Aynen canım zaten yaptığımız iğnede hamilelik hormonu var. Bakalım bundan sonrası nasıl olacak bundan sonra olan testler dikkate alınmalı bence o yüzden yarın yapıyorum ilk testi ilk idrarla bakalım ne çıkacakKızlar iğne etkiniz geçmiş
Progestan kullandın mı canımBendede suan bisey yok canim pazartsi dr kontrolum var hayirlisi olsun hakkimizda
Allah AllahKızlar test yaptım 2 tane negatif cıktı nasıl bir iş anlamadım
Hayırlı olsun canım aynı gün inşallah bizfe görürüz pozitifi :) yapmadım dahaAmin inşallah. Test yaptınız mı siz
Bence günün ilk idrarı doğrudurEvet maalesef 2 saat beklettim idrarimi ama kahve içmiştim 3 bardakta çay içmiştim
Kan vermiş miydin canımBirde vücudum çok sıcak terliyorum
sabah ilk idrarla yaptigi test dogrudur bnceKız herkes hayırlı olsun diyor aliyana’ya test negatif diyor kız ama
Evet canim halen kullaniyorum fitil olarakProgestan kullandın mı canım
Asilama 16 ovitrelle 18Kızlar herkes bi asilamanin ertesi gununden baslayip sayarak gününü yazsin hele ben başlıyorum
Aşılama 9 ovitrelle 11
Benimde bas agrim var regl oncesi gibi ama regl agrim yok. 2 gun ince cok sidetliydi regl agrisi ondan oncede 2 gece ust uste gelip gecici oldu ama 2 gundur bisey yokKızlar başım çok fena ağrıyor ya geçmiyor neden sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?