Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inşallah öyledir ama emin de degilimm. İlaçlardan olabilecegini düşünüyorum halenKizlaaaaar nerdesiniz topigimizin sanirimi ilk hamile olani belli oldu aliyana arkadasimiz hamile galibaaa bn cok mutlu oldum insallah devami gelir
hayir cnm sanmiyoorum fitil etkilemez oyle olsa soylemezlermi doktorlar sen bnce git kan verAyyy inşallah öyledir ama emin de degilimm. İlaçlardan olabilecegini düşünüyorum halen
Kan sonuçlarını bize de atar mısın beklıyoruz bize de moral olurAyyy inşallah öyledir ama emin de degilimm. İlaçlardan olabilecegini düşünüyorum halen
Eşim bekleyelim diyor bu akşam da test yapucam duruma göre pazartesi kan vermeye giderimKan sonuçlarını bize de atar mısın beklıyoruz bize de moral olur
testin cok degisikmis normal test yokmu sen nerden aldin onu yurtdisindami yasiyonEşim bekleyelim diyor bu akşam da test yapucam duruma göre pazartesi kan vermeye giderim
hmm anldim cnm sen pozitif diyosan oyledirEvet yurt dışında yazıyorum burda çoğukla testler böyle
insallah devami gelirNegatif olsaydı nicht schwanger yazardı
ilk asilamandi demi cnmİnşallah canım benimm
Önce pozıtıf sonra negatif çıkmış waawKızlar benim aşılamamın bugun 15. Günü çatlatma iğnesinin 16. Günü sabah test yaptım pozitif çıktı . Dün yaptım negatif cıktı. Doktoor aynın 19 unda yap demişti yani 2 gün önce yaptım. Sizde yanıltma payı varmı. Bu arada progesteron kullanıyorum fitil olarak. Cevap verirmisiniz
dun yapmis negtif cikmis canim sabah yaptim pozitif diyo kiz hangimiz yanlis okuyozÖnce pozıtıf sonra negatif çıkmış waaw
insallah devami gelir kuzum aksam test yapinca bizede at mutlaka merak ederizDün aksam yaptım negatifdi bugun sabah pozitif cıktı. Evet ilk aşılamamdı