- 20 Mart 2015
- 280
- 77
- 18
- 34
- Konu Sahibi sevecen_29
Şöyle soyliyim sana perşembe iğne vuruldum cuma cumartesi pazar pazartesi çarşamba perşembe birde bugün oldu ilk defa bugün çok agridi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız neden bu kadar çok ilişki oldu inanmıyorum yumurta zaten ömrü bir gün o da doktorun dediği saatlerde yapmanız yeterli bir sperm en uzun üç ve beş gün yaşayabiliyo bu kadar çok olması alamsız çünkü döllenme oluştuktan sonra ne kadar ilişki olsa boşa olucak zaten ilişkiden bir gün sonra döllenme oluşucak sonraki günler ilişki olsa da boşuna çünkü yumurta döllendi yani biz hiç yapmadık ilk iğnemde de bu ayda iğneden sonra bi kere oldu ama iki gün üst üste de olur siz bir haftadır yapmışsınızŞöyle soyliyim sana perşembe iğne vuruldum cuma cumartesi pazar pazartesi çarşamba perşembe birde bugün oldu ilk defa bugün çok agridi
Kız neden bu kadar çok ilişki oldu inanmıyorum yumurta zaten ömrü bir gün o da doktorun dediği saatlerde yapmanız yeterli bir sperm en uzun üç ve beş gün yaşayabiliyo bu kadar çok olması alamsız çünkü döllenme oluştuktan sonra ne kadar ilişki olsa boşa olucak zaten ilişkiden bir gün sonra döllenme oluşucak sonraki günler ilişki olsa da boşuna çünkü yumurta döllendi yani biz hiç yapmadık ilk iğnemde de bu ayda iğneden sonra bi kere oldu ama iki gün üst üste de olur siz bir haftadır yapmışsınız
Bide sen igne olalı sekiz gün oluyor döllenmeden sonra beşinci ve altıncı Bebek rahme Giriyor bnce artık yapma zararlı olabilir bana herkes yapma dedi hamile kaldıktan ilk iki ve üç ay içindede ilişkinin zararlı olduğunu duydumŞöyle soyliyim sana perşembe iğne vuruldum cuma cumartesi pazar pazartesi çarşamba perşembe birde bugün oldu ilk defa bugün çok agridi
Ha ona bişey diyemem Can'ım BN çocuk olsun diye bu kadar çok yaptınız sandım pardonCanım bende biliyorum yumurtanın bir gün yaşadığını daha öncede biz bu şekilde birlikte olduk daha doğrusu istediğinizden dolayı birlikte olduk öyle soyliyim hanı iğne olmasa da biz iki günde bir birlikte oluyoruz zararı yok ki bunun
Bide sen igne olalı sekiz gün oluyor döllenmeden sonra beşinci ve altıncı Bebek rahme Giriyor bnce artık yapma zararlı olabilir bana herkes yapma dedi hamile kaldıktan ilk iki ve üç ay içindede ilişkinin zararlı olduğunu duydum
Ha ona bişey diyemem Can'ım BN çocuk olsun diye bu kadar çok yaptınız sandım pardon[/QUOTE
Yok cnm biz isteyerek birlikte oluyoruz
Sen umudunu kaybetme cnm Allah yardımcımız olsun bnm bile hala umudum var bu ay negatif çıkmasına rağmen hayırlısı olsun Hakkı'mızdaCanım valla değişiyor bilmiyorum ki zaten bu akşamki ağrıdan sonrada pek ümidim kalmadı ben 24 yada 25 günde bir adet oluyorum bakalım pazartesi günü adet olmam lazım ama twstbyapmiyacam kistte olabilir yarın doktora randevu aldım bakalimm ne diyecek belkide gitmem biraz akışına bırakmak lazım bu akşama kadar umutluydum ama akşamki olan ağrıdan sonra umudum gitti gibi sanki kist oldu
Sen umudunu kaybetme cnm Allah yardımcımız olsun bnm bile hala umudum var bu ay negatif çıkmasına rağmen hayırlısı olsun Hakkı'mızda
Mutlaka bir doktora gidin tüm soniclariniza gozatsin bende de problem yok ama yaklaşık 4 yıldır olmuyorBu ayda adetim biter bitmez her gün ilişkiye girdik yıne kalamadım hamıletabı nasıp. Tek seferde hamıle kalanlar valla bravo. ayaklarımı hep havaya diktim. duşa hemen girmedim.lavoboya gıtmedım hemen
ne yapmam lazım anlamadım. stres degıl sonucta dıkkat ettım. adetim 28-29-30-34 günlerde oluyor yanı 28-29-30-31-32 vs. en gec 34 günde bir. adetimin 23.günü kan testı yaptırdım sonuc negatıf. adetıme 1-2 gün var. bugun 26.günüm. adet olcam sinyal vermeye basladı yanıeşim de gıdecek bı doktora ...
