Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

Çok çok çok sevindim Hayırlı olsun Can'ım benimde daha 10 gün var . Ama bildiğin göğüslerim yarın adet olacakmışım gibi . Peki çocuk düşünüyor muydun, test kan testi miydi negatif çıkan , çok istiyorum ama takmadan da edemiyorum
ya bişeyı merak ediyorum bende mı garıplık var. ben adet olacagım zaman ne göğüslerim ağrır ne belım agrır. sadace 1 hafta önce hafıf karın agrısı gıbı rahımın ust tarafı bırde halsızlık olur yanı sınyal vermeye baslıyor. ama buradakıler dıyor ya göğüslerim ağrıdı belım agrıdı kasıgım agrıdı adet olacagım sandım ama hamıleymısım vs gıbı.... bende hıc bu belırtler adet zamanı olmaz. kasık agrımda yumurtlama günlerimde olur gecer. bende adet belırtısı en cok halsızlık ve hafıf ateşle kendını bellı eder. hatta adetin 1.günü halsız olurum atesım olur. yatarsam uyursam gecer ancak.
acaba hamıle olsam da mı belırtım olmayacak kı dıyorum :110: yada yıne mı adet olacakmısım gıbı halsızlık olur.

Merhaba canim az once dr dan geldim ve bana bir suru tahlil verdi.Esim icin spermiyogram benim icin hsg hormon tahlili verdi.Bu konuda hic bi bilgim yok. Bilgisi olanlar yardimci olurlarsa sevinirim.

Canım hormon testi reglinin 3. Günü hsg rahim filmide devlette yaptırcaksan adetin ilk günü gidip hün alıyosun yani bakırkoy devlette o şekilde diye biliyorum ama özeldede çektirebiliyosun onuda reglin bittikten sonraki 3 gün içinde yaptırıyosun günlerini kaçırma ve sakın erteleme olurmu birgün bile çok önemli :KK17:
inş tertemiz çıkar hepsi

ya bişeyı merak ediyorum bende mı garıplık var. ben adet olacagım zaman ne göğüslerim ağrır ne belım agrır. sadace 1 hafta önce hafıf karın agrısı gıbı rahımın ust tarafı bırde halsızlık olur yanı sınyal vermeye baslıyor. ama buradakıler dıyor ya göğüslerim ağrıdı belım agrıdı kasıgım agrıdı adet olacagım sandım ama hamıleymısım vs gıbı.... bende hıc bu belırtler adet zamanı olmaz. kasık agrımda yumurtlama günlerimde olur gecer. bende adet belırtısı en cok halsızlık ve hafıf ateşle kendını bellı eder. hatta adetin 1.günü halsız olurum atesım olur. yatarsam uyursam gecer ancak.
acaba hamıle olsam da mı belırtım olmayacak kı dıyorum :110: yada yıne mı adet olacakmısım gıbı halsızlık olur.

Bende de çok aşırı hassasiyet olmaz ama kasıklarımda ağrı oluyor genelde hamişliğin ilk günlerinde farklı bişey hissetmiyormussun sonrasında belirtiler oluyomuş insan çok isteyince hertürlüsüne razı oluyor sancım olsunda yeterki olsun :KK51:

S sevecen_29 GoldCnn GoldCnn oznremre oznremre slm kızlar önemli bi sorun görmedi prolaktinim yüksekti ama hamile kalmana engel değil dedi dostinex verdi bu ay yine birde yumurtalıklar için test yapacak mart 14te tkrar gideceğiz hormon testinide ozaman yaptırcakmışız
birde eşim spermiogram yaptıracak tekrar gelecek ay belli olacak herşey
hsg sonucumda temiz çıktı çok şükür :) hakkımızda hayırlısı artık teşekkür ederim merak etmişsiniz :KK200:
Cok sevindim canim senin adina gozun aydin diyelimm ins en kisa zamanda hamis haberinede verirsin bize :)

Az önce donasyonla ilgili okuduklarima inanamadim. Donasyon türkiye gibi yerlerde yadakmis. Hayir ben yurtdisinda oturuyorum buadada kesinlikle yasak. Aklim almiyor insanlar bukadar hirs yapiyor. O bebekler onlarin bile olmuyor. Annelik testi yapsalar anne cikmiyorlar. Hic anöayamiyorum.

Back