Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

5 aydır evliyim hiç korunmama rağmen hamile kalmadım.Doktora gittim bi sorun yok dedi.Vitamin verdi eğer olmazsa 6 ay sonra eşinle gel dedi.Şuan çalışıyorum fakat sgk henüz başlamadı eşimin zaten yok nasıl yapcam bilmiyorum

Allah hayırlı bir evlat nasil etsin bende 1 buçuk yıllık evliyim 2ye girecem doktora gittik iltihap var dedi ilaç verdi kullandım 6 ay sonra tekrar doktora gittik benim ve eşimin tahlillerine baktı cok guzel dedi evinize gidin sabredin acele etmeyin dedi ama okadar çok istiyoruz ki allah isteyen herkese nasip etsin dayanamadım başka doktora gittim doktor rahim filmi çektirmeyi istedi sizce rahim filmi fiyatı ne kadardir?

Allah hayırlı bir evlat nasil etsin bende 1 buçuk yıllık evliyim 2ye girecem doktora gittik iltihap var dedi ilaç verdi kullandım 6 ay sonra tekrar doktora gittik benim ve eşimin tahlillerine baktı cok guzel dedi evinize gidin sabredin acele etmeyin dedi ama okadar çok istiyoruz ki allah isteyen herkese nasip etsin dayanamadım başka doktora gittim doktor rahim filmi çektirmeyi istedi sizce rahim filmi fiyatı ne kadardir?
Ben echomarda çektirdim canım 500 tl. 1 hafta oldu çektireli

Ozelde pahali canim ama arastirma hastanesine gidersen devlette bi ucret odemiyosun belki ufak tefek ilaclar isterler onlai alirsin

Devlet zaten benim rahim filmi cektirmem için ozele gonderdi devlette hsg yokmus

Ben echomarda çektirdim canım 500 tl. 1 hafta oldu çektireli

Geçmiş olsun canım oranın ismini çok duyuyorum herkes memnun kalıyormuş sen kaldın mı peki biraz yaşadıklarını anlatır mısın? Bende düşünüyorum ama anadolu yakasında oturduğumiçin çok uzak nasıl gideceğimi bilmiyorum bide bugün adetimin 2.günü bugün arayıp randevu alsam oraya gidince direkt çekerler mi? Muayene olmicam yani o şekilde başka bi ücret alıyorlar mı?

Ya bu hamile kalmak ne kadar zormuş..Eskiden annelerimiz nasıl patır patır hamile kalıyormuş.Adetin yok 14.,15.günü,yok yumurtlama günü,yok ovulasyon testi filan gibi hiçbirşeyle ugrasmazken hamilelik oluyormuş. Şimdi ise neler yapıyo insanlar olmuyo çok tuhaf ya..
İnşallah isteyen herkes en kısa zamanda güzel haberleri alır..

aynen vallahi cnm :s

slm kızlar ben 1 ay önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım daha adet olmadım dün kontrole gittim yumurtalığımda 4cmlik kist oluşmuş çok moralim bozuk başına böyle bişey gelen var mı büyük olduğu için adetle atılamazmış adet düzensizliği yapar dedi doktor ilaç verdi adetten sonra kullanmam için ama ben korunmayacağım için ilaç içmek istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum bütün sorunlar beni buluyor :KK42:

Geçmiş olsun canım oranın ismini çok duyuyorum herkes memnun kalıyormuş sen kaldın mı peki biraz yaşadıklarını anlatır mısın? Bende düşünüyorum ama anadolu yakasında oturduğumiçin çok uzak nasıl gideceğimi bilmiyorum bide bugün adetimin 2.günü bugün arayıp randevu alsam oraya gidince direkt çekerler mi? Muayene olmicam yani o şekilde başka bi ücret alıyorlar mı?
Sağol canım. Valla bu acı olayı kişiden kişiye göre Değişiyor sanırım. Herkes hiç bişey hissetmedik falan diyordu ama benim biraz acıdı. Ama dayanılmayacak bişey değil. Spekulum ile rahat muayene oluyorsan acımaz diye düşünüyorum çünkü ben spekulum ile rahat muayene olamıyorum. Birde benimkini Cevat bey değilde bir bayan çekti. Ben onada bağladım biraz . Anadolu yakasından servisleri varmış. Çok güzel bir yer. Temiz hijyenik. Çalışanlar çok yardımsever. Acıma Duyguları var. Sedyeden elini tutarak kaldırıyorlar ... Vb. Bunları niye anlatıyorum çünkü benim için önemli . Zaten korkarak gidiyoruz ama Güler yüz ve tatlı dil ile herşeyi unutuyorsunuz. O kadarcık acı da olacaktır diyorsun. Çünkü başka yerlerde çok sıkıntılı bu filmi çekinmek. Sen şimdi telefon aç. Adetinin kaçıncı günü olduğunu söyle. 7 ile 10. Gün Arasında çekiliyor. Servis istediğini söyle onlar yardımcı olur canım.

