Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnce sen hamile kalcaksinEvet canm avuclayip dokundugumda sızlıyor hala ikisi
evet iste tam olarak bende bu yuzden cok uzuluyorum sorun yok madem niye olmuyo diyeAnladım canım. Sanırım sebepsiz olanı daha kötü sebebini bilsen en azından ona yönelik tedavi arayışında olursun .
Bide bu sebepsiz infertite olayını hiç anlamıyorum. Yumurtalıklar iyi kadında yumurtluyor çatlıyor erkek sperm iyi sayısı hareketi vs. Kadının rahmı temız miyom pcos yok kist yok çikolata kisti yok yapışıklık yok tüpler açık ya neden olmuyor anlamıyorum. Yediğimiz içtiğimiz şeylerin hormonundan mıdır nedir ya çok üzülüyorum bazen düşününce böyle
Canım benim ya öyle mi diyorsunbnce sen hamile kalcaksin
yok yok umidini yitirme olcak insallahCanım benim ya öyle mi diyorsun
Hayırlısıyla inşallah olur. Benim problemimden dolayı aslında çok umutlu değilim tüp bebeğe hazırladım kendimi. Ama rabbım isterse olur tabiki
Merhaba siz hangi gün aşılama oldunuz acabaCanım benim ya öyle mi diyorsun
Hayırlısıyla inşallah olur. Benim problemimden dolayı aslında çok umutlu değilim tüp bebeğe hazırladım kendimi. Ama rabbım isterse olur tabiki
Kııız bu güzel habeeer kaçıncı günündesinEvet canm avuclayip dokundugumda sızlıyor hala ikisi
Bana da öyle geliyor biliyor musunnnbnce sen hamile kalcaksin
hadi insallah benim topik insallah hepimize sans getirirKııız bu güzel habeeer kaçıncı günündesin
Bana da öyle geliyor biliyor musunnn
Cuma günü oldumMerhaba siz hangi gün aşılama oldunuz acaba
Aşılamayla birlikte bugün 5.gun işteKııız bu güzel habeeer kaçıncı günündesin
Bana da öyle geliyor biliyor musunnn
herhalde hemen hemen herkes ayni gunlerde olmusCuma günü oldum
manyak seni o zmn benim 4.gunmu dahaaaKızlar bu arada ben bu sayma işini sordum birkac kişiye ve doktorumda öyle saymisti test vermeye cagiracagi günü seçerken. Perşembe aşılama oldum cumayı 1 diye saydı yani ben doğru saymisim bugün 5. Günüm catlatma iğnesi ovitrelle de 7. Günüm
Bilerek test yapacam birazdan
Yalnız görmeyeli testler baya değişmiş
nolduuuuÖyle görünüyor canım dur sen dur ben bi bomba daha patlatcam simdi
Sadece çatlatma canım doktorum bu ay kendiniz deneyin dedi sağ tüplerimde sıkıntı olduğu için çatlatma yaptı sadece yumurta da sağ tarafta büyüdü aşılama yapmayalım paranız boşa gitmesin dediAşılama olmus muydun canım sen yoksa sadece catlatma iğnesi miydi
Insallah canmm 4 gun bugun canmminsallah guzel sonuclanir cnm benimde bu son kacinci gun bgn
İlk defa çatlatma vurunca biraz da moralim bozulmasın diye pek bakmak istemedim ama bu sefer de pazartesiye kadar sabredemedimcok merak ettim yaaa suan niye yapmiyosun cnm ignenin etkisi gecmistir
Hatta testi ilk yaptım ulan sabah dediğim çıktı dedim sonra eşime götürdüm o söyledi aha var bak silik ben iki cizgi görüyorum dedi baktım harbi görünüyor silik çizgi o an bi oh çektimBurda negatif görünüyor ama test elimde baktığımızda ikinci çizgi silik baya silik iğnenin etkisi bende geçmiş kızlar çok erken yavvEki Görüntüle 3465289