Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

canım tshım 4.30..nasıl sence ne kadar sürede düşer?

canim dr gunde 3 kere kullan demistir muhtemelen ilacini bol su ic asit tursu aci tuketme 1 aya toplarsin insh sabahlari ac karna bi avuc dereotu yersen yardimci olur

takma dıyorlar ama takmamak la oluyor mu stres ıllakı oluyor. bende sabırsızım adetten 1 hafat önce her seferınde gıdıp kan testı yaptırıyorum. negatıf.
Aynen öyle , takma diyenlerle kavga eder hale geldim . Takma demek yerine rahatlatıp konuşmalarındaki etkili oluyor . Bendeki belirtiler yumurtlama günü diye düşündüğüm dönemde oldu . Adetten sonraki 7-8 günü iyi değerlendirdik , ve tam yumurtlama Zaman'ı bu belirtiler olunca ümitlendim . Göğüs Ağrı'm daha adetime 2 hafta vardı dayanılmaz olunca ilişkiye ara verir gibi oldum . Şimdi 8 gün falan var ama ilişki isteğim bitmiş ve iyi bi haber beklentisi içine girdim . Testler yapıldı kötü bişe çıkmadı , ama beta hcg pozitif de çıkmadı

kızlar bu klomen gibi hapları aç mı tok mu içiyorsunuz

anladım. İNŞALLAH hamılesındır. bende yaptırdım işte nagatıftı ve adet oldum bugun. nasıp dıger aya INŞALLAH ya. her seferınde kafaya takmıcam dıyorum bende bu ay kıtap falan okuyam bari işten gelince. kafa dağıtam.

canim dr gunde 3 kere kullan demistir muhtemelen ilacini bol su ic asit tursu aci tuketme 1 aya toplarsin insh sabahlari ac karna bi avuc dereotu yersen yardimci olur
sağol canım cevap verdiğin için..inşallah öyle olur..250 mg verdi biraz düşük doz oluyor heralde ama her gün içicem..hiç bilgim yoktu bu konularda daha akşam turşu yedim mesela dikkat edeyim artık bunlara..inşallah en yakın zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız..

biz yine dayanamayız Can'ım ya . Buna başka formül bulacam .

Ama bence stres olayı cidden şehir efsanesi değil.çünkü ben bebek düşünmeye başladım 4 ay olmadı.5. Ay hamile kalsam ağustosa geliyordu doğum.ben tabi ki o ay da çalıştım ama olmasa çok da takmayacaktım. hatta ovulasyonda kırmızıyı gördükten sonra sadece bir kez ilişki oldu ama kısmette varmış o ay hamile kaldım.12.haftada maalesef bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum.şimdi de adetimi bekliyorum.adet olayım çalışmalara başlayacağım hayırlısıyla.
Geçen sefer çok stres yapmıştım ama şimdi hayırlıysa zaten olur diyorum.ne yaparsan yap her şey olacağına varıyor.

merhaba arkadaşlar bende sizler gibi her ay bir umut bekliyorum gördüğüm bir tedavi yok 14 ay oldu eşimde ve bende hiç bir sorun bulamadı doktorlar tedaviye bile gerek yok dediler istersen aşılama yaptır dedi ama ben yaza kadar beklicem bayramdan sonra tatil dönüşü yaptırrım inşallah gerek kalmaz

canım ben doktorların hiçbir sıkıntı yok demesine inanmıyorum mutlaka var bişiki olmuyor bence..yeterli incelemedikleri için çıkmıyor..yoksa bir sıkıntısı olmayanların 3-4 ay içinde hemen oluyor..banada aynı dediler..hiçbir sıkıntın yok diye..bir yıl oldu bizde istemeye başlayalı..3 kez doktora gittim..ilkinde hormon testlerim yumurtalıklarıma bakıldı gerçektende bişi görünmüyordu herşey yolunda deniceksiniz dedi..eşimde yaptırdı onda da bişi çıkmadı..neyse olmayınca 7-8 ay ben yine doktora gittim..eski hormon testlerime bakarak yok sende bişi deneyin dedi..neyse bu ay yine gittimm tekrar hormon testi felan yapmalarını istedim..gizli guatr varmış bende..tshımı yükseltince ortaya çıktı..yani gutr için başka hormon testleride yapılıyor..ama bizim sadece tsh bakıp gönderiyorlardı..tshım sınırdan çok az yükselmişti..neyse endokrin bölümüne yolladı..orda haşimato hastası olduğum ortaya çıktı..hamile kalmaya engel değilmiş ama tshı ve prolaktini yükseltiği için hamile kalmayı zorlaştırıyormuş..şuan ilaç verdi tsh düşürülmeye çalışılıyor..yani doktorlar bişi yok desede alttan altta bir sorun varki olmuyor..detaylı incelemyorlar..testlerinizi bir kere yapıp bişey yok diye bırakmayın..zamanla da değişiyor değerler..tekrar tekrar kontrol ettirin bence..inşallah yakın zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız..

canim 14 ay uzun bi sure esininde tahlil yaptirmistir muhtemelen ve seninde tum tahlillerinin yapilmis oldugundan emin ol insh biseyiniz yoktur ama gozden kacan bi durumdan dolayi olmuyosa en azindan zaman kaybetme en fazla 1 sene icinde olmasini bekleyip detaya giriyolar doktorlar farkli dr gitmeyide dusun derim canim umarim ki bisey yoktur
Allah en kisa surede hepimize isteyen herkese nasip etsin cok amin

rica ederim cok cok amin canim

hep sağ tarafım agrıyordu ve bırde dr a gıttıgımde dr sagdan yumurtladığımı soylemıstı.

canim agri olayinda benimde sol daha cok agriyodu tup tikaliymis ondan daha cok agriyomus yumurtlamayi dr yumurta takibine aliyo ozaman anlasiliyo ben bu ay baslicam hayirlisiyla

canim agri olayinda benimde sol daha cok agriyodu tup tikaliymis ondan daha cok agriyomus yumurtlamayi dr yumurta takibine aliyo ozaman anlasiliyo ben bu ay baslicam hayirlisiyla
Kızlar bugün belirtilerime baş Ağrı'm ve sok kaşığım eklendi . Dua edin , 5 mart artık hamiş olmak istiyorum

Kızlar bugün belirtilerime baş Ağrı'm ve sok kaşığım eklendi . Dua edin , 5 mart artık hamiş olmak istiyorum
Ins hamilesindir canim ama yine kendini cok kaptirma sonra sonuc negatif olunca insan yikima ugruyo.Allah hayirlisini versin

İnşallah Can'ım . Haklısın tabi , bizimki bir umut işte
Ayni bende senin gibiyim her ay bi umutla bekliyorym kendimi dinlemekten biktim artik sonuc her defasinda husran...ins en kiza zamanda kavusuruz bebislerimize mujdeli haberi paylasiruz birbirimuzle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…