- 17 Şubat 2020
- 256
- 175
Evet yükselenim akrep normal burcum oğlak ama akrep daha baskın bir burç olduğu için onun özelliklerini daha fazla taşıyorumSenin akrep mi akreplerle çok iyi anlaşırım en yakın 2 arkadaşım akrep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yükselenim akrep normal burcum oğlak ama akrep daha baskın bir burç olduğu için onun özelliklerini daha fazla taşıyorumSenin akrep mi akreplerle çok iyi anlaşırım en yakın 2 arkadaşım akrep
2 ağustosta aşılamam oldu ilk defa. İğne vurulalı 14 gün oldu bugün idrar testi yaptım negatif.. kasık ve bel ağrısı var sadeceCuma gunü asilama yapilcak benimle birlikte bu ay asilama yaptircak olanlar varmi gelin birlikte bekleyelim ve belirtileri takip edelim
Ya kızlar hepinize mi verdi bu progestani bana niye vermediler yaAaaBen hap olarak kullanıyorum biraz baş dönmesi yapar dayanamazsan fitil olarak kullan dedi ama ben haptan devam
Sabah bı gaza gelsem belki yapardım da cuma yapcam galiba canım nasi dayandigimi bende bilmiyorum inankiAyy sen benden 1 gün oncesin nasıl dayaniyon nolur git test yap
Hayr olsun inşaallah canım bende de pcos vardı ama doktorum geçmiş dediBende dün oldum aşılma salı günü bugun 2. Günüm inşallah pozitif olur bendede pcos var 3 yıllık evliyim
hayirli olsun cnm guzel haberlerini bekliyoruzBende dün oldum aşılma salı günü bugun 2. Günüm inşallah pozitif olur bendede pcos var 3 yıllık evliyim
Valla bana kalsa kullanmam, hiç masum bir ilaç değil belki ihtiyacın olmadığı için vermemiştir hiç üzülmeYa kızlar hepinize mi verdi bu progestani bana niye vermediler yaAaa
Banada vermedi canım folik asit kullanabilirsin istersen dedi bende sadece onu kullanıyorumYa kızlar hepinize mi verdi bu progestani bana niye vermediler yaAaa
Kan testi günün ne zaman canım2 ağustosta aşılamam oldu ilk defa. İğne vurulalı 14 gün oldu bugün idrar testi yaptım negatif.. kasık ve bel ağrısı var sadece
yaa oylemi cnm kan testi icin gun vermismiydi doktorun2 ağustosta aşılamam oldu ilk defa. İğne vurulalı 14 gün oldu bugün idrar testi yaptım negatif.. kasık ve bel ağrısı var sadece
Nasıl geçmiş bende pcosumdaHayr olsun inşaallah canım bende de pcos vardı ama doktorum geçmiş dedi
Bende hap kullanıyorum gaz dışında bas donmesi vs bir etkisi olmadı bana. Günde 4 tane alıyorum .Ben hap olarak kullanıyorum biraz baş dönmesi yapar dayanamazsan fitil olarak kullan dedi ama ben haptan devam
adet gunun ne zmn peki cnmAdetin gecikince ver demişti gün vermedi bende dayanamadım idrar testi yaptım
Gün vermediKan testi günün ne zaman canım
Ben fitil olarak kullandım doktor yazdıYa kızlar hepinize mi verdi bu progestani bana niye vermediler yaAaa
Güzelsin güzelinsallaaah birde bakmissin hepimiz hamileyiz olurmu acaba boyle bir mucize
sana guluyomda bn ne alemdeyim acaba
Bana da ağızdan alırsan hep uyursun sarhoş gibi yapıyor sen fitil al dedi ama fitil olarak alınca da derdi çokmuşBen hap olarak kullanıyorum biraz baş dönmesi yapar dayanamazsan fitil olarak kullan dedi ama ben haptan devam
Kan testin ne zaman canım hemen kötü düşünme önemli olan kan. İdrara geç yansiyor2 ağustosta aşılamam oldu ilk defa. İğne vurulalı 14 gün oldu bugün idrar testi yaptım negatif.. kasık ve bel ağrısı var sadece