- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
- Konu Sahibi sevecen_29
ovulasyon testı yaptım 5 lı paket. 3 gün negatıf ıkı gun poztftı. anlamadım bısey yaaa... bıttı bugun yapamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence ovülasyon testinde daha ucuz markaları internetten getirtip uzun süre kullanabileceğiniz markaları tercih edin. 5 li paket yeterli olmuyor. ben ucuz bir parka kullanıp internetten getiriyorum. 3 ay bana yetiyor 40 li 50 li paketleri 30-50 tl arası kargo dahil fiyatta alıyorum gayette memnunum. en azından artışı yakalıyorum.ovulasyon testı yaptım 5 lı paket. 3 gün negatıf ıkı gun poztftı. anlamadım bısey yaaa... bıttı bugun yapamadım.
sen hangı marka alıyosun?bence ovülasyon testinde daha ucuz markaları internetten getirtip uzun süre kullanabileceğiniz markaları tercih edin. 5 li paket yeterli olmuyor. ben ucuz bir parka kullanıp internetten getiriyorum. 3 ay bana yetiyor 40 li 50 li paketleri 30-50 tl arası kargo dahil fiyatta alıyorum gayette memnunum. en azından artışı yakalıyorum.
laboquick kullanıyorum. bende net çizgi çıkıyor diğer zamanlar hafif silik oluyor lh yükseldiğinde o yüzden rahatlıkla anlıyorum. gebelik testinden de memnunum hamile kaldığım zamanlarda silik çizgide gördüm net çizgide gördüm. tabi düşük yaşadığım için hala bu testleri kullanmaya devam ediyorum. ucuz başka markalardan da kullanıp memnun kalanlar olabiliyor ama bana bu marka hem ekonomik geldi hemde net sonuçlar aldım.sen hangı marka alıyosun?
Valla Can'ım hepsi bana her ay okuyor ve her ay da hamile olmadığımla yüzleşiyorum. Bunların hepsi psikolojik. Hemen ümitlenme. Hastalığın geçsin 7 gün test yap. Bak bende 6 aydır hamile kalamıyorum. Her ay bütün belirtiler var neden? Çünkü sürekli beyin düşünüyor.inşallah hamilesindir.Ister istemez dusunuyorum aklima geliyo elimde degil bu ay hic takvimime falan bakmadin yumurtlama gunu hesaplamadim adetime 1 hafta var sol kasik agrim var bacagimi uyusturuyo ve arada feci bi bel agrisi giriyo elimde olmadan dusunuyorum acabami diyorum beynim bana oyunlar oynuyo![]()
Insallah canim benim cok dua ediyorum ama bakalim 17 martta 4 gün kaldi bakalim nolcak ama kasiklarimdaki agrilar devam ediyo gogus agrilarimda basladi bakalim nolcakkkValla Can'ım hepsi bana her ay okuyor ve her ay da hamile olmadığımla yüzleşiyorum. Bunların hepsi psikolojik. Hemen ümitlenme. Hastalığın geçsin 7 gün test yap. Bak bende 6 aydır hamile kalamıyorum. Her ay bütün belirtiler var neden? Çünkü sürekli beyin düşünüyor.inşallah hamilesindir.
ya bende ıkı gun ust uste net cızgı cıktı eee ne demek bu ovulasyon testı? sinir oldum. zaten test bıttı diğr gün yapamadımlaboquick kullanıyorum. bende net çizgi çıkıyor diğer zamanlar hafif silik oluyor lh yükseldiğinde o yüzden rahatlıkla anlıyorum. gebelik testinden de memnunum hamile kaldığım zamanlarda silik çizgide gördüm net çizgide gördüm. tabi düşük yaşadığım için hala bu testleri kullanmaya devam ediyorum. ucuz başka markalardan da kullanıp memnun kalanlar olabiliyor ama bana bu marka hem ekonomik geldi hemde net sonuçlar aldım.
net çizgi çıktıysa silikleşmeye başladığında yumurtlamış oluyorsun net çizgi olduğu günler değerlendirilmeli ve silikleştiğinde 1 gün ara ile ilişkiye devam edilmeli.ya bende ıkı gun ust uste net cızgı cıktı eee ne demek bu ovulasyon testı? sinir oldum. zaten test bıttı diğr gün yapamadım(
benım poztften 1 gün önce ılıskım oldu. sonra ertesi günü baktık poztf. tekrar ılıskı oldu. sonra dıger gunde poztftı bıde sehır dısına cıkacaktık. ogun de denedık. sonra 1 gün ara verdık . bılmıyorum yıne ust uste ılıskı olmus oldu o zamannet çizgi çıktıysa silikleşmeye başladığında yumurtlamış oluyorsun net çizgi olduğu günler değerlendirilmeli ve silikleştiğinde 1 gün ara ile ilişkiye devam edilmeli.
