- 16 Ağustos 2024
- 45
- 16
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadrisss sen hiç konuşma kadriiis teste kandiramadik seniAsilama 16 ovitrelle 18
Ikisi de olur bence ama erken al yine dePazartesiye kadar dayanamaz test yaparsam erkenmi alayim normal kaset testmi sizce
asilama 8.gun ovitrelle 10.gun
Bu kizceler tamam test yapıyorlarAynısı
Kadrisss sen hiç konuşma kadriiis teste kandiramadik seni
Eminee duyuyosun demi 16 18 falan diyooo bi meraksiz arkadasimiz daha ciktiAsilama 16 ovitrelle 18
cnm pazartsimi yapacaktik biz testiAynısı
ne zmn yapacaktik ki biiizBu kizceler tamam test yapıyorlar
He yaa valla ben her gün yapiyommEminee duyuyosun demi 16 18 falan diyooo bi meraksiz arkadasimiz daha cikti
Bana kalırsa her gün yapınne zmn yapacaktik ki biiiz
Evet pazartesi bana kalsa Salı yapalım bak negatif görenlerin morali bozuluyor. Bana sorsan tam 12.gün Gün yapalım doktor da 12. Varsa çıkar silik çizgi demişticnm pazartsimi yapacaktik biz testi
manyak cok su iciyom bn yaaa baksana şu atesime testi yapsamda islemezHe yaa valla ben her gün yapiyomm
Bana kalırsa her gün yapın
evet cnm evet bn cok korkttum valla bncede yapmayakEvet pazartesi bana kalsa Salı yapalım bak negatif görenlerin morali bozuluyor. Bana sorsan tam 12.gün Gün yapalım doktor da 12. Varsa çıkar silik çizgi demişti
evet evet yapmayalimBekleriz biraz daha ne olacak en azından 5 gün üzüleceğimize 1 gün üzülürüz
sicakya istee burasi yaniyo bnde yaniyomBu mevsimde bu ateş ne alakaaa
cok sicak bacim oyle boyle degil burda yanginda cikti hemOoo niye öyle oldu