Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

Hsg hic bilmiyorum. Hertür testi yaptilar hsgden bahsetmediler. Tüp bebek icin sanirim cok önemli degil. Benim rezervim cok az.

Tahlil sonrasi nasil bi tedavi uygulayacak bakalim.Insallah her sey yolunda gider.

sancın nerende? ve bu sancı ne zaman basladı? akıntın var mı baya? kusura bakma ya cok sordum. bulantın var mı?
sevecen , Regl günün ne zaman ? Ya deli olcam 9 günüm kaldı ve göğüslerim bu 6. Gün oldu Nasıl ağrıyor . Kanda çıkmadı ama sigara içemez oldum koku hassasiyeti felaket . Bu kadar erken olabiliyor mu ? Sigarayı bırakıyorum bu sayede bu harika ama kokular çok kötü

Dokturum enfeksiyonum oldugunu soyleyip iki tane fitil verdi canim.

sancın nerende? ve bu sancı ne zaman basladı? akıntın var mı baya? kusura bakma ya cok sordum. bulantın var mı?
Yok cnm ne kusuru :) benim sancım 10 gün önce başladı tabi ben hemen test yaptım negatif .. Akıntım çok fazlaydı bazen şeffaf bazende beyaz krem gibi kasıklarımda ağrı sanki gaz sancısı gibiydi böle 5 dk aniden girip çıkan hiç beklemiyodum adet 4 gün gecikti normalde de gecikir zaten o gün adet söktürücü içicektim bişey dürttü beni gisip test aldım pozitifmiş zaten kendime gelemedim hala diyebilirim şoktayım

Göğüs agrısı olmadı sadece uclarına dokunamadım ve kaşınıyodu bulantım henüz yok kan testine göre 3 haftalık geç döllenme sanırım bundan dolayı henüz bulantım yok sadece akşam erkenden uyuya kalıyorum belirti olarak yorgunluk var diyebilirim :)

cevabın için teşekkurler....
Bugun 6inci gün. Bakalim bugun söylerler.
canım adetın kaç günde bır oluyor

Dokturum enfeksiyonum oldugunu soyleyip iki tane fitil verdi canim.

sürekli oluyorsa probiyotik hap kullanmanı tavsiye ederim nadiren oluyosa bol yogurt tüketirsen çok faydadını görürsün canm geçmiş olsun

Arkadaslar kist olmus. Tek yumurta bile cikmadi. Tedaviyi böldük. Sanirim klomene baslayacagim tekrar. O iyiydi

Arkadaslar kist olmus. Tek yumurta bile cikmadi. Tedaviyi böldük. Sanirim klomene baslayacagim tekrar. O iyiydi
Can'ım çok gecmiş olsun .. Bana da rahim filmi isticek doktor bu ayda olmazsa . Ama artık Babil'lerimiz olsun .. saziye iyi seyler düşün , canını hiç sıkma

Gecmis olsun canim,canini sikma insallah bizlerde tez zamanda bebisimize kavusuruz.

Sagolun kizlar. Elden birsey gelmez. Sürekli sansimizi deniyoruz

Bende yarın esenlerde çok iyi bibayan dr varmış komşularım önerdi ona gidicem cumada kendi dr ma gidicem inş iyi haberler alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…