• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Allah nezaman verırıse ozaman olur o bızlerın elınde olan bısey deıl bu onlarında farkında oldukları birşey bence takma kafana hatta onlarla gorusmemeye calıs elverdıgınce rahatlarsın allah en kısa zamanda bebısını kucagına almayı nasıp etsın cumlemızınnnn ınsallah ....

Hic gebelik gecirmedin mi. doktorlar sebep bulmuuo mu

malesef hic gebelik geçirmedim.dr lar olmaması için hicbir problem yok diyorlar.hatta ben klomen falan istedim yumurtalarım daha iyi gelişsin diye.dr gerek olmadığı sürece ilaç vermeyiz dedi.belki yumurta çatlamasında bir sorun vardır diyorum hormonlara göre ondada bir sorun bulamadılar.eşiimin değerleride iyi.rahim filmi bile çektirdim tüpler gayet iyi.anlıyacağın bu tabirden nefret ediyorum ama sebebi bilinmeyen kısırlık oluyo bu.dr olur bekleyin diyor stres yapmayın diyor,düşünme bebek fikrini at kafandan diyorda onu nasıl yapacağımı söylemiyor.allahımmmm ne olur isteyen herkeze ver.istemeyen birsürü insanın hemen oluyor,kimi evladına bakmıyor bile ya rabbim bizimde sınavımız böyle heralde..dua ediyorum herkeze.arkadaşlar sizde dua ederken birbirimizi unutmayalım olur mu.en kısa zamanda pozitif sonuclar görmek dileği ile...

mehaba.hoşgeldin.seni çok iyi anlıyorum.bende 2 yıldır uğraşıyorum.hele o kafaya takma meselesi engel olunması zor bir durum.istediğin kadar ben takmıyorum de fark etmez takacaksın çünkü.çevremdeki insanları bir görsen bana hep aynı şeyi söylüyorlar "takma kafana,stres yapma,düşünmemeye çalış vs. vs."ama sonraki görüşmemizde ilk sordukları soru "ne oldu?varmı bebek?"oluyor...ne yapayım ben şimdi hem unut diyen hemde hatırlatan insanların arasında düşünmemeye çalışarak yaşıyorum.işimiz hiç kolay değil.allah hepimize sabır versin...

aynen bende nefret ediyorum''takma ,düşünme 'diye başlayan cümlelerden.yaşamayan anlayamaz bunu oyüzden zaten burda birbirini hic tanımayan insanlar dertleşebiliyoruz çunkü aynı duyguları paylaşıyoruz.meraklı insanlara laf anlatmaya çalışmıyorum bile artık.kimin ne düşündüğü ne söylediği umrumda değil bu konuda.bebek düşünmüyor musunuz diyenlerede ''istiyoruz ,allah nezaman verirse''deyip konudan uzaklaşıyorum.dediğim gibi benimle aynı şeyi yaşamayan insan beni anlayamaz diye düşünüyorum o yüzden burda sizlerle konusmak iyi geliyor bana.ben birkaç ay daha oluruna bırakıp mart nisan gibi tüp bebek düşünüyorum cünkü geçen zaman aleyhime işliyor.yaşım 30.allah herşeyin hayırlısını versin,hayırlı olan neyse onuda gönlümüze razı eylesin insallah.

cok sasirdim yaw:53::53::53:nolmus bizim kizlara benden sonra hic kaynatmamislar:44::44:

hadi canlarim canlanin artik:46::46::46::46::46: ama simdi degil tabisi yarin sabahtan itibaren:52::52:

Son düzenleme:
günaydin gece kuşlarııı.tabi siz bilmem kacıncı uykunuzdasınızdır amaa uyanınca okursunuzzz.öpüyorumm canlarımm:16::16:

günayydıınn günayydınnn sabah kuslarıııı çıkın ortaya bakimm umudunuz geldii.. tabi kelin ilacı olsa basına sürer dimiii :52::52::52:

Son düzenleme:
Back
X