- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
- Konu Sahibi sevecen_29
Insallah canim. Gelismelerden haberdar et bizide olurmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim. Gelismelerden haberdar et bizide olurmu
Hangi hastanede hangi doktora gidiceksin ogrenebilir miyim bende doktor arastiriyorumBende yarın esenlerde çok iyi bibayan dr varmış komşularım önerdi ona gidicem cumada kendi dr ma gidicem inş iyi haberler alırım![]()
Hangi hastanede hangi doktora gidiceksin ogrenebilir miyim bende doktor arastiriyorum
Tmm canim saolasincanim yarin gidicegim dr un kendi yerine gidicem hastaneye degil adi Nazife Alsahin esenlerdeymis yeri bide medipool universite hastanesinde Lebriz hale aktun var oda arkadasimin dr onuda cok tavsiye etti
eşinin morfolojisinden bahsediyorsun sanırım canım % 4 olsa yeterli diye biliyorum..daha azsa da kürlerle arttan çok kişi okumuştum..ah ah kizlar dr gittim bugun kafam allak pullak
esimin spreminde sekil bozuklugu varmis kadin normal yolla hamileligi bekleme %2 oranin var ben senin yerinde olsam hic beklemem tup yapardim dedi
sonra yaklasik 3 aylik bi takibe alalim yumurtalarini esimede vitamin ve kur verdi 3 ay oda duzenli kullancak tekrar tahlil yaptircas bi degisiklik yoksa tup yapin dedi
Allah yardimcimiz olsun hepimizin
eşinin morfolojisinden bahsediyorsun sanırım canım % 4 olsa yeterli diye biliyorum..daha azsa da kürlerle arttan çok kişi okumuştum..
benimde çok canım sıkkın çocuk istemeye başlayalı bir yıl oluyor..ilk istemeye başladığımızda herşey normal demişti..ama ben başka bir yerde çalışıyordum eşimle pek yan yana gelemedik..6-7 aydır yanyanayız ve hala olmadı..bu hafta doktora gittim yine..tshım artmış..haşimato hastalığı var dedi..gebelik için tshı düşürmemiz lazım dedi..prolaktinde biraz yüksek çıktı ama o çok önemli değil tshdan dolayı artmıştır..o düşünce o da düşer dedi..(bunu diyen endokrin doktorum)yumurtalarımda normalden büyükmüş..hafif puko görünümü var dedi..ama her ay düzünli adet görüyorsan sıkıntı değil dedi...aslında her ay kanamam oluyor ama bir 6-7 aydır değişik adetlerim..yumurta çatlamadan kalınlaşan rahim duvarı da atılıyor olabilir..araştırdıklarımdan öyle gibi geldi..gittiğim doktoru pek beğenmedim..bir hafta sonra yumurta takibi için başka doktora gidicem..bundan yumurta takibi istedim pırın kırın ediyor..paramızla rezil ediyorlar bizi..adam gibi araştırıp güzel bir doktor bulmak lazım..ben iyice ümitsiz bir hale geldim bu doktora gidince..sen çok stres yapıyon bu stresle çocuğun olmaz dedi yüzüme resmen..hiç empati yapamayan..doğru düzgün sorularımı cevaplamayan 110 lira bayıldığım bir doktor bu..
adet oldum bende bugun arkadaslar . bu ayda hamıle kalamadım![]()
adet oldum bende bugun arkadaslar . bu ayda hamıle kalamadım![]()
bırsey sormak ıstıyorum bılenınız varsa. ya ben hep sağdan yumurtluyorum bu normal mi? yanı solda sorun varkı yoksa?
canım tshım 4.30..nasıl sence ne kadar sürede düşer?tiroid cok etkiliyo ilacla normal degerlere gelsin bidaha tahlil isterler ondan sonra takibe baslat bence benimde hizlitiroidim var senelerdir ilac kullaniyorum bihafta biraksam tum degerleri ziplatir eminim
esinde tahlil yaptirdimi ? stresi banada dedi yapma beyin yumurtaliklarini kontrol eder streesle gelen yumurtalarin istedigin kalitede olmaz filan dedi bizde biliyoz ama insan engel olamiyo kendine
tshım çok yüksek değilmiş ama anti TPOum yüksek..önemli olanda troid değerinin düşmesiymiş..canım tshım 4.30..nasıl sence ne kadar sürede düşer?
Can'ım ya of nedir bu Özlem'imiz . Ama olsun pes etmek yok . Bende de bugün adet olmuşum gibi akıntı başladı şeffaf . Adet günüm 5'i . Sanırım onca belirtiye rağmen bende hamiş olamicam . Halbuki , koku , göğüs ve bel Ağrı'm vardı . Bel geçer gibi oldu ama koku hassasiyetim hala varadet oldum bende bugun arkadaslar . bu ayda hamıle kalamadım![]()
Can'ım ya of nedir bu Özlem'imiz . Ama olsun pes etmek yok . Bende de bugün adet olmuşum gibi akıntı başladı şeffaf . Adet günüm 5'i . Sanırım onca belirtiye rağmen bende hamiş olamicam . Halbuki , koku , göğüs ve bel Ağrı'm vardı . Bel geçer gibi oldu ama koku hassasiyetim hala var
Birde çok sabırsızım 3 doktora gittim 3 kan testi ve negatif ama beklemedim işteadet oldum bende bugun arkadaslar . bu ayda hamıle kalamadım![]()
takma dıyorlar ama takmamak la oluyor mu stres ıllakı oluyor. bende sabırsızım adetten 1 hafat önce her seferınde gıdıp kan testı yaptırıyorum. negatıf.Birde çok sabırsızım 3 doktora gittim 3 kan testi ve negatif ama beklemedim işte