- 16 Ağustos 2024
- 54
- 21
- 3
- 36
Bendede suan bisey yok canim pazartsi dr kontrolum var hayirlisi olsun hakkimizdaAynı gün olmuşuz ve dün bende de öyle bi akıntı oldu ve dün tüm gün başım ağrıdı dayanamadım 2 kez ikaç içtim geçer gibi olup daha şiddetlendi gece uyutmadı kalktım tekrar ilaç içtim ve şuan yine ağrıyor halada adet olmadım
Seninle gunumuzde ayniymis bende pazartesi dr a gidicem heyecanlandimDün aksam yaptım negatifdi bugun sabah pozitif cıktı. Evet ilk aşılamamdı
Canım bir de bu pelvik ağrıyı bi tarif eder misin bana ben de geçen bi sey yaşadım daBenim aşılamadan sonra ikinci ve üçüncü günlerde çok fazla pelvik ağrım olmuştu . Daha sonra geçer gibi oldu beşinci altıncı günlerde yine başladı ve çokgaz Sancım olmuştu ilk başlarda. 9. Gün hafif kanama oldu daha sonra bir belirti olmadı
Kız aliyana hamilesin kız seeen önce negatif sonra pozitif ne demeeekkk bebek var demeeek ay ben şuan çok heyecanlandiiim hemen kan ver hemeeenDün aksam yaptım negatifdi bugun sabah pozitif cıktı. Evet ilk aşılamamdı
Yok canim ben uapmadim direniyorumAmin inşallah. Test yaptınız mı siz
Ya yurt dışındayım türkiyede olsaydım hemen vermiştimm. Birde iğneden şüpheleniyorumCanım bir de bu pelvik ağrıyı bi tarif eder misin bana ben de geçen bi sey yaşadım da
Kız aliyana hamilesin kız seeen önce negatif sonra pozitif ne demeeekkk bebek var demeeek ay ben şuan çok heyecanlandiiim hemen kan ver hemeeenkız nasıl duruyorsunuuuuuz
Canım benim önce negatif çıkmışya o iğne yok demek sonra pozitif çıkmış o da bebek var demeeekYa yurt dışındayım türkiyede olsaydım hemen vermiştimm. Birde iğneden şüpheleniyorum
Bekledigin regl tarihin neydi canim?Ya yurt dışındayım türkiyede olsaydım hemen vermiştimm. Birde iğneden şüpheleniyorum
20 sinde. 3 gün varBekledigin regl tarihin neydi canim?
Kandada cuk diye cikacaktir20 sinde. 3 gün var
Canım pelvik agri yaşadım demissinya nasıl bi seydi anlatir mısın20 sinde. 3 gün var
Himmm anladım canım ben rahim bölgemde kramp gibi bi sey yaşadım da ondan sordum nasıldı diyeSanki bel tutulması gibiydi . Oturamıyordum ayakta çok durunca ağrım oluyordu gece de yatarken uyutmuyordu. Et agrısı degilde kemik agrısı gibiydi. Nasıl tarif edeyim bilemedim ya
Ay inşallah yaaAnladım canım hadi hayırlı olsun bence var sende
bu guruldama karnin alt bolgseindemi oluyo cnmKramp bende yaşadım ama çok fazla degil. Birde az az yemek yiyorum yiyesim gelmiyor. 1 2 saat sonra karnım açlıktan guruldamaya başlıyor
Eminee naptin yaptinmi testAnladım canım hadi hayırlı olsun bence var sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?