Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dinlen bence canım ya inşaallah iyi bişeye vesiledir bu ağrılarnazar ettim kendimi ya ne guzel ağrım durmuştu . Şimdi yine başladı bu sefer belime de vuruyor çok fena Şuan
Kız yapma kııızBence eşime bu konuda küçük beyaz bir yalan söyleyebilirim
anladim bacimEvet canım kadın doktor tercih ediyorum genelde zaten 4 yıldır aynı doktordayım güvenli alandan çıkamıyorum
Biraz önce bi video izledim doktor diyor ki aşılama da doğala çok yakındır aşılama sonrası yaptığınız hiçbir şey etken değildir herkes başka bişey diyoooKız yapma kııız
Valla öyle o yüzden şuan eşinle birlikte karar ver canımBiraz önce bi video izledim doktor diyor ki aşılama da doğala çok yakındır aşılama sonrası yaptığınız hiçbir şey etken değildir herkes başka bişey diyooo
İnşalalh ama ben iğneye bağlıyorum bunları tabi. O yüzden ağrımasa diyorum az dolanıyorum hemen uzanıyorum geriDinlen bence canım ya inşaallah iyi bişeye vesiledir bu ağrılar
valla bn takilmadim yolculuk konusuna ne varki uyuyarak gidersin isteYani şimdi işin özü uzun yolculuk sorun olmaz bu konuda hemfikir miyiz?
o igne niye bana agri yapmiyo acaba acaba yanlis yerimemi yaptim igneyiİnşalalh ama ben iğneye bağlıyorum bunları tabi. O yüzden ağrımasa diyorum az dolanıyorum hemen uzanıyorum geri
İş yapamamak deli etti beni. Bi tezgahı topluyorum bulaşık makinesini yerleştir çıkar o kadar. Evi süpürmedim kaç gündür. Kardeşim gelecekti oda adet oldu adeti bitince gelecek onun da ağrılı geçiyor o yüzden iyileş öyle gel dedim bı kaç güne gelir rahatlarım ama nerdeee
yok kiz espiri yaptim yarin alicam esime diyimde aksam disari cikmama izin verirse tabi onun isi yogun oldugu icin gidip alamaz benim gitmem gerek yaHeveslendirmistiiin
Hiimmm tamam canım yaptığında bize de haber eeetyok kiz espiri yaptim yarin alicam esime diyimde aksam disari cikmama izin verirse tabi onun isi yogun oldugu icin gidip alamaz benim gitmem gerek ya
tabiki balım paylasirim sizleHiimmm tamam canım yaptığında bize de haber eeet
ne olsun cnm yaa 5.gun bgn iste göğüs agrim basladi hafiften ama adet belirtim bi yandan da baska biseyim yok senin nasil gidiyoSelam canım nasılsın durumlar ne alemde :)
Ayy gerçekten aynı durumdayız benim gelip yardım edecek kimsem de yok eşim her gün diyor işten gelince beraber yaparız ama olmuyor ev öyle çok gözüme batıyor ki bi an önce test yapıp girişmek istiyorum zaten negatif çıkarsa onun sinirini ev ile atarımİnşalalh ama ben iğneye bağlıyorum bunları tabi. O yüzden ağrımasa diyorum az dolanıyorum hemen uzanıyorum geri
İş yapamamak deli etti beni. Bi tezgahı topluyorum bulaşık makinesini yerleştir çıkar o kadar. Evi süpürmedim kaç gündür. Kardeşim gelecekti oda adet oldu adeti bitince gelecek onun da ağrılı geçiyor o yüzden iyileş öyle gel dedim bı kaç güne gelir rahatlarım ama nerdeee
Hahahshha aynı şeyi bende düşündüm negatif olursa en az 3 makine çamaşır çarşaf , tüm evin sil süpür işi, tuvaletler banyolar evim bahçeli benim bahçe batmış durumda normalde hergun yıkardımAyy gerçekten aynı durumdayız benim gelip yardım edecek kimsem de yok eşim her gün diyor işten gelince beraber yaparız ama olmuyor ev öyle çok gözüme batıyor ki bi an önce test yapıp girişmek istiyorum zaten negatif çıkarsa onun sinirini ev ile atarım
İyiyim bende 3. Gündeyim hiç bir his bir belirti yok olmazda zaten şuan beklemeye devam :)ne olsun cnm yaa 5.gun bgn iste göğüs agrim basladi hafiften ama adet belirtim bi yandan da baska biseyim yok senin nasil gidiyo
Şanslısın valla canım bizimkiler tırtİki yemek yap bulaşıkları hallet makineyi boşalt hemen yoruluyorum ben ya temizlik falan da yapmiyom hiç eşim süpürüp siliyo