Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

kzılar acaba asılama denesem mıkı yaaa bızdekı sorun erkek ınfertılesı:KK43:(( yanı esımde sperm sekıl bozuklugu var sayı ıyı... ancak %75 sekıl bozuk...

Bol bol keçiboynuzu yedir eşine...
Allah şifa versin canım olur inşallah umudunu yitirme sakın
Benim ablam eşiyle ilişki yaşamadan hamile kaldı ALLAH ın büyüklüğü...
Bizde bekliyoruz ALLAH ın takdiri artık yaşın 29 mu bende 29 yaşındayım

Arkadaslar size bir sey anlatacagım ben su ana kada 3-4 doktora gittim. bebek için. bana hep sordular ne kadardır düşünüyonuz 4-5 ay diğerine gittim 6-7 ay ve 8 ay vs... bir tane doktorda bana kalkıptda demedı adet zamanı gelde bir hormon testı yapalım. hepsı agız bırlıgı yapmıs gıbı 12 ay yanı 1 sene olmassa tedavı dedı. ya ben mı anlatamadım onlar mı anlamadı yasım 31 e giriyor ben dıyorum kı bısey varsa sımdıden bıleyımde ona göre bı devam edeyım bebk ıcın tedavı vs.... hepsının yaptıgı ultrosondan baktı gonderdi. ben buralardan duydum hep adet zamanı kan da hormon tahlılını. ya bı tane doktor iyi cıkmaz mı yaaa hepsı ılgısız alakasızdı zaten. :KK42: boyle bısey olamaz yaaaa. burada bazı arkadasları doktorlarına sasırıyorum adamlar tane tane anlatıyor hormon testı ıstıyor. ben de yıne bı dr a sıra aldım randevu. yarın gıdıp dıyecegım adetımın 5.günü hormon testı yapar mısınız dıye? hayır derse kızcam orda artık zaten. hatta başhekıme cıkacagım ılgısız dıyeee ılgılenmezsseeee. cok sınırlıyım doktorlara.
CANIM NAPTIN MERAK EDİYORUM..YAZINI OKUYUNCA kendimi buldum :) benim biraz daha farklı ilk gittiğim gibi doktora hormon testi verdi.ama başka hiçbirsey yaplmadı..arkadaşımda başka bir doktora gitmişti.neyse ploraktinim 30 cıktı.doktor bana normal derken ...arkadaşımın da 31 cıkmıştı.ona tedaviye başladı.ve o şimdi hamile...bense başka doktora gittim yaşım 33 diyorlar daha erken 12 ayı doldurmadınız tedaviye başlayamayız.neyse testere dişli aslan pencesi ve soğan kürü başladım.geçen ay tekrar test yaptırdım.ploraktinm 12 ye düştü....bakalım bu ay ne olacak derken doktor karından ultrasonla baktı bu zamana kadar hiç bir doktor bakmamıştı.sadece adetin düzenlimi diye soruyorlardı.neyse miyom çıktı şimdi de......soğan kürüne bir daha başladım.bir kaç hafta kendime izin verdim doktora gitmicem çok streste yaptım.kendimi rahatlatayım adam gibi güler yüzlü söyle dnleyen bir doktor bulacağım inşallh.....gerek kalmazda bu ay hamile kalırım ....yoruldum çok yoruldum

CANIM NAPTIN MERAK EDİYORUM..YAZINI OKUYUNCA kendimi buldum :) benim biraz daha farklı ilk gittiğim gibi doktora hormon testi verdi.ama başka hiçbirsey yaplmadı..arkadaşımda başka bir doktora gitmişti.neyse ploraktinim 30 cıktı.doktor bana normal derken ...arkadaşımın da 31 cıkmıştı.ona tedaviye başladı.ve o şimdi hamile...bense başka doktora gittim yaşım 33 diyorlar daha erken 12 ayı doldurmadınız tedaviye başlayamayız.neyse testere dişli aslan pencesi ve soğan kürü başladım.geçen ay tekrar test yaptırdım.ploraktinm 12 ye düştü....bakalım bu ay ne olacak derken doktor karından ultrasonla baktı bu zamana kadar hiç bir doktor bakmamıştı.sadece adetin düzenlimi diye soruyorlardı.neyse miyom çıktı şimdi de......soğan kürüne bir daha başladım.bir kaç hafta kendime izin verdim doktora gitmicem çok streste yaptım.kendimi rahatlatayım adam gibi güler yüzlü söyle dnleyen bir doktor bulacağım inşallh.....gerek kalmazda bu ay hamile kalırım ....yoruldum çok yoruldum
Karından ultrasonla mı anladılar miyom olduğunu

