- 13 Mart 2023
- 2.378
- 972
- 25
sen bizden oncesin sanirimBenimde testim var ama hiç belirtim yok diye yapmıyorum yapasım gelmiyoor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen bizden oncesin sanirimBenimde testim var ama hiç belirtim yok diye yapmıyorum yapasım gelmiyoor
Fotoda hiç görünmüyor canım ben de başta hiç yok dedim eşim fark etti sonra baktım çok silik vardiGörünüyor kuzum ama ben ikinci çizgi nerede göremedim
Gebelik testi canım ovitrelle etkisini görmek için yapmıştım önüm da etkisi gitmiş bendenEvet canım görünüyor bu gebelik testi mi
Yok kuzum mehemle aynı gün 8 Ağustos aşılama günüsen bizden oncesin sanirim
Hee anladım canım doğru bazen telefonda gözükmüyorFotoda hiç görünmüyor canım ben de başta hiç yok dedim eşim fark etti sonra baktım çok silik vardi
Hee anladım canım doğru bazen telefonda gözükmüyor
Kova benımKızlar burçlarınız ne ya merak ettim ben inanırım burçlara
İnşallah sonradan yükselecek hepimizin kiFotoda hiç görünmüyor canım ben de başta hiç yok dedim eşim fark etti sonra baktım çok silik vardi
bir gun oncesiniz bnden mehemleYok kuzum mehemle aynı gün 8 Ağustos aşılama günü
Evett canımPapatya 5 ağustosta mi aşılama oldunn
evet cnm da sen napcan tekrarliycanmi bgn testiWaww senin asilaman da 9 agustostu demi
Yaa severim kova burcunu da lider ruhlu olurlar ama çok belli edemezler bazenKova benım
Canım bunuda bı şekilde ogrencez aslında ama bazen bir an önce öğreneyim diyorum ama insanın eli gitmiyor Rabbim kimseye aratmasin gerçekten hiç kolay bir süreç değil ama sonu mutluluk olsun inşallahayni been valla benide gaza getirdiler yoksa almiycaktim
Evet peş peşe öğrencez akıbetlerimizibir gun oncesiniz bnden mehemle
İnşallah kuzummmİnşallah sonradan yükselecek hepimizin ki
Yok kız yok aklıma girmesin o 5 testim var ama cuma baslicamevet cnm da sen napcan tekrarliycanmi bgn testi
Benimde kasik ağrım vardı canım olduğumdan. Beri iki üç gündür alt karın bacaklara indi ama bu ağrılar falan yani çok şey gelmiyor bana belirtisi olmayıp pozitif gören çok okudum burda benBenimde testim var ama hiç belirtim yok diye yapmıyorum yapasım gelmiyoor
Ohooo bugün geçti kızlar o zaman cumaya inşallah
insalllah yaaa Rabbim hepimize bekledigimiz sonucu gostersinCanım bunuda bı şekilde ogrencez aslında ama bazen bir an önce öğreneyim diyorum ama insanın eli gitmiyor Rabbim kimseye aratmasin gerçekten hiç kolay bir süreç değil ama sonu mutluluk olsun inşallah