Pardon o zaman bugün 12.gününİğnenin 14.günü aşılama 2 ağustosta olmuştur
Sen yinede kan da ver emin olmak için. Ne yapalım pes etmeden devam edeceğiz mecbur. Yorulmak yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon o zaman bugün 12.gününİğnenin 14.günü aşılama 2 ağustosta olmuştur
Aşılamanın mı 13. Günü iğnenin mi?Çarşamba kan testi vercem canım 13. Gün oluyor sanirim
bn seviyorum kahvaltiyi cnm en onemli ogun kahvalti aslinda yapsan iyi olurBen bir mor erik bir dilim de ananas yedim zorla ilaç alabilmek için kahvaltıyla hiç aram yok ya
Kan için erken değil miPardon o zaman bugün 12.günün
Sen yinede kan da ver emin olmak için. Ne yapalım pes etmeden devam edeceğiz mecbur. Yorulmak yok
bndr niye ariyolar biseyler yaa yanindaki hemsire dedi hatta gectiniz hocam diye ods dogru gormemisim falan diye konusuyolar aralarindaaYumurtayı bulmuyolar ki aşılamada
Bende bişey yerleştirdi ilk önce sonra çubukla gönderdi spermi ama yerleştirirken biraz uğraştı hatta kasmışım kendimi kasma dedibndr niye ariyolar biseyler yaa yanindaki hemsire dedi hatta gectiniz hocam diye ods dogru gormemisim falan diye konusuyolar aralarindaa
cidden kiz eltim hazirliyo ya isi bitmedi sanirimHele heleee ohh valla
O zaman asilamanin 14unu bekle canım
Ben 10 yıl pcostan çektim şuan çocuk olmama sebebi bile olabilir yanlış tedaviye maruz kaldım 16 yaşında bi doktor menopoza girecek kadınlara verilebilecek bir doğum kontrol hapı yazmış bana 6 ay kullan dedi kullandım hiç aksatmadan sonra tesadüfen İstanbul'da bir doktora göründüm. Doktor cinnet getirdi sana bu ilacı kim yazdı diye ve şey dedi belki senin çocuğun olmaz dedi bu ilaç hiç sana uygun değil felan dedi. Sonrasında da güya doğurganlığa gebeliğe engel olmayan doğum kontrol hapları verdiler bilinçli değildim içtim. Evlendikten sonra kökten kestim ilaçları doğal yaşama yöneldim. Bitkisel kürler felan yaptım. Ama pcosa iyi gelenlerden birisi hayıt tentürü ama ehil bir yerden almak önemli Instagram da @artizanmutfak diye bir hesap var oradan alıp kullandım faydasını gördüm şükür ama direk ondandır diyemem. Beslenmeye dikkat etmekte etken oluyorEvet çok sayıda yumurtam var ve tembeller ilaçla büyüyor nasıl düzeldi bişey yaptın mı canım
Doktorum 12.gün ver dedi bana canmKan için erken değil mi
Yarın vereyim o zaman aşılamadan sonra 13. Gün oluyorDoktorum 12.gün ver dedi bana canm
Vallla benim panik atağım var zaten hiç bakmıyorum gözüm kapalı yatıyorum ama doktorum aşama aşama söylüyor işte önce açmak için bişey yerleştiriyorum sonra içeriyi temizliyorum biraz şimdi çok hafif sancı hissedersin şuan gönderiyorum kendini kasma güzel şeyler düşün deniz kenarında olduğunu hayal et evet bitmek üzere çok iyisin başarıyorsun (bunlar hep motive için ortalığı birbirine katmayayım diye) yani hatırladıklarım bunlar en son 50 dakika dinlen burada dedi hiç kaldırmadılar sonra herşey çok iyi ilerledi çok başarılı oldu felan dedikizlar bisey sorcam Asys arkasimiz bi konuya degindi asilama yaparken benim doktorum her seferinde bisey ariyor gibi yumurtayi ariyo sizin doktor direk itiyomu napiyo
Evet çıkan oluyormuş ama idrar güvenilir değilmiş bazısının idrarda geç çıkıyormuş12. Gün varsa idrar da silik de olsa çıkıyor çoğunun hep öyle okudum ben
Asilamanin canımAşılamanın mı 13. Günü iğnenin mi?
Ohh miisscidden kiz eltim hazirliyo ya isi bitmedi sanirim
Aşılama sırasında da yumurtayla işimiz yok dedi doğru yere bırakmak için aradığını soyledikizlar bisey sorcam Asys arkasimiz bi konuya degindi asilama yaparken benim doktorum her seferinde bisey ariyor gibi yumurtayi ariyo sizin doktor direk itiyomu napiyo
Gebelik oluşmazsa bırakıyoruzProgestanı ne kadar süre kullanıcaz doktorunuz bişey dedi mi size
kan testi gunune kadarProgestanı ne kadar süre kullanıcaz doktorunuz bişey dedi mi size
İşte canım o biraz geç döllenme olursa öyle oluyorEvet çıkan oluyormuş ama idrar güvenilir değilmiş bazısının idrarda geç çıkıyormuş