- Katılım
- 18 Şubat 2016
- Mesajlar
- 211
- Emoji Skoru
- 122
- Puanlar
- 103
- Yaş
- 35
- Konu Sahibi sevecen_29
- #381
Bence hemen baris bu firsati iyi degerlendir sonra yine kusersin :)Böyle ise ben EMI.Yumurtluyorum ama biz küsüss((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hemen baris bu firsati iyi degerlendir sonra yine kusersin :)Böyle ise ben EMI.Yumurtluyorum ama biz küsüss((
İnşallah kızlar ... Benim için dua edin , az kaldı . Yarın yine test yaparım herhalde . Dayanamıyorum napim .Bence hemen baris bu firsati iyi degerlendir sonra yine kusersin :)
Doktora gittin mi hormon tahlili falan yaptirdin miMerhaba kizlar bende hamile kalamiyorum napcami sasirdim artik, sinirlerim cok bozuk takmayim diyorum olmuyo, aşilama yaptirmayi bile dusunuyorum artik![]()
Sonucunu yazmayi unutmaİnşallah kızlar ... Benim için dua edin , az kaldı . Yarın yine test yaparım herhalde . Dayanamıyorum napim .
Tmm Can'ım mutlaka yazarımSonucunu yazmayi unutma
doktorum bana da hormon testi yapacak olmazsa bu ay da . 3. Günü gel dediMerhaba kizlar bende hamile kalamiyorum napcami sasirdim artik, sinirlerim cok bozuk takmayim diyorum olmuyo, aşilama yaptirmayi bile dusunuyorum artik![]()
Bende senin gibiyimm her ay kendimi dinlemekten biktim sonuc hep husran.stres yapmaktan adetlerim duzensizlesti.Tez zamanda hamile kalirizzda muradimiza ereriz ins Rabbim hepimize nasip etsinnarkadaslar valla varya su hamılelık stresını artık kafamdan cıkarmak ıstıyorum. BELKIDE O yuzden olmuyor her ay aynı stres aynııı. oldumu olmadımı en ufak belırtılerde ümitlenmek. kendı kendıme dedımkı ınsanlarım daha baska ne sorunları var ben taktım hamılelıge dıyorum. ARTIK düşünmek istemıyorum. karar verdım işten eve gıdınce kıtap okuyacagım umursamıyacagım başka türlü cıdden artık kendımı yıprattım yaaaaaa![]()
Can'ım benim bugün adet sancılarım başladı Son 5 gün ama olacak sanırım uyku bastırıyor , heryerin dökülüyor . Yine test yapıyorum negatif . Sanırım , bu ay doktor yolu göründü yine . 3. Gün hormon testleri ,11. Gün rahim filmi çekilecek . Keşke gerek kalmasaarkadaslar valla varya su hamılelık stresını artık kafamdan cıkarmak ıstıyorum. BELKIDE O yuzden olmuyor her ay aynı stres aynııı. oldumu olmadımı en ufak belırtılerde ümitlenmek. kendı kendıme dedımkı ınsanlarım daha baska ne sorunları var ben taktım hamılelıge dıyorum. ARTIK düşünmek istemıyorum. karar verdım işten eve gıdınce kıtap okuyacagım umursamıyacagım başka türlü cıdden artık kendımı yıprattım yaaaaaa![]()
Can'ım Adana'da , yüreğir başkent kışla hastanesinde "Bülent hoca " var . Tavsiye eden o kadar çok ki , bende ona gidicembenimde kizlar tup bebek dr gittim tikali tupumun alinmasini digerindede sivi birikmesi varmis onunda temizlenmesini gerektigini soyledi daha sonra tup bebek denememi soyledi bende ameliyat olmak istemiyorum ibrahim saracoglunun sitesine baktim asistanini aradim kur satiliyomus tuplerin acilmasi icin ondan aliyim diyorum ise yararmi bilemedim
Can'ım Adana'da , yüreğir başkent kışla hastanesinde "Bülent hoca " var . Tavsiye eden o kadar çok ki , bende ona gidicem
Gecmis olsun canim ins kuru kullbenimde kizlar tup bebek dr gittim tikali tupumun alinmasini digerindede sivi birikmesi varmis onunda temizlenmesini gerektigini soyledi daha sonra tup bebek denememi soyledi bende ameliyat olmak istemiyorum ibrahim saracoglunun sitesine baktim asistanini aradim kur satiliyomus tuplerin acilmasi icin ondan aliyim diyorum ise yararmi bilemedim
Gecmis olsun canim ins kurun faydasini gorursun denemekte yarar varbenimde kizlar tup bebek dr gittim tikali tupumun alinmasini digerindede sivi birikmesi varmis onunda temizlenmesini gerektigini soyledi daha sonra tup bebek denememi soyledi bende ameliyat olmak istemiyorum ibrahim saracoglunun sitesine baktim asistanini aradim kur satiliyomus tuplerin acilmasi icin ondan aliyim diyorum ise yararmi bilemedim
İnşallah Can'ım .. Allah kimseyi çocuk hasreti ile sınamasınYa dr a gitmeden önce İbrahim saracoglundan kur alıpta tupleri açılanlarda varmış canım ya onu denesemmi diye çok düşünüyorum acaba işe yararmı ?
