- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
- #2.181
snde çalıs ne oturuyon, hazırına konuyon, hazır açılmış topikk ohh ne ala çal çeneyi otur aşşa![]()
ohh ne ala çal çeneyi otur aşşa

ne kafiyeli bi kızım ben aman Allahım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
snde çalıs ne oturuyon, hazırına konuyon, hazır açılmış topikk ohh ne ala çal çeneyi otur aşşa![]()
ohh ne ala çal çeneyi otur aşşa
ne kafiyeli bi kızım ben aman Allahım![]()
selam kızlarr muhabbet hızla ılerlemıs yıne
ben reqll oldum sonundaa![]()
![]()
rosem gözünaydin.gelsin adetler gitsin kistler ve sonrada göbüse konsun bebisler.....:
![]()
anam bide kendisini seviyo![]()
rosem gözünaydin.gelsin adetler gitsin kistler ve sonrada göbüse konsun bebisler.....:
![]()
heya hep sen mi sevcen beni ne tatlısın sen diye, az da kendimi sevem![]()
selam kızlarr muhabbet hızla ılerlemıs yıne
ben reqll oldum sonundaa![]()
![]()
kız kafiyelilik benden sana mı geçti![]()
rosem hsg .. nasılsın keyifler nasıll sende.. bnde bi çenesi düsük varda ona laf yetistiriyodum, yasakhayal duymasın ok mi![]()
sevmezmiyim canimin ici valla saka degil gercek cok sevdim seni .tatlisin ,balsin,sekersin, güzel olan herseysin....hep ben sevecem iste.
kiz ben olmasam naparsiniz![]()
rosem hsg .. nasılsın keyifler nasıll sende.. bnde bi çenesi düsük varda ona laf yetistiriyodum, yasakhayal duymasın ok mi![]()
Selam kizlar ben geldim kahvaltiya misafirim vardi yeni gitti..![]()
Selam kizlar ben geldim kahvaltiya misafirim vardi yeni gitti..![]()
de get .. ben olmasam sen napcakdınsen kimi sevceğdin bu kadar
![]()
hsg looricik nasılsın bakim..ohh valla ne misafirmis öle , bende yatıyo mı gelsem ne size
![]()
hsg looricik nasılsın bakim..ohh valla ne misafirmis öle , bende yatıya mı gelsem ne size , şekermişim, balmışım kahvaltıyada koyarsın b.eni hahahaha
![]()