- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi sevecen_29
Kızlar sizin yine de oluyor gebeliksonu kötü olsa da oluyor ben hic hamile kalamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amınnnnGecen ay rahim filmi cekildim filmden sonra bir kere adet gördüm insallah bu sefer tutar :)
pekı sen deneyımlısın. hamıle kaldıgında... belırtılerın hemen basladı mı suphelı ılıskıden sonra ve ne belırtılerın oldu. kasık agrın vs...benim hamileliklerimin ilki hergün ilişkiyle oldu bir sonraki yumurta takibiyle oldu ve çatlama iğnesiyle emin olmak için süreci hızlandırdık bir sonrakide aşılama ile oldu . şansıma düşükle sonuçlandılar şimdi tüp bebek ile yolumuza devam etmeye karar verdik. sperm testinde herşey normal çıktıysa bir gün arayla denemekte fayda var ovülasyondan önce 3 günde bir de olabilir. ama görev gibi yapıncada tutma şansı düşüyor , stresten yumurtanızın kalitesi düşer , sperm yetersizleşir. bu yüzden hiç aklınıza getirmemenizde fayda var. eğlnerek bu süreci geçirmek en güzeli
ilk ikisinde bel ağrısı ve göğüs büyümesi dışında bir belirtim olmadı yani hafif göğüs ucu acımıştı ama döllenmeden -8 gün sonra başlıyor regl dönemine 1 hafta kala diyebiliriz.pekı sen deneyımlısın. hamıle kaldıgında... belırtılerın hemen basladı mı suphelı ılıskıden sonra ve ne belırtılerın oldu. kasık agrın vs...
32 mm cok bence... normal yumurta en fazla 22 mm de catlar o da en fazla diye bılıyorum.bayanlar 4 aydır yumurta takibi yaptırıyorum son takipte 32mm 22 ve 23mm yunurtam olduğunu söyledi doktorum 32mm verimsiz bi yumurta ondan umudumuz yok dedi adetim 5 gün geçti ben test yapmak istemiyorum 1 gün geçince yaptım negatifti sizce 32mm kistemi dönüştübekliyorum belirti flnda yok bende doktoruma sorayım direk hastaneye gidiyim diyorum
![]()
Evet canim biliyorum 32mm cok oldugunu ama olabiliyor yani daha fazla buyuyende oluyor biz bunun bilincindeyz korkum bu tip yumurtalarn kiste dönüşmesi başına boyle bir sey gelen varmidir bunu merak ediyorm32 mm cok bence... normal yumurta en fazla 22 mm de catlar o da en fazla diye bılıyorum.
ilaçla yumurtanı coğaltmaya calısacaktır sanırım. Burada bir cok arkadas ılac kullanmış.Merhaba . 3 yillik evliyim 1 oglum var3 yasinda
tam 1 senedir yine cocuk istiyoruz ama olmuyoooor doktor gittim cok ilgisizdi 1 cocugnz var hic bir sorun yok dedi bidaha gittm kontrol etti yumurta tembelligi var adetinizim 5inci günü gelin yumurta takviyesi yapalm dedi sorum su ki bu yumurta takviyesi nasil oluyooor lutfen yardimci olun kac aydir yaptirsammi yaptirmasmmi karasiz kaldim![]()
Canım bu da bizim sınavımız benim teyzemin kızları hemen ilk gceden kaldılar bende öyle olurum diye korundum tabi ama olmuyormus zaten bosuna korunmusum :)arkadaslar ya hamıle kalmak ne zormuşşşşşşşşşşşşolsun istiyoruz ama nasıp tabı. cevremdekılere bakıyorumda bebek düşündüler hemen hamıle kaldılar 1-2 ayda... kuzenım ıkıncı bebegıne düşündüğü ılk ay kaldı hamıle. ılkı de oyle oldu sayılır. hemen hamıle kaldı. bızde tık yok daha
(
ay sorma ya bende oyle... korunduk bızde esım korundu. ben hemen ılk aydan kalırım sandım kendımı hamıleCanım bu da bizim sınavımız benim teyzemin kızları hemen ilk gceden kaldılar bende öyle olurum diye korundum tabi ama olmuyormus zaten bosuna korunmusum :)
Aynen benim de esim korundu teyzemin kızları halamın kızkarı hemen hamile kalinca bende korktum ne biliyim olmadigini :) sizinle daha önce konusmustuk ama cok unutkanım tekrar sorayim ne kadarlık evlisiniz ne kadar süredir istiyorsunuz ?ay sorma ya bende oyle... korunduk bızde esım korundu. ben hemen ılk aydan kalırım sandım kendımı hamıle(( cevreme baktım hep öyle olunca.... esımın kuzenıde evlendı daha yenı sayılır ve hemen hamıle kaldı ıstıyodu zaten.
1 bucuk yıldır evlıyım ortalama 7 aydır bebek düşünüyoruz ya siz?Aynen benim de esim korundu teyzemin kızları halamın kızkarı hemen hamile kalinca bende korktum ne biliyim olmadigini :) sizinle daha önce konusmustuk ama cok unutkanım tekrar sorayim ne kadarlık evlisiniz ne kadar süredir istiyorsunuz ?
Aynen canım 1.5 yıldır evliyim Haziranda 2 yıl olacak biz de evlendikten sonra bir kac ay korunduk hemen hemen 15 16 aydır istiyoruz olmuyor doktora gittik iste benim sol tüpüm kapalı esimde sayı dsüklügü var triodum yüksekmis bakalım ilac tedavisine baslayacakmiyim Carsamba belli olacak ilac rabbim den bir mucize olurda tedavisiz hamile kalırım insallah1 bucuk yıldır evlıyım ortalama 7 aydır bebek düşünüyoruz ya siz?