sperm testi ve yumurta takibi yaptırmanızda fayda var. spermde hızlı hareketli düşük olduğunda normal yolla hamilelik olmaihtimali düşüyor. yumurta takibide yaptırmanızdaki amaç yumurtanızın yeterli büyüklüğe gelip çatladığından emin olmak için. herşey yolunda ise 1 yıl beklenir sonrasında yardımcı üreme yöntemleri kullanılır. ilk yapılan yumurta takıbi ikincisi aşılama en sonda tüp bebek diye yol izlenir.KIZLARRRR ilişkiye ne sıklıkla giriyorsunuz? her gün mü iki günde bir mi? ben yumurtlama döneminde ovulasyon testınde poztf cıkmadan 1 gün önce ilişki, sona poztf olunca da 2 gün ilişki... 3 gün üste üste olmuş oldu. daha sonra 2 günde 1 şeklınde devam ettık bu ay.... gecen ay tutmadı her gün girdik 8-9 gün. resmen görev gibi yaptık hatta . hanı isteksızdık ama yınede ilişki yaşadık. ama olmadı.
sperm testı yapıldı normal cıktı. ama bıraz ıltıhap varmıs antıbıyotık verdı.sperm testi ve yumurta takibi yaptırmanızda fayda var. spermde hızlı hareketli düşük olduğunda normal yolla hamilelik olmaihtimali düşüyor. yumurta takibide yaptırmanızdaki amaç yumurtanızın yeterli büyüklüğe gelip çatladığından emin olmak için. herşey yolunda ise 1 yıl beklenir sonrasında yardımcı üreme yöntemleri kullanılır. ilk yapılan yumurta takıbi ikincisi aşılama en sonda tüp bebek diye yol izlenir.
haklısın valla yaaa.Kızlar ugrasmayın testlerle adetiniz bitince gün asırı girin iliskiye :) ben öyle yapiyorum daha tutmadı tabi ufak tefek sorunlar var bizde :)
benim hamileliklerimin ilki hergün ilişkiyle oldu bir sonraki yumurta takibiyle oldu ve çatlama iğnesiyle emin olmak için süreci hızlandırdık bir sonrakide aşılama ile oldu . şansıma düşükle sonuçlandılar şimdi tüp bebek ile yolumuza devam etmeye karar verdik. sperm testinde herşey normal çıktıysa bir gün arayla denemekte fayda var ovülasyondan önce 3 günde bir de olabilir. ama görev gibi yapıncada tutma şansı düşüyor , stresten yumurtanızın kalitesi düşer , sperm yetersizleşir. bu yüzden hiç aklınıza getirmemenizde fayda var. eğlnerek bu süreci geçirmek en güzelisen gün aşırı mı ılıskıyle hamıle kaldın?
Ôyle canım zaten stresliyiz bir de test yaparak daha cok stres oluyoruz sanki bu yeni evlenenler hemen ilk geceden hamile kaliyorlar yumurtlamami hesapliyorlar :))haklısın valla yaaa.
Valla ben eglenerek gecirmek istiyorum ama hep bir tarafimda oldugu icin stres yapiyorum ister istemez ilk günkü gibi heyecan oluyor bazn :)benim hamileliklerimin ilki hergün ilişkiyle oldu bir sonraki yumurta takibiyle oldu ve çatlama iğnesiyle emin olmak için süreci hızlandırdık bir sonrakide aşılama ile oldu . şansıma düşükle sonuçlandılar şimdi tüp bebek ile yolumuza devam etmeye karar verdik. sperm testinde herşey normal çıktıysa bir gün arayla denemekte fayda var ovülasyondan önce 3 günde bir de olabilir. ama görev gibi yapıncada tutma şansı düşüyor , stresten yumurtanızın kalitesi düşer , sperm yetersizleşir. bu yüzden hiç aklınıza getirmemenizde fayda var. eğlnerek bu süreci geçirmek en güzeli