bi dur yaw b ikac gün gecse bilem gelirse yine cok iyi demek cogumuzu zaten kist olmadigi halde bi kac gün gecikmeyle geliyo:4::4::4::4::4::4::4:

gelemedi canbonum işyerını açmak zorunda kaldılar :5:bi müşterileri var sürekli gelen o gelıcekmiş mecburen açmak zorunda kaldılar:27::27:gerçi işleri iyi olsunda gemesınler napım:16::16:hee yıne yakaladı benı:47::47:ama dışarı cıktım:46::46::46::46::1::1::1:
napam hep ertelenince bu bat bikerede tam gunumde gelsın dıyom:1::1:geri ilaçla oldugumda bıle hıc gunumde olmuyodumki:9::9::9:yaw 1 hfta 2 hafta gecsın artık napalım ay gırmesınde araya:23::23::23:

Back
X