Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

Adet oldum tatlim ama benim adetim 6 7 gun surer normalde suan 4. Gunum ve bitti anlamadim ilk defa boyle kısa sürdü

benm de gecen ay 2. denememde erken geldi ve 4 gün sürdü agrısız sızısız bu ay da belirti yok 26 gun hafif lekenme oldu neyin nesi anlamadım

bızde yazabılecek mıyız hamıleyız dıyee burayaaa:KK46:
Bende cok istiyorum hamileyim diye yazmayi ama nafile..zaman gectikcede isin icinden cikilmaz hal aliyo.ama alistim artik hatta eskisi gibi dusunmuyorum bile.en kisa zamanda sevincimize ortak oluruz :)

Bende cok istiyorum hamileyim diye yazmayi ama nafile..zaman gectikcede isin icinden cikilmaz hal aliyo.ama alistim artik hatta eskisi gibi dusunmuyorum bile.en kisa zamanda sevincimize ortak oluruz :)
amin .... her ay ümit ediyorum sonuç yooookkk..... cevremdekılere bakıyorum da hepsı hemen hamıle kaldı.

eşimde test sonucu lökosit yüksekliği cıktı. antıbıyotık verdı. acaba bu mu sorun? yanı engel mıdır hamılelıge?

amin .... her ay ümit ediyorum sonuç yooookkk..... cevremdekılere bakıyorum da hepsı hemen hamıle kaldı.
Aynenn yaa.cocuk yapmaya karar veriyolar bi iki ay sinra duyuyorumki hoopp hamileymisss.Allahim niye ben bole hemen hamile kalamiyorum diye isyan ediyorum.dogal yolla hamile kalanlara o kadar cok ozeniyorumki anlatamamm.Allah hayirlisini versin ne diyeyimm..

eşimde test sonucu lökosit yüksekliği cıktı. antıbıyotık verdı. acaba bu mu sorun? yanı engel mıdır hamılelıge?
Antibiyotik spermleri etkiluyomus galibA burd okudugum kadariyla.ama sen yinede doktora bi sorr

slm kızlar antıbıyotık evet etkılıyormus sperm sayısı düşürmüş bızım bıraz.... yanı etkılıyorrrr.

:KK42:İki gündür adetim gecikti test yaptim negatif :110: sonucun yanlis olma ihtimali car mi acaba ya da degilim de niye gecikti hic gecikmezdi off

Back