• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

merhaba,siteye yeni üye olanlardnanım.22 aydır bebek özlemi yaşıyorum.allah herkeze dileğini versin inşallah.kimsenin kucağı boş kalmasın.sizler nezamandır bekliyorsunuz bilmiyorum ama ben 2 yılı doldurmama az kaldı ve artık hicbirşey yapmıyorum öyle belirti falanda arramıyorum kendimde.yoruldum.belirti var derken strese giriyor ve dengem altüst oluyor adet günlerim uzuyor ve tabi bu cokdaha fazla hayal kırıklıgı yaratıyor insanda.herseyi oluruna bıraktım artık.ama aklımdan cıkmıyor ona engel olamıyorum işte,boşverip olmazsa olmasın diyemedim birtürlü onu diyebilsem belki tam anlamıyla ozaman rahatlıycam ama malesef..güzel haberler duymak ümidi ile,hoşçakalın.

ben sana test yap diyorum sen yapmıyosun.sonra da belirtilerinden bahsedip beni kudurtuyorsun.bir orta yol bulmak şart oldu :46:

Kendini hamileyim diye şartlandırma o zaman adet olacak olsan bile erteliyo beynin bunu herkeze söyluyorum adet olmam lazim diyinn ayy olmadim hamileyim sanirim demeyin adet olcam dersen olmzsan anlarsn hamilesin diye ama once hamile miyim sorusunu sormayi unut kendinee:( sonra benm gibi uzulen sen olursn

Kendini hamileyim diye şartlandırma o zaman adet olacak olsan bile erteliyo beynin bunu herkeze söyluyorum adet olmam lazim diyinn ayy olmadim hamileyim sanirim demeyin adet olcam dersen olmzsan anlarsn hamilesin diye ama once hamile miyim sorusunu sormayi unut kendinee:( sonra benm gibi uzulen sen olursn

canim 5 aydir adetlerim duzende ve buay boyle oldu o yuzden butun telasim arti adetim 1-2 gun fln gecse kasiklarim baslardi agrimaya anlardim adet olucam simdi hic biseyim yok bunun icin telaslaniyorum iste:31:

merhaba,siteye yeni üye olanlardnanım.22 aydır bebek özlemi yaşıyorum.allah herkeze dileğini versin inşallah.kimsenin kucağı boş kalmasın.sizler nezamandır bekliyorsunuz bilmiyorum ama ben 2 yılı doldurmama az kaldı ve artık hicbirşey yapmıyorum öyle belirti falanda arramıyorum kendimde.yoruldum.belirti var derken strese giriyor ve dengem altüst oluyor adet günlerim uzuyor ve tabi bu cokdaha fazla hayal kırıklıgı yaratıyor insanda.herseyi oluruna bıraktım artık.ama aklımdan cıkmıyor ona engel olamıyorum işte,boşverip olmazsa olmasın diyemedim birtürlü onu diyebilsem belki tam anlamıyla ozaman rahatlıycam ama malesef..güzel haberler duymak ümidi ile,hoşçakalın.

Hic gebelik gecirmedin mi. doktorlar sebep bulmuuo mu

mehaba.hoşgeldin.seni çok iyi anlıyorum.bende 2 yıldır uğraşıyorum.hele o kafaya takma meselesi engel olunması zor bir durum.istediğin kadar ben takmıyorum de fark etmez takacaksın çünkü.çevremdeki insanları bir görsen bana hep aynı şeyi söylüyorlar "takma kafana,stres yapma,düşünmemeye çalış vs. vs."ama sonraki görüşmemizde ilk sordukları soru "ne oldu?varmı bebek?"oluyor...ne yapayım ben şimdi hem unut diyen hemde hatırlatan insanların arasında düşünmemeye çalışarak yaşıyorum.işimiz hiç kolay değil.allah hepimize sabır versin...

dr a gittiniz mi canım,herhangi bir sorun var mı?ya da daha önce hamile kaldın mı hiç.?

bu soru banaysa eğer evet doktora gittim.1buçuk yıl kesintisiz gittim tedavi gördüm.bende pko var.yumurlama tedavisi görüyordum.6 ay ara vermiştim.yarın sabah doktor randevum var.benim tedavi tekrar start alıyor.

Hmm anladm cnm hayrlisi olsn tekrar test yap bakalm

yapsın tabi bende söyleyip duruyorum ama yok hanım bizi heyecanlandırmaya bayılıyor.işin şakası biliyorum tek çizgi görmek istemiyorsun o yüzden son raddeye kadar kendi sabrını da bizimkinide sınayacaksın.
allahım inşallah vardır da beklediğimiz gibi kutlamasını da yaparız

Back
X