Silik çıkması ne demek yaniiiiHatta testi ilk yaptım ulan sabah dediğim çıktı dedim sonra eşime götürdüm o söyledi aha var bak silik ben iki cizgi görüyorum dedi baktım harbi görünüyor silik çizgi o an bi oh çektim
Ama fotoda belli olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik çıkması ne demek yaniiiiHatta testi ilk yaptım ulan sabah dediğim çıktı dedim sonra eşime götürdüm o söyledi aha var bak silik ben iki cizgi görüyorum dedi baktım harbi görünüyor silik çizgi o an bi oh çektim
Ama fotoda belli olmuyor
İki çizgi de net olsaydı ovitrelle etkisi var derdik biri silik çıktı hem de baya silik fotoda görünmüyor biz dikkatli bakınca gördük ikinci çizgiyi bu yüzden ovitrelle etkisi gecmis diye yorumladık ama 7 günde erken geldi bana. İğnenin etkisi 10 11 gün sürüyor diyorlardı hepSilik çıkması ne demek yaniiii
Ayy hadi inşallah ya rabbim nasip etsin sana bebişiiniii 12.günde kan ver dedi bana doktor sordum. Sende en az 11 günü bekle bence canım yine yap testiİki çizgi de net olsaydı ovitrelle etkisi var derdik biri silik çıktı hem de baya silik fotoda görünmüyor biz dikkatli bakınca gördük ikinci çizgiyi bu yüzden ovitrelle etkisi gecmis diye yorumladık ama 7 günde erken geldi bana. İğnenin etkisi 10 11 gün sürüyor diyorlardı hep
benimde oyle cnmInsallah canmm 4 gun bugun canmm
Kız benim kafam çorba oldu suan bu iğnenin etkisi niye böyle çabuk gecmiiiiss cuma baslicam teste çarşamba da doktora inşallahAyy hadi inşallah ya rabbim nasip etsin sana bebişiiniii 12.günde kan ver dedi bana doktor sordum. Sende en az 11 günü bekle bence canım yine yap testi
Ay inşallah yaaa hepimiz güzel haberlerle gelelim buraya allahim nooooluuurBize hayırlı haberlerle gellll moral olsun bize deeee
Hatta testi ilk yaptım ulan sabah dediğim çıktı dedim sonra eşime götürdüm o söyledi aha var bak silik ben iki cizgi görüyorum dedi baktım harbi görünüyor silik çizgi o an bi oh çektim
Ama fotoda belli olmuyor
[/QUOTE
aaaaa gecmis baksana etkisi yeni gordum vallahi yemek yiyodum kiiz artik sen hergun yap bklm nasil olcak
geldim geldim gecmis gordunmj niue hemen oyle oldu acabaKankicim nerelerdesin sabah konustugumuza yakın bisi oluyordu az kalsın
yarinmi yapcanyaİlk defa çatlatma vurunca biraz da moralim bozulmasın diye pek bakmak istemedim ama bu sefer de pazartesiye kadar sabredemedim
herkesin vucudu farkli iste buda kaniti oldu ben %100 net bir sekilde pozitif cikar diyodum bu kadar silik beklemiyodum 2 gun sonra yine yap bklmAy evet 7 erken değil mi 10 11 diyorlardi
Ay ben de öyle diyordum hatta sabah dalga da geçtim takipteyim du bakalım cuma yapcam bi daha eşim bugün 6 test almışherkesin vucudu farkli iste buda kaniti oldu ben %100 net bir sekilde pozitif cikar diyodum bu kadar silik beklemiyodum 2 gun sonra yine yap bklm
iyi madem oyle yap bn hic yapmiycam valla test falan bekliycemAy ben de öyle diyordum hatta sabah dalga da geçtim takipteyim du bakalım cuma yapcam bi daha eşim bugün 6 test almış
oyle valla eger beni kuşkulandiracak bir belirti olursa yaparim amaSürekli negatif görmek kötü ediyor insanı ya