Canim nerdesnsin

bende sabahları ksığımn sol tarafı sadece şişerdi çok ilginç gelirdi..direk orda cıktı.2 litre su içirdiler

arkadaşlar merhaba 6 ay önce düşük yaşadım ve kürtaj oldum malesef 3 yıldır ıstememıze rağmen bebeğimiz olmuyor.geçen doktora gittim muayene sırasında 15 mm miyom olduğunu söyledi dusuk ve bebek olmama sebebi bu olabilir dedi ayrıntılı ultrasyona girmelisin orda belli olur dedi ama ben okadar doktora gittim hiçbiri böyle birşey söylemedi sıra verdiler 2ay sonraya okadar bekleyemem ya tekrar düşük olursa diye korkuyorum özeller 300tl den 700 tl ye kadar fiyat var ve çok pahalı sizden ricam varmı bildiğiniz doktor hastane ankara da hemen sıra gelen ve bu konuda bana yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler

ankarada cok iyi doktorlar var diye biliyrum canım....başkent hastanesi hulusi zeyneloğlu babacandır cok.....git esini de götür berabe rtedavi ediyor genelde.....

Ben 1 yildir ugrasiyorum,5 cm miyom ve pihtilasma sorunu cikti yinede yilmadan deniyoruz.her yontemi denedigim halde sonuc alamadim.bugun yine adet oldum artik naapcam bilmiyorum..rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah tez zamanda

ya bu benm yukarıda yazdgım doktora git mutlaka bak yumurtlaması olmayan bır kadına ikiz beeği oldu canım...hemde ilk denemede.....

canım miyom ya da kist te olabilir korkutmak istemem de git bi doktora....rahimde yara da olabilir...

Kızlar hamilelik 6-7 ayda bile olusmazsa 1 yılı beklemeden doktora gidin. Ben gittim tedaviye erken başlayalım o zaman hsg rahim filmi çekelim dedi doktor . Çektirdim sağ tup tıkalı çıktı film çekim sırasında açmışlar . Sizde vakit kaybetmeden gidin baktırın ona göre gerekenler yapılır . Şimdi de adetime 9 gün kala kan testi yaptırdım ona göre doktordan randevu alicaktim sonuç negatif adetime 5 gün var ama adet 9 gün kala kanda gebelik çıkmaz diyor bazıları bazıları çıkar diyor . Çıkar mi çıkmaz mi ? Anlamadım hala ümit var mı yani !

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım cok takip ederim ama dayanamadım bende aranıza katılayım dedim..
Bende 5 aydır evliyim bu 2/3 aydır bebek düşünüyoruz ama kısmet olmuyor.
Ve adetim düzensizleşti 40/50 günde bir olmaya basladı hastaneye gittiğimde yumurtalıkta 3 cm lik kist oldugunu öğrendim ama cok kötü kasık agrısı vardı rahat uyku yoktu ilaç kullandım çok şükür iyim ilaçlarımın arasında Yasmin doğum hapı ve fitil de vardı bütün ilaçlar bitti sadece doğum k hapı kaldı adet oldugum 1. gün onu kullandım adetim bitti ve devam ediyorum bu 3/4 gündür kahverengi lekeler var cok asırı terleme var göğsümde agrı karın agrısı var dr gitmedim daha ilacım bitmedi diye 6 tablet kaldı ne yapsamm bilmiyorum yasayan oldumu bu durumu ..?

Kızlar hamilelik 6-7 ayda bile olusmazsa 1 yılı beklemeden doktora gidin. Ben gittim tedaviye erken başlayalım o zaman hsg rahim filmi çekelim dedi doktor . Çektirdim sağ tup tıkalı çıktı film çekim sırasında açmışlar . Sizde vakit kaybetmeden gidin baktırın ona göre gerekenler yapılır . Şimdi de adetime 9 gün kala kan testi yaptırdım ona göre doktordan randevu alicaktim sonuç negatif adetime 5 gün var ama adet 9 gün kala kanda gebelik çıkmaz diyor bazıları bazıları çıkar diyor . Çıkar mi çıkmaz mi ? Anlamadım hala ümit var mı yani !
CANIM GEÇ GEBELİK OLABİLİR ..GEÇ OLUŞABİLİR.ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIR.NORMAL UCUZ GEBELİK TESTLERİ İÇİN 5 GÜN GEÇMESİ LAZIM

Back