- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi sevecen_29
-
Tarifi verirseniz çok seviniriz şifa olması adınaALLAH şifa versin canım sanada banada... internetten sürekli araştırıyorum kızılcık suyu papatya suyu yaban mersini bunlarda idrar söktürüyomuş bide hergün 2 küçük diş sarımsağa bıçakla vur ezilsin onu o şekilde suyla beraber hap gibi yut ben yapmaya başladım o da iyiymiş enfeksiyona karşı ve bağışıklığı da güçlendiriyo bi sürü faydası var
Bide ben eskiden ender saraçın programını çok izlerdim dediklerini hep not alırdım idrar söktürücü bi tarif vermişti notlarıma bakayımda sanada vereyim beraber o tarifi de içelim etkili onu bi keresinde hasta olan arkadaşıma söylemiştim kaynatıp içmiş kısa sürede çok iyi geldi demişti
Arı sütü tabletini nerden aldınız acaba ve ne zaman kullanmaya başladınız bir de arginmax ne?
Tarifi verirseniz çok seviniriz şifa olması adına
fsh kaç çıkmış sizin acabaKızlar ben de hamile kalamiyorum yumurtalığım oluşmuyor npcm bilen var mı ilaç kullandım tık yok dktr vücudun direnç gösteriyor diyor o ne?? Bilen var mi
Merhaba bende hsg cektirdim anestesisiz cekildim cok kolay gecti ama,bana da antibiyotik vermediler sonrasinda ,bisıkıntım yok sukur bakalim hayirlisi insallah şu mubarek gunlerde bizde hamile kaliriz Allah dualarimizi icimizden gecenleri hayırlı edip kabul eder insallah ...... aminn ...kızlar slm hsg cekıldım ben anestezıyle.... acıkmıs sükür tüplerim... ama bana ılac antıbıyorık vermedi...
Merhaba hormon testi kan ile yapılıyor değilmi???Yapıldı hormon testi.Fsh,lh,prolaktin,tsh hepsi normal sınırlarda çıktı.Ancak 21-35 günlük süreçte hangi gün adet olacağım belli olmadigi için yumurtlamam da düzensizleşip adetin kaçıncı gününe denk geldiğini belirlemek zor olduğu için adet düzensizliği var dedi sanırım.
Olabilir her bunyede farklidir . Peki simdi nasilsiniz ?ya ben 4 gün önce cekıldım. kahverengı akıntım devam edıyor leke seklınde ... yogun degıl ama gelıyor.... normal mı bu?
sımdı gectı sukurOlabilir her bunyede farklidir . Peki simdi nasilsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?