• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

sancın nerende? ve bu sancı ne zaman basladı? akıntın var mı baya? kusura bakma ya cok sordum. bulantın var mı?
Bende de çok aşırı hassasiyet olmaz ama kasıklarımda ağrı oluyor genelde hamişliğin ilk günlerinde farklı bişey hissetmiyormussun sonrasında belirtiler oluyomuş insan çok isteyince hertürlüsüne razı oluyor sancım olsunda yeterki olsun :KK51:
sevecen , Regl günün ne zaman ? Ya deli olcam 9 günüm kaldı ve göğüslerim bu 6. Gün oldu Nasıl ağrıyor . Kanda çıkmadı ama sigara içemez oldum koku hassasiyeti felaket . Bu kadar erken olabiliyor mu ? Sigarayı bırakıyorum bu sayede bu harika ama kokular çok kötü

sancın nerende? ve bu sancı ne zaman basladı? akıntın var mı baya? kusura bakma ya cok sordum. bulantın var mı?
Yok cnm ne kusuru :) benim sancım 10 gün önce başladı tabi ben hemen test yaptım negatif .. Akıntım çok fazlaydı bazen şeffaf bazende beyaz krem gibi kasıklarımda ağrı sanki gaz sancısı gibiydi böle 5 dk aniden girip çıkan hiç beklemiyodum adet 4 gün gecikti normalde de gecikir zaten o gün adet söktürücü içicektim bişey dürttü beni gisip test aldım pozitifmiş zaten kendime gelemedim hala diyebilirim şoktayım

Göğüs agrısı olmadı sadece uclarına dokunamadım ve kaşınıyodu bulantım henüz yok kan testine göre 3 haftalık geç döllenme sanırım bundan dolayı henüz bulantım yok sadece akşam erkenden uyuya kalıyorum belirti olarak yorgunluk var diyebilirim :)

Göğüs agrısı olmadı sadece uclarına dokunamadım ve kaşınıyodu bulantım henüz yok kan testine göre 3 haftalık geç döllenme sanırım bundan dolayı henüz bulantım yok sadece akşam erkenden uyuya kalıyorum belirti olarak yorgunluk var diyebilirim :)
cevabın için teşekkurler....
Bugun 6inci gün. Bakalim bugun söylerler.
canım adetın kaç günde bır oluyor

S sevecen_29 GoldCnn GoldCnn @oznremre slm kızlar önemli bi sorun görmedi prolaktinim yüksekti ama hamile kalmana engel değil dedi dostinex verdi bu ay yine birde yumurtalıklar için test yapacak mart 14te tkrar gideceğiz hormon testinide ozaman yaptırcakmışız
birde eşim spermiogram yaptıracak tekrar gelecek ay belli olacak herşey
hsg sonucumda temiz çıktı çok şükür :) hakkımızda hayırlısı artık teşekkür ederim merak etmişsiniz :KK200:
Dokturum enfeksiyonum oldugunu soyleyip iki tane fitil verdi canim.

sürekli oluyorsa probiyotik hap kullanmanı tavsiye ederim nadiren oluyosa bol yogurt tüketirsen çok faydadını görürsün canm geçmiş olsun

Arkadaslar kist olmus. Tek yumurta bile cikmadi. Tedaviyi böldük. Sanirim klomene baslayacagim tekrar. O iyiydi

Bende yarın esenlerde çok iyi bibayan dr varmış komşularım önerdi ona gidicem cumada kendi dr ma gidicem inş iyi haberler alırım o_Oo_O

Back