Sağol canım. Valla bu acı olayı kişiden kişiye göre Değişiyor sanırım. Herkes hiç bişey hissetmedik falan diyordu ama benim biraz acıdı. Ama dayanılmayacak bişey değil. Spekulum ile rahat muayene oluyorsan acımaz diye düşünüyorum çünkü ben spekulum ile rahat muayene olamıyorum. Birde benimkini Cevat bey değilde bir bayan çekti. Ben onada bağladım biraz . Anadolu yakasından servisleri varmış. Çok güzel bir yer. Temiz hijyenik. Çalışanlar çok yardımsever. Acıma Duyguları var. Sedyeden elini tutarak kaldırıyorlar ... Vb. Bunları niye anlatıyorum çünkü benim için önemli . Zaten korkarak gidiyoruz ama Güler yüz ve tatlı dil ile herşeyi unutuyorsunuz. O kadarcık acı da olacaktır diyorsun. Çünkü başka yerlerde çok sıkıntılı bu filmi çekinmek. Sen şimdi telefon aç. Adetinin kaçıncı günü olduğunu söyle. 7 ile 10. Gün Arasında çekiliyor. Servis istediğini söyle onlar yardımcı olur canım.

Çok çok teşekkür ederim canım yaa sağolasın arayacağım birazdan
Servislerinin olması benim için çok iyi olacak
Ben bugüne kadar hiç spekulumla baktırmadım korkuyorum ondan benim bide ilişkiler hala acılı oluyo o yüzden kasılırsam napıcam bilmiyorum :KK43: ben anadolu yakasındayım buralarda özel hastanelerde var ama güvenemiyorum o parayı vereceksem değsin diyorum 500 liraydı dimi? Benim şuan maddi durumum iyi değil altınımı bozdurup öyle gidicem o yüzden çok önemli benim için bidaha yaptıramam zaten o yüzden bu yeterli olur değilmi inşallah sağlam yaparlar
Bakalım haftaya randevu verirlermi bayram giriyo araya aksilik yine olmazsa bu ay da geçecek:KK43: bide bi korkum daha var tüpler kapalıysa çok acı oluyomuş diye duydum:KK43: senin sonucun nasıl çıktı?

Canım benim ç
Çok çok teşekkür ederim canım yaa sağolasın arayacağım birazdan
Servislerinin olması benim için çok iyi olacak
Ben bugüne kadar hiç spekulumla baktırmadım korkuyorum ondan benim bide ilişkiler hala acılı oluyo o yüzden kasılırsam napıcam bilmiyorum :KK43: ben anadolu yakasındayım buralarda özel hastanelerde var ama güvenemiyorum o parayı vereceksem değsin diyorum 500 liraydı dimi? Benim şuan maddi durumum iyi değil altınımı bozdurup öyle gidicem o yüzden çok önemli benim için bidaha yaptıramam zaten o yüzden bu yeterli olur değilmi inşallah sağlam yaparlar
Bakalım haftaya randevu verirlermi bayram giriyo araya aksilik yine olmazsa bu ay da geçecek:KK43: bide bi korkum daha var tüpler kapalıysa çok acı oluyomuş diye duydum:KK43: senin sonucun nasıl çıktı?
canım üzüldüm durumuna. Bende çok araştırdım yaptırmadan önce. Birde Fulya açık emar var orası da acısız diyorlar fakat ben araştırmalarım sonucu echomarın tavsiyesi daha çok olduğu için onu tercih ettim. Birde orda yerleştirilen spekulum çok acı vermedi. Dün başka bir Dr a muayene oldum onunki çok acıttı. Meğer yara varmış rahim ağzında. Belki rahim filmindede ondan acı olmuştur. Fiyatı 500 tl. Beni Dr Um gönderdi oraya ama indirim yapmadılar. Fiyat fix. Benim tüplerimde sıkıntı çıktı. Hafif tıkanıklık çıktı. Polip varmış. Hidrosalpenks varmış. Çekinirsen beni de haberdar et. Inşallah tertemiz çıkar. Bu işler çok yıpratıcı. Ben daha tedaviye başlayamadım ama inanki drlara gitmekten yoruldum . Allah yardımcımız olsun. Birde tüpleri kapalılarda acı oluyor kavramı yanlış. Bende araştırmalarım sonucu tüpü kapalı çıkanlarda hiç bişey hissetmedik yazdıklarını okudum. Kafanı takma canım. Sonuçta en iyi yerde ve en acısızını yaptırıyorum diye rahatlat kendini. Ben öyle yapmıştım gitmeden önce

