- 13 Mart 2023
- 2.378
- 972
- 25
iyiz cnm sen nasilsin nasil gidiyoKizlarr nasilsinizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiz cnm sen nasilsin nasil gidiyoKizlarr nasilsinizz
Ben iyiyim tatlım sen nasılsınKizlarr nasilsinizz
ciddenmiii ama benimki soylemesi kolay seninki dile zor geliyo kiz nerden buldunda koydun onuKullanıcı adını bile söylesen olur canım ben sana Waww demeye baya alıştım
Merhaba canım iyi olmak zorundayız sen nasılsınKizlarr nasilsinizz
bu kacinci asilaman cnmKizlarr benim alt karnimda hafif ari var gecen asilamadada oyle oldudu
Benimde var canım iğnenin etkisidir diye düşünüyorumKizlarr benim alt karnimda hafif ari var gecen asilamadada oyle oldudu
6 kez canmm son sansimbu kacinci asilaman cnm
Sorununuz ne canım6 kez canmm son sansim
6sinida ardi ardinami denedin6 kez canmm son sansim
Insallah tutunmak icin ari oluyodurBenimde var canım iğnenin etkisidir diye düşünüyorum
Evet canmm 3kez oldum sonra tuplerime baktilar sonra 3 kez daha sansim vardi6sinida ardi ardinami denedin
Sorun hic yok gibi canmm hersey normal dediler hem turkiyede ciktim doktora hem yurt disinda hepsi iyi ama 5 yildir evliyiz ilk yil bos gebelik gecirdim 4 yildir hic gebelik olmadiSorununuz ne canım
insallah guzel sonuclanir cnm benimde bu son kacinci gun bgnEvet canmm 3kez oldum sonra tuplerime baktilar sonra 3 kez daha sansim vardi
benimki de anlik rastgele bastigim harflerle boyle bisey cikmis ortayaAnlık gelişti ay
İnşallah öyledir pozıtıf düşünelim lütfenInsallah tutunmak icin ari oluyodur
cnm sende gogus hassasiyeti vardi devam ediyomu halâİnşallah öyledir pozıtıf düşünelim lütfen
Anladım canım. Sanırım sebepsiz olanı daha kötü sebebini bilsen en azından ona yönelik tedavi arayışında olursun .Sorun hic yok gibi canmm hersey normal dediler hem turkiyede ciktim doktora hem yurt disinda hepsi iyi ama 5 yildir evliyiz ilk yil bos gebelik gecirdim 4 yildir hic gebelik olmadi