Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

Ben 3 tane kullandım o haptan sıfırlandı.bıraktım bir aya 18e çıktı.ama bikac ay bende doğal yolla denemeyi düşünüyorum. Kaç yılda oldu canım senin bide kaç günde bir adet goruyordun
2 yıldır istiyorduk canım 1 senedirde Dr.a gidiyorduk
Adetlerim belli olmuyordu 27 -33 gun arası oluyordu hep
inşallah sağlıkla hayırlı zamanda gelsin meleğin ;)

2 yıldır istiyorduk canım 1 senedirde Dr.a gidiyorduk
Adetlerim belli olmuyordu 27 -33 gun arası oluyordu hep
inşallah sağlıkla hayırlı zamanda gelsin meleğin :KK66:
İnsallah canım bende 1bucuk yıldır korunuyordum.yeni düşünmeye başladık bu 3.ayim inşallah fazla beklemem. Herhangi doğal olarak uyguladığın bir kür vs. varmiydi

İnsallah canım bende 1bucuk yıldır korunuyordum.yeni düşünmeye başladık bu 3.ayim inşallah fazla beklemem. Herhangi doğal olarak uyguladığın bir kür vs. varmiydi
Geçen yıl prolaktin için aslan pençesi ve hayıt suyu kullanmıştım onlarda dusuruyormus sanırım bir araştır istersen .son 3 aydir hiç birşey kullanmadim canım kendiliğinden oldu Rabbim ňasib etti çok şükür sende umudunu kesme hiç bir zaman zamanıni bekliyo olacak inşallah Allah'iminda izniyle

Geçen yıl prolaktin için aslan pençesi ve hayıt suyu kullanmıştım onlarda dusuruyormus sanırım bir araştır istersen .son 3 aydir hiç birşey kullanmadim canım kendiliğinden oldu Rabbim ňasib etti çok şükür sende umudunu kesme hiç bir zaman zamanıni bekliyo olacak inşallah Allah'iminda izniyle
Yazdığın için sağol canım bende çok istiyorum inşallah benimde hayırlısıyla olur.aslan pençesi ve hayiti kaç günde bir kullandın ne kadar zaman devam ettin

Yazdığın için sağol canım bende çok istiyorum inşallah benimde hayırlısıyla olur.aslan pençesi ve hayiti kaç günde bir kullandın ne kadar zaman devam ettin
Günlerini hatırlamıyorum canım saracoglunun söylediği şekil yapmıştım ama gününü hatırlamıyorum netten bak sende ona gore uygularsin

Merhabalar ben de aslan pencesine ikinci kez basladim
Temmuzda kullanmistim
Bir de bal polen propolis arisutu karisimi yiyorum
Henuz bir sonuc yok

Bizde 3 aydır bekliyoruz bugün yine test yaptım negatif silik bile olsa umut ikinci silik bi çizgi varmış gibi görmeye başladım artık fenerle bile baktım:halay:soğan kurüne tekrar baslicam sanırım

Arkadaşlar benim günüm 4 gün gecikti ama idrar testleri negatif hiç umudum kalmadı ama hasta olcakmisim gibi de hissetmiyorum normalde karin ağrım olurdu oda yok kan testimi yaptirsam yoksa akışına bırakiyim

Back