Benim 5. Günüm aşılama günü harıckaç gün oldu senin aşılama canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 5. Günüm aşılama günü harıckaç gün oldu senin aşılama canım
senin listeni sevsinlerValla benim gözümde de hepimiz birinci sıradayız ayyy hadi inşallah yaaa
Belirti için erken, bol bol avokado ve muz yeBenim 5. Günüm aşılama günü harıc
benimde asilamayida sayarsak 6.gun ben asilama gununude sayiyom vallaBelirti için erken, bol bol avokado ve muz ye
galiba cnm insallah guzel sonuc alirsinO zaman en önce benim mi belli olacak 2 ağustostan önce olan yok herhalde burda
İnşaallah canıımmmValla benim gözümde de hepimiz birinci sıradayız ayyy hadi inşallah yaaa
Benim hiç bir belirtim yok canım 6. GünBelirtileriniz neler canlar birde kaç gün oldu
Hihihihisenin listeni sevsinler
Öyle görünüyor tatlım hadi bakalım suan senin güzel haberini bekliyoruzO zaman en önce benim mi belli olacak 2 ağustostan önce olan yok herhalde burda
10. Günden itibaren başlıyor başlarsaBenim hiç bir belirtim yok canım 6. Gün
Hadi inşallah canım10. Günden itibaren başlıyor başlarsa
Yoo bişey demediAşılamadan 1 hafta sonra progesteron hormonuna bakacak mı doktorunuz benim bakmıştı
bnde kahvalti yapip geldimKızçeler kahvaltı dolayısıyla ufak bir aksaklık oldu geldim şükür
Yok canım bana bisi demedi aşılama işlemi yapıldı biraz yattım sonra çıktım geldim 22sinde teste gelcen dediler ben de o zamana kadar hiç mi gelmeyim hastaneye demisimAşılamadan 1 hafta sonra progesteron hormonuna bakacak mı doktorunuz benim bakmıştı