Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

Selam.Benim adetim.4gün gecikti. Ve 5.gunde adet oldum gecikmeden sonra adetim koyu kahverengi ve sonradan adetim parcali parcali geldi bunun sebebi nedir yaniltlarmsiniz....anne olmak isteyen tüm kadınlara allah anneliği nasil etsin

Selam.Benim adetim.4gün gecikti. Ve 5.gunde adet oldum gecikmeden sonra adetim koyu kahverengi ve sonradan adetim parcali parcali geldi bunun sebebi nedir yaniltlarmsiniz....anne olmak isteyen tüm kadınlara allah anneliği nasil etsin

Aleyküm selam benimde öyle olmuştu adetim gecikmişti kist vardı diye öyle olduğunu öğrendim ..
Ama inşallah sende bişey yoktur bidahaki adetin de öyle olursa kesin bi dr git derimm

Bu ayda adetim biter bitmez her gün ilişkiye girdik yıne kalamadım hamıle :KK43: tabı nasıp. Tek seferde hamıle kalanlar valla bravo. ayaklarımı hep havaya diktim. duşa hemen girmedim.lavoboya gıtmedım hemen:KK61:

ne yapmam lazım anlamadım. stres degıl sonucta dıkkat ettım. adetim 28-29-30-34 günlerde oluyor yanı 28-29-30-31-32 vs. en gec 34 günde bir. adetimin 23.günü kan testı yaptırdım sonuc negatıf. adetıme 1-2 gün var. bugun 26.günüm. adet olcam sinyal vermeye basladı yanı:KK61:eşim de gıdecek bı doktora ...
merhabalar yazınızı şimdi gördüm bende yeni üyeyim sizin anlattıklarınızın hepsi bende de oldu 1 seneyi aşkın bir süredir bende sizinle aynı sıkıntıyı yaşıyorum her adet dönemimde doktora gidip yumurta çatlama dönemine bakıp ta eşimle birliktelikte oluyordum o haldeyken bile bende gebelik durumu olmuyordu ve hatta 2 kere düşük yaptım en sonunda da tiroit hormanlarıma ve süt hormanlarıma baktırdım megersem tiroit problemli çıktı ve ilaç tedavisine başladım sizde baktırmadıysanın süt ve tiroit hormanlarınıza baktırmanızı öneririm umarım benim ve sizinde enkısa zamanda bebeğimiz olur

Aleyküm selam benimde öyle olmuştu adetim gecikmişti kist vardı diye öyle olduğunu öğrendim ..
Ama inşallah sende bişey yoktur bidahaki adetin de öyle olursa kesin bi dr git derimm
Çoğu kişiden duyuyorum yumurta çatlamasıdır dyorlar.korkyrum acaba dusukmu yaptim. Sende tam olarak nasildi

Çoğu kişiden duyuyorum yumurta çatlamasıdır dyorlar.korkyrum acaba dusukmu yaptim. Sende tam olarak nasildi

Benim bu son 2/3 aydır 3/5 gün adet gecikmesi oluyordu en son gecikme 10 gün sürdü dr gittim kist varmış ilaç kullandm adet oldum bende de o süre içinde parca parca geliyordu adet olunca kist geçiyormuş diye duydum ..

Ben 1 5 yıllık evliyim şimdiye kadar nasip olmadı doktora gittim bilete doktor az bişey iltihap olduğunu söyledi sonradan tekrar gittim beni muane etti ve esimide etti sonuclari almaya gittiğimizde masalllah hicbirseyiniz yok dedi tek bir sorun bile esimde bende görmedi doktor ilerde bebeğiniz olacak dedi böyle geç olması normaldir dedi allah herkese herseyin hayirlisini versin adetimde böyle parça parça olunca korktum

