- Konu Sahibi medd_cezir
- #2.581
8scorpions beni görmedinedenki acep
![]()
cnm telden giriyorum.wireles cok uzakta.arada çekiyo.kusuruma bakma neolur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8scorpions beni görmedinedenki acep
![]()
cnmm.. günün erken gelmeye başlıyosa ... bu ne demek :26:
adet süren kısalıyorsa demek galiba. benim ki baya kısaldı 28 e indi. Normalde hep 3-35 felan olurdu. Hatta bir ay 47 yi bilr gördüm ama 4 kilo verince normale döndü. Şimdiyse dediğim gibi 28. kocakarı laflarına inansam mı
cnmm.. günün erken gelmeye başlıyosa ... bu ne demek :26:
olsun canım benim görüştük ya sen ona bakcnm telden giriyorum.wireles cok uzakta.arada çekiyo.kusuruma bakma neolurburada gòrünsemde burada olamiyorum yaniiii
![]()
hayalotum hsgeldin cnmnasılsın
![]()
iyi sayılırım tatlım sizin yanınızdanormalde biraz asabiyim bugün akşamı bekliyorum patlamak için
sen nasılsın canım
![]()
canlarım ben çıkıyorum biraz test çözmem gerek sınava 11 gün kaldıöpüyorum hepinizi akşam görüşürüz artık
![]()
sen nasılsın canım![]()
iyi sayılırım tatlım sizin yanınızdanormalde biraz asabiyim bugün akşamı bekliyorum patlamak için
sen nasılsın canım
![]()
hayalotum yardima ihtiycin varmi?Bilirsin hemen atlayip gelirim....
seni üzen bizi üzmüstür![]()
yaa iyiyimde, bisey daha sorimm.. bu adet günlerim hep bigün öncesine kayıyorsa, bu ne demektir bilen var mııııı :26::26:
normaldir canım bence bi sorun yoktur düzenli olduğun takdirde.kaç günde bir döngü gerçekleşiyorki senin![]()
hayalotum yardima ihtiycin varmi?Bilirsin hemen atlayip gelirim....
seni üzen bizi üzmüstür![]()
loorim bebek düsünüp regline az kalanlar topigine bi gelsene .umudum neler yapiyo bana bi gör......![]()
loorim bebek düsünüp regline az kalanlar topigine bi gelsene .umudum neler yapiyo bana bi gör......![]()
Yasakhayal bulamadim ya :18:
bulma bosvre, zaten o canı sıkılmıs, seni oraya sürüklemek istemistir , uyma sen ona![]()