- 13 Mart 2023
- 2.378
- 972
- 25
benimde oyle cnm karnimin alt bolgesi ozellikleKız benimde guruldamam var hergun bu nedir ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde oyle cnm karnimin alt bolgesi ozellikleKız benimde guruldamam var hergun bu nedir ya
Kuzum kaçıncı gündü seninYaptım canım ilk idrarla negatif
anladim cnmÇok acıkınca olur ya öyle
sus sus gosterme Emine gormesinBakın ne aldım
Eki Görüntüle 3466901
hiiic uzulme bak aliyana 15.gunde negatif gormus 16.gun poitif gormus cnmYaptım canım ilk idrarla negatif
yok cnm degil normal test benim aldiklarim da bunda ayni testi almisizKızlar ben çok anlamıyorum bu erken gebelik testidir değil mi
yooo erken gebelik testi degilki bu ne kadara aldin tanesiniYa bu mu yoksa gönderip değiştireyim mi of özellikle de dedim erken gebelik testi diye
Aşılama 9 ovitrelle 11 canımKuzum kaçıncı gündü senin
Yok ay hiç üzülmedim zaten beklediğim bi şeydi pazar pazartesi de yapcam ilk idrarla salı boş çarşamba kan testi günüm zatenhiiic uzulme bak aliyana 15.gunde negatif gormus 16.gun poitif gormus cnm
evet evet oyle yap varsa bile daha yeni kana geciyodur daha sonra idrara geciyor biliyosunAşılama 9 ovitrelle 11 canım
Yok ay hiç üzülmedim zaten beklediğim bi şeydi pazar pazartesi de yapcam ilk idrarla salı boş çarşamba kan testi günüm zaten
cnm senin gogus agrin gectimi tamamen benim dun cok agriyodu normalde agrisi 1 hafta falan agrisi artarak devam ediyodu ama bgn hafiflemis dokununca agriyo sadeceYa bu mu yoksa gönderip değiştireyim mi of özellikle de dedim erken gebelik testi diye
Benim geçti bence çok sıkınca çok çok hafif var oda normal bence geçti diyebilirim kaşık ağrım da yok arada batma var hafif çok o kadarcnm senin gogus agrin gectimi tamamen benim dun cok agriyodu normalde agrisi 1 hafta falan agrisi artarak devam ediyodu ama bgn hafiflemis dokununca agriyo sadece
anladim cnmBenim geçti bence çok sıkınca çok çok hafif var oda normal bence geçti diyebilirim kaşık ağrım da yok arada batma var hafif çok o kadar