• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cnmm.. günün erken gelmeye başlıyosa ... bu ne demek :26:

adet süren kısalıyorsa demek galiba. benim ki baya kısaldı 28 e indi. Normalde hep 3-35 felan olurdu. Hatta bir ay 47 yi bilr gördüm ama 4 kilo verince normale döndü. Şimdiyse dediğim gibi 28. kocakarı laflarına inansam mı

adet süren kısalıyorsa demek galiba. benim ki baya kısaldı 28 e indi. Normalde hep 3-35 felan olurdu. Hatta bir ay 47 yi bilr gördüm ama 4 kilo verince normale döndü. Şimdiyse dediğim gibi 28. kocakarı laflarına inansam mı

valla benim ki son zamanlarda hep bigün önceye kaydı, hesaplıyorum hesabımdan bigün öncesi çıkıyo hep ne iş anlamadım, sanki bide eskiye göre azalıyo gibi de, bilmiyom ben mi öle anlıyorum :26:

canlarım ben çıkıyorum biraz test çözmem gerek sınava 11 gün kaldı :52::52::55::55:öpüyorum hepinizi akşam görüşürüz artık :54:

Son düzenleme:
Selamlar kizlar tekrar merhaba :1: Hem is yapiyorum hem size yaziyorum gec yazarsam k.bakmayin yasakhayal anca uyanabildin heee :33:

iyi sayılırım tatlım sizin yanınızda:16: normalde biraz asabiyim bugün akşamı bekliyorum patlamak için :47:sen nasılsın canım:16:

hayalotum yardima ihtiycin varmi?:ssz:Bilirsin hemen atlayip gelirim....:10::10::10::10:

seni üzen bizi üzmüstür:4:

loorim bebek düsünüp regline az kalanlar topigine bi gelsene .umudum neler yapiyo bana bi gör......:52::52::52::52:

normaldir canım bence bi sorun yoktur düzenli olduğun takdirde.kaç günde bir döngü gerçekleşiyorki senin:51:

valla temiz kaldığım 20. günü oluyodum, bundan yıllar öncesi 20 yi de geçiyodu. 21-22-23 fln ..
ama smdi 19. günde oluyorum :27:

Back
X