Ya arkadaşlar bende bisey sormak istiyorum bende bebek için uğraşıyorum geçen ay bende çok önem verdim adetimden sonra gün aşırı iliski oldu yumurtlama günümü kacirmadim ilişkiden sonra ayaklarımı havaya dikip bekledim hemen dus almadım ama olmadı malesef dün adet oldum sormak istediğim şu ayıptır söylemesi adetim az siyah ve camurumsu bi şekilde geliyo bu neden acaba bi sorunum mu var kiMutlaka bir doktora gidin tüm soniclariniza gozatsin bende de problem yok ama yaklaşık 4 yıldır olmuyor
İltihaptan dolayı olabilir iltihap varken de hamile kalmak zorlasirYa arkadaşlar bende bisey sormak istiyorum bende bebek için uğraşıyorum geçen ay bende çok önem verdim adetimden sonra gün aşırı iliski oldu yumurtlama günümü kacirmadim ilişkiden sonra ayaklarımı havaya dikip bekledim hemen dus almadım ama olmadı malesef dün adet oldum sormak istediğim şu ayıptır söylemesi adetim az siyah ve camurumsu bi şekilde geliyo bu neden acaba bi sorunum mu var ki![]()
ya zaten sürekli idrar yolları ekfeksiyonu geçiriyorumİltihaptan dolayı olabilir iltihap varken de hamile kalmak zorlasir
İltihap varsa sogan kürü çok iyi üç dört ay üst üste yap arkadaşim öyle hamile kaldı iltihabı vardı BN de pco için yaptım ama işe yaramadı maalesefya zaten sürekli idrar yolları ekfeksiyonu geçiriyorum
Bu soğan kürünü uygularken korunuyo muyuz acaba benim hiç bilgim yok bu konularda birazcık anlatabilir misiniz nasıl yapılacağını falan biliyorum saraçoğlu nun sitelerinde falan okudum ama bunu içerken korunacak miyiz onu bilmiyorumİltihap varsa sogan kürü çok iyi üç dört ay üst üste yap arkadaşim öyle hamile kaldı iltihabı vardı BN de pco için yaptım ama işe yaramadı maalesef
Hayır cnm korunmuycaksın adetin bittikten iki gün sonra sabah akşam bir soganı kabugunu soyup dörde böl bir buçuk bardak suyla beş dk. kaynatıp biraz demlendikten sonra içiçeksin 15 veya 16 gün cnm inşanlah işe yararBu soğan kürünü uygularken korunuyo muyuz acaba benim hiç bilgim yok bu konularda birazcık anlatabilir misiniz nasıl yapılacağını falan biliyorum saraçoğlu nun sitelerinde falan okudum ama bunu içerken korunacak miyiz onu bilmiyorum
Adetim bitince basliyim o zaman sağol canım yardımın için inşallah kurtulurum su iltihaptan çok sıkıldım artık yaaHayır cnm korunmuycaksın adetin bittikten iki gün sonra sabah akşam bir soganı kabugunu soyup dörde böl bir buçuk bardak suyla beş dk. kaynatıp biraz demlendikten sonra içiçeksin 15 veya 16 gün cnm inşanlah işe yarar
Rica ederim cnm inşanlah faydasınu görürsün üç dört ay üst üste yapAdetim bitince basliyim o zaman sağol canım yardımın için inşallah kurtulurum su iltihaptan çok sıkıldım artık yaa
Rica ederim cnm inşanlah faydasınu görürsün üç dört ay üst üste yap[/
burda okumuştum ben koca karı yöntemleri diye süt buharı diye bişey varmış iltihaplanmaya çok iyi geliyomuş bilmiyorum ne kadar doğru her duyduğuma kulak asar oldumRica ederim cnm inşanlah faydasınu görürsün üç dört ay üst üste yap