- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
- #2.641
loorim hadi artik..yüzümü kara cikartma
gözüm yollarda kaldi
![]()
Ben oradayimda siz orada degilsiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
loorim hadi artik..yüzümü kara cikartma
gözüm yollarda kaldi
![]()
sonuç şuuuu : klomen yazacakken vazgeçti.çünkü beeeennnn rahim filmi istediğimi söyledim.kısmetse cuma günü çekecekler filmimi.
hayırlısı olsun canım benim .![]()
demez hayalotum öyle
kazaninda büyük mü bari.....![]()
inşallah tüplerim açıktır yaaaaa.bu kadar zaman boşa kürek çekmiş olmak istemiyorummmmm:18:
sonuç şuuuu : klomen yazacakken vazgeçti.çünkü beeeennnn rahim filmi istediğimi söyledim.kısmetse cuma günü çekecekler filmimi.
gördün mü umudum hayalotum süpürgesiyle kurtarmaya gelmis......
![]()
kızlar benim çıkmam lazım kursa yetişicemof şu günler geçsede şu sınavı atlatsam ya
![]()
heya ben gördüm çok büyük getirdi kazanı, anca sığar bu dedi![]()
68 kiloyum hepinizede yetermiyim acep![]()
neden klomen değil de rahim filmi istedin?ne kadar üsre sonra rahim filmi çekiyorlar yani bize deneyin deneyin dediler de
daha önce klomenle tedaviyi çok denedik.şimdide önce yol açıkmı onu görmek istedim ben.doktorum da hak verdi.özel bir hastaneye gidiyorum.2 gün sonra yani cuma günü çekilecek kısmetse.ne kadar zamanda sonucu alırımsormayı unuttum beaaaa.neyse perşembe günü telefon edeceğim zaten öğrenirim onu da
daha önce klomenle tedaviyi çok denedik.şimdide önce yol açıkmı onu görmek istedim ben.doktorum da hak verdi.özel bir hastaneye gidiyorum.2 gün sonra yani cuma günü çekilecek kısmetse.ne kadar zamanda sonucu alırımsormayı unuttum beaaaa.neyse perşembe günü telefon edeceğim zaten öğrenirim onu da
yetersin anacım,. yetersin. bu gidisle hepimize yetersin sen![]()
kiz 68 kilo olduguma bakma boyumda 1.70 kilolu göstermiyom.manken gibiyim
![]()