Ben 1 5 yıllık evliyim şimdiye kadar nasip olmadı doktora gittim bilete doktor az bişey iltihap olduğunu söyledi sonradan tekrar gittim beni muane etti ve esimide etti sonuclari almaya gittiğimizde masalllah hicbirseyiniz yok dedi tek bir sorun bile esimde bende görmedi doktor ilerde bebeğiniz olacak dedi böyle geç olması normaldir dedi allah herkese herseyin hayirlisini versin adetimde böyle parça parça olunca korktum

Maşallah ne güzel işte sorun yokmuş insallah Allahın izniyle Allah gönlünüze göre versin tabi bizede

Benimde 4 yılım bitti bu ay Kanunide klomenle tedaviye başladık bakalım hayırlısı. Benim eşimde morfoloji bozukluğu çıktı elbet bizede bir gün ☀☀doğar .

Kızlar ben bugün Dr a gittim ana iyi haberlerle dönemedim. Çikolata kistime bir de miyom eklenmiş. Anlayacağınız SOĞAN suyu, imuneks ve balık Yağı hatta karbonat bende işe yaramamış. Ca 125 yaptırdım 37.5 çıktı. O düşmüş mesela. Daha önce 101 çıkmıştı. MR istedi. Ona göre karar verecek. Ama büyük ihtimal ameliyat diyecek. Miyom olmasa iyiydi dedi.

Kızlar Merhaba bende sizler gibi Bebeğimi bekliyorum :anne:8 ay oldu ama hala gelmedi eşim de bende doktora gittık bi problem yok diyorlar ama ben bi tek tuplerime baktirmadim sizce erken mi doktorum 1 sene dolmadan bakmayalim dedi

Kızlar Merhaba bende sizler gibi Bebeğimi bekliyorum :anne:8 ay oldu ama hala gelmedi eşim de bende doktora gittık bi problem yok diyorlar ama ben bi tek tuplerime baktirmadim sizce erken mi doktorum 1 sene dolmadan bakmayalim dedi

Bence baktırın 4 ay az bir süre değil en azından problem varsa geç kalmış olmazsınız. Düşünsenize 4 ay daha bekliyceksiniz sonra allah muhafaza problem çıkacak tekrar tedavi için belli bir süre geçicek kısacası zaman kaybı

Artık bende E="Zelis89, post: 47734287, member: 779369"]Bence baktırın 4 ay az bir süre değil en azından problem varsa geç kalmış olmazsınız. Düşünsenize 4 ay daha bekliyceksiniz sonra allah muhafaza problem çıkacak tekrar tedavi için belli bir süre geçicek kısacası zaman kaybı[/QUOTE]
Artik bende öyle düşünüyorum kesin kararliyim bu ay yaptiracagim özel bi hastaneye sordum narkozlusuna 400 tl dedi devlet hastaneleri rahim filmi cekiyormu bilgisi olan var mı ?

