• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

evet haklısın kesınlıkle... ılgısızler alakasızlar. devlete de gıttım özelede gıttım sonuc aynı hep. ne zamandır düşünüyonuz dıyo 8 aydır dedım mesela bırıne daha erken bu kadar stres yapma dıyorrr. ya tamam da sen testlerı yap bana dekı sende bısey yok eyvALLAH ama sadece ultrosonla bakıp bıseyın yıok deyıp gonderdıler. bırde adet düzenımı sordular. hepsı de stres yapma vs sacma sacma konustu. yarın gıdecegım yarın adetımın 5.günü hormon testı ıstıyorum dıyecegım. ben buradan arastırmasam haberımız bıle yokkk.
Bende sizin gibiyim kizlar.doktora gittim 5 aydir korunmuyorum cocuk olmuyo dedim.daha erken stres yapma deyip vitamin yazdi vajinal tablet yazip ginderdi bende hemen tahlilleri falan yapicak sandim hemen.yakinda yine doktora gitcem bu sefer 1 seneyi askin korunmuyorum dicem.bi doktorlarin hepsi boyle galiba

Bende sizin gibiyim kizlar.doktora gittim 5 aydir korunmuyorum cocuk olmuyo dedim.daha erken stres yapma deyip vitamin yazdi vajinal tablet yazip ginderdi bende hemen tahlilleri falan yapicak sandim hemen.yakinda yine doktora gitcem bu sefer 1 seneyi askin korunmuyorum dicem.bi doktorlarin hepsi boyle galiba
aynen yaaa demekkı hepsı aynı. bız tedavı olalım hemen demıyoruz kı ama ınsan tahlıllerı yapar sonra stres yapma birşeyin yok der.

aynen yaaa demekkı hepsı aynı. bız tedavı olalım hemen demıyoruz kı ama ınsan tahlıllerı yapar sonra stres yapma birşeyin yok der.
Yani bi sorun varsada erkenden tedaviye baslanlir vakit kaybi.olmaz bos yerede stres yapip kendimizi yipratmayiz.hayirlisi olsun hakkimizda ne diyelim

arkadaslar hormon testını adetin 5.günü yaptıran var mı? benım kı hafta sonuna denk geldı ve 5.güne denk gelmıs olacak doktor günüm. daha doktora da sormadım.
canım en doğru sonucu adetin 2. ya da 3. günü veriyor
5. gün değerlerin değişir

ne kadar erken o kadar iyi ama napalım izin alamamışsın
yarın gideceksin sanırım.
git yaptır yine de ama büyük ihtimal 2. ve 3 günle aynı olmayacaktır değerlerin
benim de başıma geldi çünkü
değerlerimi gören doktorum şaşırmıştı rahminde kist falan yok senin değerlerin neden böyle çıktı acaba bu ay dedi
5. günüm olduğunu söyledim. o da bir dahakine 3. günü gelmelisin dedi, eğer haftasonuna denk gelirse 2. günü yaptır dedi.
c.tesi günü özele gitme durumun yokmuydu canım?

ne kadar erken o kadar iyi ama napalım izin alamamışsın
yarın gideceksin sanırım.
git yaptır yine de ama büyük ihtimal 2. ve 3 günle aynı olmayacaktır değerlerin
benim de başıma geldi çünkü
değerlerimi gören doktorum şaşırmıştı rahminde kist falan yok senin değerlerin neden böyle çıktı acaba bu ay dedi
5. günüm olduğunu söyledim. o da bir dahakine 3. günü gelmelisin dedi, eğer haftasonuna denk gelirse 2. günü yaptır dedi.
c.tesi günü özele gitme durumun yokmuydu canım?
yok aklıma gelmedı hıc .... o zaman yaptırmasam mıkı ya. sen 3.günü yaptrdın mı pekı test?

yok aklıma gelmedı hıc .... o zaman yaptırmasam mıkı ya. sen 3.günü yaptrdın mı pekı test?
bence yaptır, eğer önümüzdeki ay da adet olursan 3. gün yaptır ve sonuçları karşılaştır

Back