- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
- Konu Sahibi sevecen_29
ağlıyorummmmmmm ![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç ne?Insallah canim benim cok dua ediyorum ama bakalim 17 martta 4 gün kaldi bakalim nolcak ama kasiklarimdaki agrilar devam ediyo gogus agrilarimda basladi bakalim nolcakkk
Adet oldum tatlim ama benim adetim 6 7 gun surer normalde suan 4. Gunum ve bitti anlamadim ilk defa boyle kısa sürdüSonuç ne?
Adet oldum tatlim ama benim adetim 6 7 gun surer normalde suan 4. Gunum ve bitti anlamadim ilk defa boyle kısa sürdü
İnsallah yerlesmedir :) insallah benim de vardır bu aybenm de gecen ay 2. denememde erken geldi ve 4 gün sürdü agrısız sızısız bu ay da belirti yok 26 gun hafif lekenme oldu neyin nesi anlamadım
Lekelenmen nasil oldu tatlim bi iki damla kahverengi yada pembe gibiyse yerlesmedir..benm de gecen ay 2. denememde erken geldi ve 4 gün sürdü agrısız sızısız bu ay da belirti yok 26 gun hafif lekenme oldu neyin nesi anlamadım
Bende cok istiyorum hamileyim diye yazmayi ama nafile..zaman gectikcede isin icinden cikilmaz hal aliyo.ama alistim artik hatta eskisi gibi dusunmuyorum bile.en kisa zamanda sevincimize ortak oluruz :)bızde yazabılecek mıyız hamıleyız dıyee burayaaa![]()
amin .... her ay ümit ediyorum sonuç yooookkk..... cevremdekılere bakıyorum da hepsı hemen hamıle kaldı.Bende cok istiyorum hamileyim diye yazmayi ama nafile..zaman gectikcede isin icinden cikilmaz hal aliyo.ama alistim artik hatta eskisi gibi dusunmuyorum bile.en kisa zamanda sevincimize ortak oluruz :)
Aynenn yaa.cocuk yapmaya karar veriyolar bi iki ay sinra duyuyorumki hoopp hamileymisss.Allahim niye ben bole hemen hamile kalamiyorum diye isyan ediyorum.dogal yolla hamile kalanlara o kadar cok ozeniyorumki anlatamamm.Allah hayirlisini versin ne diyeyimm..amin .... her ay ümit ediyorum sonuç yooookkk..... cevremdekılere bakıyorum da hepsı hemen hamıle kaldı.
Antibiyotik spermleri etkiluyomus galibA burd okudugum kadariyla.ama sen yinede doktora bi sorreşimde test sonucu lökosit yüksekliği cıktı. antıbıyotık verdı. acaba bu mu sorun? yanı engel mıdır hamılelıge?
Ben kullanmadim ama iyi bi markaymis kullananlardan duymustummmarkadaslar
laboquıck ovulasyon testı nasıl sızce var mı kullananınız?
sende kullan bence hıc denemedınız mı test?Ben kullanmadim ama iyi bi markaymis kullananlardan duymustummm