arkadaslar herkese merhaba ; kendi hamılelık hıkayemı yazıcam sızlere belkı cok uzun bır surec degıl belkı ama sizlere yardımcı olabılcegım yada fıkır verebılcegım durumlar olabılır. 23 yasındayım 11 aylık evlıyım 2 aydır da bebıs ıstıyorduk ; hazıran ayında ılk denemeye basladık 27 hazıran da adet oldum adetlerim 28 gunde bir olur ve hıc sasmaz ve adetımın 3.gunu herkes gıbı saglıklı bır gebelık ve bılınclı bır gebelık gecırmek ıstedıgım ıcın adet olduguma uzulmedım acıkcası ; hemen adet olma fırsatını degrerlendırıp adetımın 3.gunu hormon testı ve yumurtalık testı ıcın kadın hastalıkları ve dogum bölümüne gittim. her neyse yumurtalıklara bakıldı vs butun degerlerım guzel cıktı daha sonra hormon testı ıcın kan verdım ; verıdıgm kan sonucunda cıkan degerlerımın bırtanesı toplamda 5 deger var zaten ; her neyse PROLAKTIN hormonu ; bırdıger adıyala sut hormonu (gebe kalmayı zorlastıran yumurta kalıtesını dusuren hormon ) olarak ta bılınen ; halk dılınde ıse stres hormonu denılen dırekt beyınde kı hıpofız bezlerıne baglı hormonumun en ust sınır degerı 26 olması gerekırken bende 45 tı. yalnız bu hormonun en buyuk belırtısı hamıle olmayan veya hatta bekar olan bayanlarda bıle gögüsten beyaz sıvının tabırı caızze sutun gelmesı olarak bılınıyor. tabı bunları uzun arastırmalar snucunda ogrenıyorum doktordan degıl. doktor kagıda baktı ettı hersey guzel ama prolaktını dusurmedıgın surece hamıle kalmayı unut dedı. vayyyy kı ne vayyyy 23 yasında evlılıgımın baharında duydudugum kelıme sanıyeler ıcınde göz kararmasına neden oldu.agı bır ılac tedavısı benı beklıyordu dostınex adlı 5mg lık haftada sadece 1 kere yarım tablet seklınde ıcılen tablet. aldım ılacı basladım arastırmaya eskıler ne varsa dogada var dıye bosuna dememısler ; tabı buarada yumurtalama donemlerımıde takıp edıyorum. 6-8-10 agustır tarıhlerı yumurtlamam var . neyse basladım arastırmaya prolaktın ve gerıye kalan 4 hormonu da dengeleyen kıstlerı yok eden ; adet duzenleyen ; prolaktının bas dusmanı olan TESTERE DISLI ASLAN PENCESI OTUNU ögrendım ve aldım ; basladım adetımın son gununden beklenen adet tarıhım 22 agustosa kadar her aksam bır tutam bır su bardagı kaynatıp hergun taze taze ıcmeye sıfa nıyetıne dıyerek. ayrıca bu arastırmaları yaparken de bal+tarcın+çörek otu tarıfını buldum. yumurta kalıtesını arttıran ve cok yumurtalamayı saglayan bırı tutmazsa bırı tutar nıyetıne her sabah ac karnına o macunu bır tatlı kasıgı yedım . tabı ılacımıda haftada bır kere almaya devam ederken ayın 18 agustosu gece ruyamda arkadaslarım bana hamıle olduhumu soyledıler ve bende onayladım. kalktım esıme dedım boyle boyle adetıme var daha 4 gun o gun hemen ıdrar tetsı yaptım evde baktım negatıf ; aslında o tes daha snra pozıtıfe donmus tabı sonradan ogrenıtorum. neyse dedım esıme benı hastaneye götur ıcımde bır hıs var getırdı kıyamam hıcte kıyamaz bana :) gıttım kan verdık adete vr hala 4 gun ; bırde ne goreyım degerın 10 üzeri hamıle kabul edılırken benım deger 65.91 :) ucuyoruz havalara :) tabı ı-uc gunde bır de kan vrmeye devam ettım degerım arttıkca arttı suand da adetımı 9 gun gecmıs bulunuyorum.kesemızı azcık gorduk asıl muayne 5 eylulde ALLAHın ıznıyle bebısı de kalp atısınıda duyarım dıye yerımde duramıyorum. ıste benım hıkayem boyle uzun oldu baya bır ama ınsallah sızlere de faydam olur .

not= iki günde bir ilişkide olun- hormon testı kesınlıkle yaptırın- esınıze bıtter cıkolata yedırın (sperm kalıtesını arttırıcı ve hızlandırıcı - esınıze ballı cevızlı muz tabakları hazırlayın- sabahları kecıboynuzu pekmezı yedırın - ve bayanlar kesınlıkle hamılelık planlamadan once en az 3 ay once hatta folık asıte baslayın.

RABBIM herkesın gonlune gore versın dualarım sızınle ; dualarınızı benden de esırgemeyın. şimdiden ALLAH razı olsun.

Back