Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bazı ilaçları karşılamıyor. Özel diye geçiyorlar onlarda indirim olmuyorhmm iyi bari testte alacam ya bnde baya para gidiyo diye hesaplama yapiyodum ama cnm kist icin yasmin diye bi kontrol ilaci yazmisti doktorum receteli oldugu hapde 300 tlye almistim o nasil olduki
demiii bnde valla yerlestirme ayri dert akintisi ayri dert birde gunde 3 defa koyuyomYa kızlar ben bu progestan fitilden yıldım yaa
Canım hap olarak alsan çok mu etkiliyor seniYa kızlar ben bu progestan fitilden yıldım yaa
demi oyle sanirim yapcak bisey almam sartKuzum bazı ilaçları karşılamıyor. Özel diye geçiyorlar onlarda indirim olmuyor
Ya valla her aşaması yildirdi benidemiii bnde valla yerlestirme ayri dert akintisi ayri dert birde gunde 3 defa koyuyom
Doktor ağızdan alma sarhoş etkisi yapar kafanı toplayamazsın diyerek fitil olarak verdiCanım hap olarak alsan çok mu etkiliyor seni
Maalesef ilaçlara çok ödüyoruz gerçekten. Bu arada testini ilk idrarla yapsan daha etkili bir sonuç görürüz bence yapmadan alma şansın yok mudemi oyle sanirim yapcak bisey almam sart
Kafayı yiyoruz ondan bence başka açıklaması olamazKızlar ben bugün doktora yazdım dedim ki benim hiç bir belirtim yok gayet iyiyim bence bu tutmadı o yüzden ben yolculuk yapabilirim dedi ki bu şimdiden kesinlikle belli olmaz bir belirti aramaya çalışma belirti de olmaz dedi. Bu kadar belirti gören insanlar neden görüyor o zmaan
Kaç mg kullanıyorsun canım senYa valla her aşaması yildirdi beni
Doktor ağızdan alma sarhoş etkisi yapar kafanı toplayamazsın diyerek fitil olarak verdi
Hiç söyleme yaaaKafayı yiyoruz ondan bence başka açıklaması olamaz
200mg canımKaç mg kullanıyorsun canım sen
Hii ben 100 mg kullanıyorum belki ondan az etki ediyordur200mg canım
Belki de canım bir kutuda 30 tane var daha bitmedi 10 gün olduğunda bitecek inşallahHii ben 100 mg kullanıyorum belki ondan az etki ediyordur
Benimde öyleBelki de canım bir kutuda 30 tane var daha bitmedi 10 gün olduğunda bitecek inşallah
Devam ediyor geneldeHamile olunca da devam mı buna ya
Neyse allahim hamile olalım da fitil işi çözülürBenimde öyle
Devam ediyor genelde
Aynen tek derdimiz o olsunNeyse allahim hamile olalım da fitil işi çözülür
Öyle canımAynen tek derdimiz o olsun