- 10 Mayıs 2021
- 142
- 63
- 29
Ayy sen benden 1 gün oncesin nasıl dayaniyon nolur git test yapEvett canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy sen benden 1 gün oncesin nasıl dayaniyon nolur git test yapEvett canım
Canım merhaba okuyup tek tek cevap yazıyorum da. Bende özelde aşılamamı yaptım ve doktor iğneler için rapor yazdı bise indirimli almıştıkÖzelde de rapor çıkıyor diye umutlanmıştım
kiiiiz illaki aramizdan birileri hamile kalacak acaba kimler yaaaaaEvet peş peşe öğrencez akıbetlerimizi
Ya zaten aslında doktorun söylediği güne kadar olan belirtiler bence ilaç etkisinden. Tamamen hormon yüklemesi yapıyoruz vücuda ama bazen insanlar gerçekten birşeyler hissediyor bu da her insanın farklı olduğunu gösteriyor işteBenimde kasik ağrım vardı canım olduğumdan. Beri iki üç gündür alt karın bacaklara indi ama bu ağrılar falan yani çok şey gelmiyor bana belirtisi olmayıp pozitif gören çok okudum burda ben
Valla gerçekten sırf umut için bile lütfen birileri hamile kalsın yani şu aşılama birilerine etki ediyormuş diyeyimkiiiiz illaki aramizdan birileri hamile kalacak acaba kimler yaaaaa
nasil gulduk ama dün sana negatif ciktiyaa igne etkisi bile kalmamis kiz sendeee naptin sen o igneyiİnşallah kuzummm
Yok kız yok aklıma girmesin o 5 testim var ama cuma baslicam
Neden yarın değil meselaOhooo bugün geçti kızlar o zaman cumaya inşallah
Ya gerçekten mi çok iyiymiş rapor hemen çıkıyor muCanım merhaba okuyup tek tek cevap yazıyorum da. Bende özelde aşılamamı yaptım ve doktor iğneler için rapor yazdı bise indirimli almıştık
Doğru diyosun mesela benim ilk günler çok gaz sancım vardı o geçti sonra diğer belirtiler başladı belki onlar da ilaclardanYa zaten aslında doktorun söylediği güne kadar olan belirtiler bence ilaç etkisinden. Tamamen hormon yüklemesi yapıyoruz vücuda ama bazen insanlar gerçekten birşeyler hissediyor bu da her insanın farklı olduğunu gösteriyor işte
insallaaah birde bakmissin hepimiz hamileyiz olurmu acaba boyle bir mucizeValla gerçekten sırf umut için bile lütfen birileri hamile kalsın yani şu aşılama birilerine etki ediyormuş diyeyim
Meraklı seniiii ay ben de çok merak ediyommkiiiiz illaki aramizdan birileri hamile kalacak acaba kimler yaaaaa
Yok yok bu sefer duracammmNeden yarın değil mesela
Evet progestan çok yapıyormuş gaz sancısıDoğru diyosun mesela benim ilk günler çok gaz sancım vardı o geçti sonra diğer belirtiler başladı belki onlar da ilaclardan
Hadi bakalım duramazsan sen yine de sonucu bize atMeraklı seniiii ay ben de çok merak ediyomm
Yok yok bu sefer duracammm
Ben de çok oluyor o yaa fitilden sonra kendime gelemiyorumEvet progestan çok yapıyormuş gaz sancısı
insallaaah birde bakmissin hepimiz hamileyiz olurmu acaba boyle bir mucizeValla gerçekten sırf umut için bile lütfen birileri hamile kalsın yani şu aşılama birilerine etki ediyormuş diyeyim
sana guluyomda bn ne alemdeyim acabaDemistim ama iyi gülerim diye hatırlıyon mu ay bilmiyorum 7 günde gitmiş ben şok
Olur mu olurinsallaaah birde bakmissin hepimiz hamileyiz olurmu acaba boyle bir mucize
Senin akrep mi akreplerle çok iyi anlaşırım en yakın 2 arkadaşım akrepYaa severim kova burcunu da lider ruhlu olurlar ama çok belli edemezler bazen
Ben hap olarak kullanıyorum biraz baş dönmesi yapar dayanamazsan fitil olarak kullan dedi ama ben haptan devamBen de çok oluyor o yaa fitilden sonra kendime gelemiyorum
Bende dün oldum aşılma salı günü bugun 2. Günüm inşallah pozitif olur bendede pcos var 3 yıllık evliyimbenimde yarin asilamam cnm bnde sali gunu gittigimde 15mm oldugunu soyledi ve 2 gun daha ganolf kullandim dun aksam da catlatma ignemi yaptim bildigim kadariyla en az 18mm olmasi gerek doktorunuz oyle soylediyse vardir bildigi siz sormadinizmi hic