Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

ceken dr sag iyi onlada hamilelik olur gerekirse sol icin mudahele yaparlar dedi
kendi dr henuz gitmedim carsamba filan gidicem ona bakalim o ne dicek ama mutsuzum

valla aciyo desem yalan olur acimiyo desem oda yalan olur basinc hissediyosun icine ilac verdigi icin ama cekilceksen yalniz gitme bide ped al yanina cunku ilac akiyo sonra
Devlete çektirsem olurmu acaba

merhaba kızlar yarın dr randevu aldım sorun neymiş anlayalım bi iyice :) bakalım ne tedavi uygulayacak,
birde hsg sonucunu göstermemiştim daha ona bakacak ,yarın adetimin 3.günü hormon testinede baktırayım diyorum 2 aydır prolaktinim düştümü merak ediyorm
dua edin benim için güzel sonuçlarla döneyim :)

merhaba kızlar yarın dr randevu aldım sorun neymiş anlayalım bi iyice :) bakalım ne tedavi uygulayacak,
birde hsg sonucunu göstermemiştim daha ona bakacak ,yarın adetimin 3.günü hormon testinede baktırayım diyorum 2 aydır prolaktinim düştümü merak ediyorm
Insallah guzel sonuclarla donersin ewe :)

Insh guzel haberler alirsin
senin hsg sonucun nasil tuplerin acikmi ?

Merhaba arkadaslar bende 1,5 yillik evliyim.henuz bir bebegimiz yok. Bu ayda olumsuz olucagini düsünüyorum Rabbim tez zamanda hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insallah.

toprak durum ne? haberdar et

Merhaba arkadaslar bende 1,5 yillik evliyim.henuz bir bebegimiz yok. Bu ayda olumsuz olucagini düsünüyorum Rabbim tez zamanda hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insallah.
canım en son ne zaman doktora gittin..bende çocuk istiyorum bir yıldır..bir yıl önce gittiğimde hiçbir sıkıntı yok demişlerdi..bu ay yine gittim..dünde ultrasaonda baktı yumurtalarım normalden büyük dedi..tsh ve prolaktin biraz yüksek çıktı..yani bir yılda bile değişyor bu değerler...tsh için ilaca başladım yarında gidicem doktora prolaktin için..bide içinizde yumurta takibi yaptıran var mı arkadaşlar bunu benim mi istemem lazım..doktor hiç öyle bişey yapalım demedi çünkü..başka bir doktora gittim direk yumurta takibi yaptırmak istiyorum desem yaparlar mıkii?

Slm kızlar bişi sorcam benim adetim 2 gün gecikti ve şöyle bi sorunum var aşırı derecede kasık ağrım var fakat gaz sancısı gibi böle kasığıma vuran ara ara giriyo sanki adet olmuşum gibi 5-10 dk sonra adet değilmişim gibi normale dönüyo bu bi belirtimidir acaba
Can'ım test yaptırdın mı? Varsa bebiş evde testle de çıkar adetin geçmiş . Bu arada belirtiler ne Zaman başladı sende? Benim 15 gün kala müthiş göğüs bel Ağrı'larım başladı . Bugün 10 gün var ve koku alırken bile herşeyden tiksinmeye başladım , dün de gaz ve kasık Ağrı'm vardı . Ama kanda baktırdım birşey çıkmadı . Lütfen bi akıl verin . Bu kadar erken belirtiler olur mu

Can'ım test yaptırdın mı? Varsa bebiş evde testle de çıkar adetin geçmiş . Bu arada belirtiler ne Zaman başladı sende? Benim 15 gün kala müthiş göğüs bel Ağrı'larım başladı . Bugün 10 gün var ve koku alırken bile herşeyden tiksinmeye başladım , dün de gaz ve kasık Ağrı'm vardı . Ama kanda baktırdım birşey çıkmadı . Lütfen bi akıl verin . Bu kadar erken belirtiler olur mu
Bende pek belirti olmadı aslında 10 gün varken adet olcakmışım gibi sancım oldu ama test yaptım çıkmadı adet günüm grçtiktrn sonra test yaptım pozitif şimdi kan verdim beta hcg 231.00 çıktı

Çok çok çok sevindim Hayırlı olsun Can'ım benimde daha 10 gün var . Ama bildiğin göğüslerim yarın adet olacakmışım gibi . Peki çocuk düşünüyor muydun, test kan testi miydi negatif çıkan , çok istiyorum ama takmadan da edemiyorum

S sevecen_29 GoldCnn GoldCnn oznremre oznremre slm kızlar önemli bi sorun görmedi prolaktinim yüksekti ama hamile kalmana engel değil dedi dostinex verdi bu ay yine birde yumurtalıklar için test yapacak mart 14te tkrar gideceğiz hormon testinide ozaman yaptırcakmışız
birde eşim spermiogram yaptıracak tekrar gelecek ay belli olacak herşey
hsg sonucumda temiz çıktı çok şükür :) hakkımızda hayırlısı artık teşekkür ederim merak etmişsiniz :KK200:

S sevecen_29 GoldCnn GoldCnn oznremre oznremre slm kızlar önemli bi sorun görmedi prolaktinim yüksekti ama hamile kalmana engel değil dedi dostinex verdi bu ay yine birde yumurtalıklar için test yapacak mart 14te tkrar gideceğiz hormon testinide ozaman yaptırcakmışız
hsg sonucumda temiz çıktı çok şükür :) hakkımızda hayırlısı artık teşekkür ederim merak etmişsiniz :KK200:
❤️❤️❤️ Hepimiz bu yazı hamiş geçiririz inş kızlar

Merhaba canim az once dr dan geldim ve bana bir suru tahlil verdi.Esim icin spermiyogram benim icin hsg hormon tahlili verdi.Bu konuda hic bi bilgim yok. Bilgisi olanlar yardimci olurlarsa sevinirim.

iyi hadi çok şükürrrrrr:KK49:

Merhaba canim az once dr dan geldim ve bana bir suru tahlil verdi.Esim icin spermiyogram benim icin hsg hormon tahlili verdi.Bu konuda hic bi bilgim yok. Bilgisi olanlar yardimci olurlarsa sevinirim.
adetin 3.günü hormon testı yapılıyor sana bakıcak doktor gebelıge uygun mu testler yanı durumuna... esınınde aynı işte sperm sayısı hareketı vs. ona bakılacak.

Back