- 13 Mart 2023
- 2.378
- 972
- 25
yok yok pozitif cikar onu bari gor kizYalnız ben akşam test yapacam ovitrelle etkisiyle pozitif bekliyorum yani öyle olması lazım çünkü catlatma iğnesi 7. Günüm
Buna rağmen negatif olursa gelsin kafa karışıklıkları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yok pozitif cikar onu bari gor kizYalnız ben akşam test yapacam ovitrelle etkisiyle pozitif bekliyorum yani öyle olması lazım çünkü catlatma iğnesi 7. Günüm
Buna rağmen negatif olursa gelsin kafa karışıklıkları
He yaa valla yalnız negatif olursa iyi gulerimmm
2 kutu gonal f 1 kutu letu 1 kutu ovitrelleye raporlu halı 2000 TL raporsuz hâli 5000 TL dediler hattaMerhaba gonal f iğnelere mi 2000 tl ödediniz
Özel hastanede mi rapor çıkarttınız2 kutu gonal f 1 kutu letu 1 kutu ovitrelleye raporlu halı 2000 TL raporsuz hâli 5000 TL dediler hatta
İyi bari ben de pahalıya yaptırdım sandım tüp bebek de 50.000 TL dedilerozel ve 6500 oylemiii vallahi super biz devlette yaptik devlete para odemiyoz sadece ilaclara para oduyoz cnm asilama ozelde cok pahali burda
Evet canim bize onlar söyledi hatta rapor cikarticaz ilaçları ucuza alırsınız diywÖzel hastanede mi rapor çıkarttınız
sen ciddimisin burda devlette 130 bin tl yemin ederim ozeli düsünemiyom bile siz nerelisinizİyi bari ben de pahalıya yaptırdım sandım tüp bebek de 50.000 TL dediler
bacim senin adin ne soylede oyle hitap edeyim benim adim ElifBurda da tüp bebeğe 43000 dediler
Aaa süper o zaman ben özelde rapor çıkarmıyorlar sanıyordum. Eğer aşılamaya karar verirsem bu aklımda bulunacak çok teşekkür ederimmEvet canim bize onlar söyledi hatta rapor cikarticaz ilaçları ucuza alırsınız diyw
Adana siz nerelisiniz valla sizin ora çok pahalıymış gel Adana'da yaptır yakınsan. Hem kebap yer gidersin gezer tozarsin o paraya burdasen ciddimisin burda devlette 130 bin tl yemin ederim ozeli düsünemiyom bile siz nerelisiniz
ayyy insallah cnm insallah olurda koyarsin o gunlerinde haberini aliriz insallahKızım olursa adı Elif Asya olacak
bn aydinda yasiyom bacim burasi cok pahali uzakmi bilmemki kiz orasida sicak oluyo demiiAdana siz nerelisiniz valla sizin ora çok pahalıymış gel Adana'da yaptır yakınsan. Hem kebap yer gidersin gezer tozarsin o paraya burda
memnun oldum cnm Emine unutmasam bari adiniEmine canım benim de