Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

Tarifi verirseniz çok seviniriz şifa olması adına

Arı sütü tabletini nerden aldınız acaba ve ne zaman kullanmaya başladınız bir de arginmax ne?

Canim drquics die bi markaydı ari sütü. Bu ari sutu tabletini ve arginmax i kullandigim ay hamile kaldım. Arginmaxi gnc den aldım , esimde kullandi. Biraz pahali ama deger. Oda bunyeni guclendiriyo. Yumurta kaliteni arttiriyo. Sperminde hizini hareketini arttiriyo. Yani denemeye deger canim.

Tarifi verirseniz çok seviniriz şifa olması adına

Tabi kardeşim ben kullandım her sabah ve her akşam yemeklerden 1 saat önce içiliyor.. 1 bardak kaynar suyun içine bir tutam mısır püskülü ile bir tutam kiraz sapı atıyorsun ağzı kapalı 5 dk.bekledikten sonra süzüyorsun bardakta azıcık soğumasını bekliyorsun ama ılınmayacak biraz sıcak olması lazım o şekilde yudum yudum içiyorsun hergün 2 defa dediğim gibi....benimde bu ay adetim 17 gün gecikti ve ALLAH a şükürler olsun yeni oldum antibiyotik kullanıyorum enfeksiyon geciktirdi galiba....bilemiyorum ama bu tarifi de içtim hergün çok faydalıymış prof.saraçoğlu hocadan almıştım tarifi...idrar söktürüyomuş bide demiştiki bu tarifi 6 ayda bir 15 gün boyunca kullanırsanız enfeksiyona yakalanmazsınız.. seninde mi adetin gecikti üzülme olursun inşallah bak benimde 17 gün geçti sen bunu dene inşallah şifa olur

Kızlar yardım edin bnde kalamiyorum doktr diyo ki vücudun direnç gösteriyor ondan yumurta oluşmuyor diyor

Kızlar ben de hamile kalamiyorum yumurtalığım oluşmuyor npcm bilen var mı ilaç kullandım tık yok dktr vücudun direnç gösteriyor diyor o ne?? Bilen var mi

kızlar slm hsg cekıldım ben anestezıyle.... acıkmıs sükür tüplerim... ama bana ılac antıbıyorık vermedi...

kızlar slm hsg cekıldım ben anestezıyle.... acıkmıs sükür tüplerim... ama bana ılac antıbıyorık vermedi...
Merhaba bende hsg cektirdim anestesisiz cekildim cok kolay gecti ama,bana da antibiyotik vermediler sonrasinda ,bisıkıntım yok sukur bakalim hayirlisi insallah şu mubarek gunlerde bizde hamile kaliriz Allah dualarimizi icimizden gecenleri hayırlı edip kabul eder insallah ...... aminn ...

ya ben 4 gün önce cekıldım. kahverengı akıntım devam edıyor leke seklınde ... yogun degıl ama gelıyor.... normal mı bu?

Merhaba bayanlar bende gecen ay cekildim hsg ve sat 26nisan bat26mayis ama ben hala adet olmadim az evvel idrar testi yaptim ama sonuc negatif yarin kan vermeye gidecektim ama artik ne gitmeye cesaretim var nede istegim cunku sonuc yine hüsran olacak

3 yıldır bebek istiyoduk ancak bir türlü olmuyodu ( polikistik over hastasıydm adet düzensizlklerim kendimi bildim bileli vardı ...sene de 2 yada 3 kez adet olurdum.. Evlendikten 1 sene sonra sogan suyu kullandım sadece 15 gün.. o gün bugün dür adet hep oldum ancak ya 5 yada 10 gün gecikmeli... Doktora gitmeye karar verdim önce devlet hastanesine gittim oradaki doktor cocugun olmaz dedi cok zor dedi falan dedi filan dedi bir sürü tetkik verdi hepsini yaptım skıntı yok dedi rahim filmi istedi.İnternetten arastrdm cok korktummm canım tatlıdır da biraz ama yine bebiş için değerdi 2 kes randevu aldım rahim filmi için 2 ay aralıklarla vermişlerdi randevuyu sansa makinalar bozuk cıktı eee dedim baslicam rahi filmine bide özele gideyim velhasıl özele gittim arkadasımın vesilesi ile.. Saolsun doktor bey çok çok çok iyi bir doktor Allah ondan razı olsun hiç ümitsizlige kapıltmadı beni. Rahim filmi falan da istemedi önce femara die bir ilaca basladı ilk ayımda olmadı tabiki ben kafaya takmaya tekrar basladm olmuyo olmicak falan filan esim o kadar sabırlı ki 3 sene gecmiş hala acele etme kafana takma Allah ne zaman isterse olacak.. diyerek beni saknlestrdi.Dana sonra tedavimn 2. aynda tekrar femara verdi doktorum kontrole gittigmde yumurtalar istediği buyukluge ulasmamıstı gun verdi tekrar gittim fena degl dedi ilişki verdi.O arada cok samimi arkdsmn dugunu vardi ve kafamı hep oraya ygnlastrdm 1 hafta dugun telası derken baktım 2 gunum gecmiş . Göğüslerimde acaip şişlik var kasıklarımda batmalar falan esime dedikmi gel yapalım su kan testini en azndan kafam rahat olsun nihayetnde sonucum 139 cıktı 2 gun sonra 372.1 çıktı. Çok şükür Rabbime .. Çok uzun oldu biliyorum ama kimse ümitsiz olmasın Rabbim isterse hersey olur ..Kafanızı takmayın gercekten cok önemli ..İsteyen herkese nasip etsin Allah.

Merhaba hormon testi kan ile yapılıyor değilmi???

Merhaba arkadaşlar. Ben pko hastasiyim. 2.5 ay adet olmadım. Ardından 8 haziran çarşamba günü için doktordan randevu aldım. Doktor uzakta olduğu için de 3 haziranda devlet hastanesinden kan testini yaptırdım gidince lazım olur diye. Devlet hastanesindeki doktor yumurtaligimda kistleri gordu. Ardından benim sinirlerim bozulduğu için soğan kurune başladım. Kur sayesinde parçalı parçalı akıntılarim o ldu. Çarşamba günü randevu aldıgim doktoruma gittim ve alttan ultrasonla bakıp "yumurtan oluşmuş. Bu günlerde deneyebilirsiniz dedi." Bu arada biz de iki gün önce denemistik. Yani eğer o gün ya da perşembe günü yumurta catlasa hamile kalabilirdim. Cuma günü de pembe kanamam oldu ve ovulasyonum sanarak tekrar denedik. Ama cumartesi kanamam arttı ve adet oldum. Anlamadığım şey su : yumurta catladiktan 10 14 gun sonra adet olunuyorsa ben neden adet oldum? Kafam karışık hamilelik ihtimalim olan günlerde adet olmak moralimi bozdu böyle şeyler normal mi

Kızlar progestoran testi 21.gün mü 21.günden itibaren bakılır mı.aç veya tok diye bir şartı var mı..siz yaptrıdınız mı ben yaptırmak istiyorum öneriyor musunz

kzılar acaba asılama denesem mıkı yaaa bızdekı sorun erkek ınfertılesı(( yanı esımde sperm sekıl bozuklugu var sayı ıyı... ancak %75 sekıl bozuk...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…