slm arkadaşlar bizimde tutmadı sanırım bu ay :KK43:
adetim 3-4 aydır 30 günde oluyordu geçen ay hayıt aslan pençesi kürü kullandım 27 günde oldum
ocak ayında hsg çekildim temiz çıktı çok şükür..bu ay ovulasyon testi kullandım ,bal tarçın çörek otu polen karışımı yedim yumi zamanı
bugün 28.günüm başlıyo sanırım kahverengi akıntım gelmiş biraz önce
dünden beride sancım var test yaptım bugün oda negatif çıktı:KK61:
dün akşam dayanamadım ağladım eşime döktüm içimi yoruldum artık ..1 senedir her şeyi denedik ama nasib olmadı :KK43: eşimde bir sorun yok benimde prolaktin yüksekliği vardı dostinex kullandım bilmiyorum artık düştümü,
bu ay tedaviye başlamak istiyoruz artık ,6 senelik evliyiz insanlardan kaçmaya başladık herkesin 2. 3. çocukları oldu dayanamıyorum sabrım kalmadı gerçekten eşimde çok üzülüyor ama belli etmemeye çalışıyo ona daha çok üzlüyorum gözümün içine bakıyomutlu haberi almak için ama her ay aynı hüsran :KK61:
ALLAH'IM İNŞALLAH EN KISA SÜREDE HAYIRLISIYLA NASİB ETSİN HEPİMİZE ...
Prolaktinin kaçtı canım

Hamile kaldığında bu civardamiydi.dostineks kullandin mi peki. Bende de prolaktin yüksekliği var çocuk düşünüyorum o yüzden sordum
Canım ben şubat ayında baktirmistim Dr.dostinex verdi onunla düştü sanırım bir daha baktirmadim hiç .
sonra mayıs ayinda aşılama tedavisi oldum tutmadı birdahada girmemiştim Dr.a bırakmıştım artik doğal denemeye karar vermiştim bir sure sonra tüp bebek için ugrasaktim meleğim sürpriz yaptı bize hiç bisey kullanmadan geldi
zamanı simdiymis demek ki diyorum sende git bence dr.a canım hapini kullan o dusuruyo zaten belki de geliverir meleğin arkasından bellimi olur ;)

Canım ben şubat ayında baktirmistim Dr.dostinex verdi onunla düştü sanırım bir daha baktirmadim hiç .
sonra mayıs ayinda aşılama tedavisi oldum tutmadı birdahada girmemiştim Dr.a bırakmıştım artik doğal denemeye karar vermiştim bir sure sonra tüp bebek için ugrasaktim meleğim sürpriz yaptı bize hiç bisey kullanmadan geldi
zamanı simdiymis demek ki diyorum sende git bence dr.a canım hapini kullan o dusuruyo zaten belki de geliverir meleğin arkasından bellimi olur :KK66:
Ben 3 tane kullandım o haptan sıfırlandı.bıraktım bir aya 18e çıktı.ama bikac ay bende doğal yolla denemeyi düşünüyorum. Kaç yılda oldu canım senin bide kaç günde bir adet goruyordun

Back