Amin amin.bende 8 aydir bebek istiyorum bi turlu olmadi esimin sperm harekrtliligi dusuk bide verikoseli var.ne yapcam bilmiyorumm iyice moralim bozuldu psikolojim alt ust oldu.bazen aglayasim geliyo esimi uzmemek icin zor tutuyorum kendimi ....cok zormus cocuk sahibi olmakk.İnşallah Can'ım .. Allah kimseyi çocuk hasreti ile sınamasın
çok güzel anlatmışsın canım..bende bundan şikayetçiyim..ne zamandır istiyorsunuz 1 yıl olmadı mı hadi yallahh..şimdi en son gittiğimde daha dur yeni bir yıl olmuş hala dene diyor kadın..günaşırı ilişki öneriyoruz diye..Sağol Allah razı olsun o kadarını biz biliyoruz dicektim artık..canım tetkik tahlil isteyip yapmak zorlarına gidiyor..sen zorla isticeksin..benimde bir yıl oldu progestoron hormonuma hala bakılmamış..ve çocuğun tutup tutmamasında en belirleyici hormon bu 21. günde bakılıyor..bende buralarda araştırdıkça öğreniyorum..normal hormon testlerimi yaptırdım 21. günde onu yaptırcam..sende iste mecbur yapmak zorundalar..10 gün sonra dr gidicem bir buçuk yıl oldu dicemm..tedaviye başlamanızı istiyorum dicem yoksa bişey yapacakları yok..Arkadaslar size bir sey anlatacagım ben su ana kada 3-4 doktora gittim. bebek için. bana hep sordular ne kadardır düşünüyonuz 4-5 ay diğerine gittim 6-7 ay ve 8 ay vs... bir tane doktorda bana kalkıptda demedı adet zamanı gelde bir hormon testı yapalım. hepsı agız bırlıgı yapmıs gıbı 12 ay yanı 1 sene olmassa tedavı dedı. ya ben mı anlatamadım onlar mı anlamadı yasım 31 e giriyor ben dıyorum kı bısey varsa sımdıden bıleyımde ona göre bı devam edeyım bebk ıcın tedavı vs.... hepsının yaptıgı ultrosondan baktı gonderdi. ben buralardan duydum hep adet zamanı kan da hormon tahlılını. ya bı tane doktor iyi cıkmaz mı yaaa hepsı ılgısız alakasızdı zaten.boyle bısey olamaz yaaaa. burada bazı arkadasları doktorlarına sasırıyorum adamlar tane tane anlatıyor hormon testı ıstıyor. ben de yıne bı dr a sıra aldım randevu. yarın gıdıp dıyecegım adetımın 5.günü hormon testı yapar mısınız dıye? hayır derse kızcam orda artık zaten. hatta başhekıme cıkacagım ılgısız dıyeee ılgılenmezsseeee. cok sınırlıyım doktorlara.
evet haklısın kesınlıkle... ılgısızler alakasızlar. devlete de gıttım özelede gıttım sonuc aynı hep. ne zamandır düşünüyonuz dıyo 8 aydır dedım mesela bırıne daha erken bu kadar stres yapma dıyorrr. ya tamam da sen testlerı yap bana dekı sende bısey yok eyvALLAH ama sadece ultrosonla bakıp bıseyın yıok deyıp gonderdıler. bırde adet düzenımı sordular. hepsı de stres yapma vs sacma sacma konustu. yarın gıdecegım yarın adetımın 5.günü hormon testı ıstıyorum dıyecegım. ben buradan arastırmasam haberımız bıle yokkk.çok güzel anlatmışsın canım..bende bundan şikayetçiyim..ne zamandır istiyorsunuz 1 yıl olmadı mı hadi yallahh..şimdi en son gittiğimde daha dur yeni bir yıl olmuş hala dene diyor kadın..günaşırı ilişki öneriyoruz diye..Sağol Allah razı olsun o kadarını biz biliyoruz dicektim artık..canım tetkik tahlil isteyip yapmak zorlarına gidiyor..sen zorla isticeksin..benimde bir yıl oldu progestoron hormonuma hala bakılmamış..ve çocuğun tutup tutmamasında en belirleyici hormon bu 21. günde bakılıyor..bende buralarda araştırdıkça öğreniyorum..normal hormon testlerimi yaptırdım 21. günde onu yaptırcam..sende iste mecbur yapmak zorundalar..10 gün sonra dr gidicem bir buçuk yıl oldu dicemm..tedaviye başlamanızı istiyorum dicem yoksa bişey yapacakları yok..