- Konu Sahibi medd_cezir
- #2.461
İyi gcelr kizlar ben yatiyorumm yorgunumm
iyi geceler bana da müsaade.hoşçakalın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi gcelr kizlar ben yatiyorumm yorgunumm
Hic gebelik gecirmedin mi. doktorlar sebep bulmuuo mu
mehaba.hoşgeldin.seni çok iyi anlıyorum.bende 2 yıldır uğraşıyorum.hele o kafaya takma meselesi engel olunması zor bir durum.istediğin kadar ben takmıyorum de fark etmez takacaksın çünkü.çevremdeki insanları bir görsen bana hep aynı şeyi söylüyorlar "takma kafana,stres yapma,düşünmemeye çalış vs. vs."ama sonraki görüşmemizde ilk sordukları soru "ne oldu?varmı bebek?"oluyor...ne yapayım ben şimdi hem unut diyen hemde hatırlatan insanların arasında düşünmemeye çalışarak yaşıyorum.işimiz hiç kolay değil.allah hepimize sabır versin...
Kızlar cikolatalarım geldi yine kırmızılara boyandım ama hep günüm erken geliyor bu kötü bir şeymi?[/QU
eğer gününden birkaç gün önce geliyorsa normaldir.önemli olan düzenli her ay adet görmek zaten.birkaç gün erken ve ya geç gelmesi sorun değil drlara göre..
nerde bu bizim kaçaklar.. yasakhayal gözüme görünme emi![]()
günayydıınn günayydınnn sabah kuslarıııı çıkın ortaya bakimm umudunuz geldii.. tabi kelin ilacı olsa basına sürer dimiii![]()
hsb cnm nasılsın bakiimm![]()
eh işte canımm ii gibi sen nasılsın
bnde ne olsun, bu ay küçücük bi umudum vardı, nickmde o yüzden umut zaten ) .. nyse,, ama yarım kaldı.. kısmet ne zamana Allah bilir..
sen ne durumdasın smdi ?