• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

arkadaşlar merhaba, ben de gebe kalmak istiyorum bu ay inşallah ve yarın bugün yumurtşayacam diye hergün deneyeim isitiyorum polen yutuyorum eşime de keç,boynuzu pekmei aldım. ama eşim benim kadar istemiyo bu halim onu ilişkiye girmekten soğutuyo, yorgunum diyip uyuyyo erkenden. çok üzülüyorum bu ay da kaçırmak istemiyorum fırsatı çünkü arada bi kaç ay ilişki olmamasına rağmen ocak ayından beri korunmuyoruz ve bebek istiyorum. ne yapayım nasıl davranayım eşime lütfen yardımcı olun. küstüm eşime daha konuşmucam:((

arkadaşlar merhaba, ben de gebe kalmak istiyorum bu ay inşallah ve yarın bugün yumurtşayacam diye hergün deneyeim isitiyorum polen yutuyorum eşime de keç,boynuzu pekmei aldım. ama eşim benim kadar istemiyo bu halim onu ilişkiye girmekten soğutuyo, yorgunum diyip uyuyyo erkenden. çok üzülüyorum bu ay da kaçırmak istemiyorum fırsatı çünkü arada bi kaç ay ilişki olmamasına rağmen ocak ayından beri korunmuyoruz ve bebek istiyorum. ne yapayım nasıl davranayım eşime lütfen yardımcı olun. küstüm eşime daha konuşmucam:((

eşin hep mi böyle canım ?

mrb cnm.. öncelikle eşin neden istemiyor ve senin ne kadar istedğini ona anlattın mı bilmiyorum.. hani iliski boyutunu ondan soğutmadan, tatlı dille bunu halletmelisin cnmm..
yorgunum dediğinde,
ooo daha ne yorgunluğu, bebek olunca daha çok yorulcaz ... gibilerinden böle küçük oyunlarla olabilir, bana göre.. tabi sen ne sekilde uygularsın bilmiyorum..
birde bikaç ay iliski olmaması tuahf, bir erkek duramaz bildğim kadrıyla ..

mrb cnm.. öncelikle eşin neden istemiyor ve senin ne kadar istedğini ona anlattın mı bilmiyorum.. hani iliski boyutunu ondan soğutmadan, tatlı dille bunu halletmelisin cnmm..
yorgunum dediğinde,
ooo daha ne yorgunluğu, bebek olunca daha çok yorulcaz ... gibilerinden böle küçük oyunlarla olabilir, bana göre.. tabi sen ne sekilde uygularsın bilmiyorum..
birde bikaç ay iliski olmaması tuahf, bir erkek duramaz bildğim kadrıyla ..

evet herkes öyle söylüyor ama bunu kendisine söylediğimde kızıyor doktora gitmelisin diyorum kabuletmiyor, bir kaç ay olamam nedeni benim rahatsızlığım nedeniyle 2 ay, ve ramazanda ailemin bzide olamsı nedenyile 1 ay kadar. kurudurması gerekirdi di mi ben bile çılgına döndüm ama o normal aldatıyor dicem yemin edebilrim ki hayır güçlü sebeplerim var bunu söyleyebilmek için ama burada yazamam. haftada bir yaaa adamın normali bu şekilde nasıl gebe kalıcam

evet herkes öyle söylüyor ama bunu kendisine söylediğimde kızıyor doktora gitmelisin diyorum kabuletmiyor, bir kaç ay olamam nedeni benim rahatsızlığım nedeniyle 2 ay, ve ramazanda ailemin bzide olamsı nedenyile 1 ay kadar. kurudurması gerekirdi di mi ben bile çılgına döndüm ama o normal aldatıyor dicem yemin edebilrim ki hayır güçlü sebeplerim var bunu söyleyebilmek için ama burada yazamam. haftada bir yaaa adamın normali bu şekilde nasıl gebe kalıcam

yorgunluk bi erkek için çok geçerli bi sebep olamaz ... bencee..
ona bundan daha baska geçerli bi sebebini sor derim ..
hani anlattığında .. ha tmm anlıyorum seni diyebilmelisin en azından .. dimi ?

ya ona kızıp bi sperm bankasına gidecem ya da bu çocuk defterini tamamen kapatıcam:((

yok .. olur mu öyle şeyy.. dinimizce caiz değil hem sperm bankaları.. yalnıs düsünüp, karar verme hemen ..
ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama, çok yıl evli olup halen daha mücedele eden var ..
bunu en iyi ben bilirim..

yorgunluk bi erkek için çok geçerli bi sebep olamaz ... bencee..
ona bundan daha baska geçerli bi sebebini sor derim ..
hani anlattığında .. ha tmm anlıyorum seni diyebilmelisin en azından .. dimi ?

sordum kaç kez konuştuk ama bişey söylemiyor çocuk mu istemiyosun, beni mi istemiyosun, cinsellik mi istemiyosun hepsini soruyorum

yok .. olur mu öyle şeyy.. dinimizce caiz değil hem sperm bankaları.. yalnıs düsünüp, karar verme hemen ..
ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama, çok yıl evli olup halen daha mücedele eden var ..
bunu en iyi ben bilirim..

temmuzda 2 yılımız doldu

arkadaşlar ben yeni evliyim. yaşım 33. bir yerde okudum kadın ve erkek sağlıklı bile olsa 30 yaş altı 1 sene, 30 yaş üstü kadınlarsa 2 sene bebek için bekleyebiliyomuş. Bu doğrumudur sizce , hiç 30 yaş üstü ilk hamileliğini yaşayan var mı deneyimlerine ihtiyacım var.

ayrıca eşimle ilk ilişkimiz, geçen hafta yaşadık adetime birkaç gü var, kasık ve bacaklarımda daha önce olmayan korkunç bir ağrı var, sanki şu an adet oluyorum gibi, korkunç ağrıyor, bunun anlamını bilen ?

temmuzda 2 yılımız doldu

canımmm ... 2 yıllık evli olmak için yıllarımı geriye döndürmeyi o kadar isterdim kii anlatamamm .. inan ki hiçbirseye ne sabrım kaldı, nede tahammülüm.. o kadar zor geliyor kii..

Son düzenleme:
Back
X