Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rapor mu çıkarttırmıştınbenim 2bin tuttu
evet cnm ganolf kullandim bnRapor mu çıkarttırmıştın
Özelde mi aşılama oldun canım özelde de iğne için rapor çıkarıyorlar mıevet cnm ganolf kullandim bn
balsın senWaww kankim oldun sen
yok cnm devlette oldum ozelde olsa asilama baya pahali 30 bin lirayi buluyomus burdaÖzelde mi aşılama oldun canım özelde de iğne için rapor çıkarıyorlar mı
alcaz bklm piyango kime cikcakKız inşallah topluca bebis haberi alırız burda yaa
Ben özele gidiyorum canım ya belki de özelde rapor imkanı olmuyor ne kadar doz kullandın iğneyiyok cnm devlette oldum ozelde olsa asilama baya pahali 30 bin lirayi buluyomus burda
Ya kızlar siz baya uyguna olmuşsunuz ben Adana'da 6500 aşılmaya, 2000 TL ilaçlara verdimyok cnm devlette oldum ozelde olsa asilama baya pahali 30 bin lirayi buluyomus burda
6 gun kullandim 75 di her seferindeBen özele gidiyorum canım ya belki de özelde rapor imkanı olmuyor ne kadar doz kullandın iğneyi
ozelmiydiYa kızlar siz baya uyguna olmuşsunuz ben Adana'da 6500 aşılmaya, 2000 TL ilaçlara verdim
İnşallah güzel sonuç alırsın canım6 gun kullandim 75 di her seferinde
insallah hep beraber cnmİnşallah güzel sonuç alırsın canım
insallaaahHepimize çıksın ay
Evetozelmiydi
Merhaba gonal f iğnelere mi 2000 tl ödedinizYa kızlar siz baya uyguna olmuşsunuz ben Adana'da 6500 aşılmaya, 2000 TL ilaçlara verdim
ozel ve 6500 oylemiii vallahi super biz devlette yaptik devlete para odemiyoz sadece ilaclara para oduyoz cnm asilama ozelde cok pahali burda