• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

Kızlar burda birsuru değer yazıyor yükselince iyiymos falan ben çoğunu bilmiyorum hepten Allaha emanet geciyo benim günler aslında yaştan dolayı gitmem lazım ama rahim filminden çok korkuyoum

ne işe yarıyo bu jelll
bende 2 aydır kullanıyorum o jeli canım..gerçekten hamile kalmayı kolaylaştırdığını duydum..ama tabiki yumurtlamada yada başka bir sıkıntın olmaması lazım..spermlerin daha kolay ilerlemesini ve uzun süre yaşamasını sağlıyor..ben ilk denediğim ay 2. çizgiyi gördüm ama sonra adet oldum tutunamadı yani..sanırım bende guatr olduğu için tutunmuyor..şimdi onun için tedaviye başladık rabbim çok bekletmez inşalllah hiç birimizi..

bende 2 aydır kullanıyorum o jeli canım..gerçekten hamile kalmayı kolaylaştırdığını duydum..ama tabiki yumurtlamada yada başka bir sıkıntın olmaması lazım..spermlerin daha kolay ilerlemesini ve uzun süre yaşamasını sağlıyor..ben ilk denediğim ay 2. çizgiyi gördüm ama sonra adet oldum tutunamadı yani..sanırım bende guatr olduğu için tutunmuyor..şimdi onun için tedaviye başladık rabbim çok bekletmez inşalllah hiç birimizi..
o jel ıyı degılmıs baska yorumlara baktım da güvenemedım.düşükle sonuçlanan yada kalp atışlarını duymayanlar olmus. hatta doktor kendı sıvınızla hamıle kalın kullanmayın demıs internnete okudum.

Kızlar burda birsuru değer yazıyor yükselince iyiymos falan ben çoğunu bilmiyorum hepten Allaha emanet geciyo benim günler aslında yaştan dolayı gitmem lazım ama rahim filminden çok korkuyoum

Cektirdin mi rahim filmini ?? Çektirene kadar hergün sorcam:eek:

Napiyosunuz kizlar kac gundur kimseden ses soluk cikmiyo

Yok canim kullanmadim.ama bende dusunuyorum almayi.adet bittikten kac gun sonra kullanilmaya baslaniyomus..
değişiyor adetin kaç gün sürdüğüne göre... mesela 28 günde bir oluyorsan 9,10. günü baslarsın teste... yada suphelendıgın yumurtlama günlerinde...

Ben 35 gunde bir oluyorum o zaman 18.gunden baslamam lazim demekki

Oncelikle kendinizi olacak diye sartlandirmayin kendiliginden hamile.kalabiliyormuşşunuz bu guzel birsey insallah en kisa surede tekrar kalirsinz
İşte şartlandırmayın dediğiniz şeyi Nasıl sağlıyabilirim? Rahat olamıyorum, hep düşünüp takıntı haline getiriyorum. Dolayısıyla psikoloji etkiliyor. İnşallah dediğiniz gibi kısa sürede tekrar olur.

Arkadaslar slm ovulasyon testi nasil bisey ya. Ben adetin 10.gunu test yaptm tek cizgiydi hatta 5-6 saat sonra bida baktm negatfti tmm dedim yumurtlama gunumde degilim. İki gun sonra bida test yaptm hafif cizhi belirdi ilk yaptgm teste tekrar baktm yani 10.gun olana iki ciGide netlesmis bu ne simdi yaaaa

Bilsem yazardim tatlım ama hiç kullanmadim.Bence zamana bırak.Millet korunuyoda gebe kaliyo.Kordon baglatip gebe kalan var.Biz neyin hesabını yapıp yoruyosak kendimizi.Amannnn üstüne düştükçe Olmuyo tatlım.At testleri falan kenara zaman bırak valla.

Ben Yoruldum her ay her kendimi dinlemekten sonra uzulmekten.Allah Ol de ve olur ötesi yokk.Bu başka bisey birazda bizim sinavimizKoyversim ben artık.Elde telefon nette gezin dur sonra kendini kurr.

Back