- 13 Mart 2023
- 2.378
- 972
- 25
kiz sen bnden 1 gun oncemisiiin tühKızlar nasıl sayacaz ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz sen bnden 1 gun oncemisiiin tühKızlar nasıl sayacaz ay
Sakin masaj yapma canım hatta sırtına bile masaj yaptirmaKızlar benim sadece sol kasığımda baya batma hissi var ya oturup kalkarken yürürken normal mi bu. Sağımda hiçbişey yok solumda var ağrı . Masaj yapasım var hep
Benim ovitrelleden sonra 13. Günüm bende duramadım erken gebelik testi aldım doktor pazartesi kan ver dedi ama ben duramıyorum yarın sabah ilk iş idrar testiKonudaki kızçeleeer siz de biraz aktif olun aaayyy
Aşılama olmus muydun canım sen yoksa sadece catlatma iğnesi miydiBenim ovitrelleden sonra 13. Günüm bende duramadım erken gebelik testi aldım doktor pazartesi kan ver dedi ama ben duramıyorum yarın sabah ilk iş idrar testi
cok merak ettim yaaa suan niye yapmiyosun cnm ignenin etkisi gecmistirBenim ovitrelleden sonra 13. Günüm bende duramadım erken gebelik testi aldım doktor pazartesi kan ver dedi ama ben duramıyorum yarın sabah ilk iş idrar testi
Bence aşılama gününü saymicaz mesela ben 6 Ağustos, yani 7 gün oldu bugünKızlar nasıl sayacaz ay
Ay nasıl dayaniyosun bacım koş test yappBenim ovitrelleden sonra 13. Günüm bende duramadım erken gebelik testi aldım doktor pazartesi kan ver dedi ama ben duramıyorum yarın sabah ilk iş idrar testi
demi gecmistir artik etkisi yapsin yaniAy nasıl dayaniyosun bacım koş test yapp
Ben de öyle sayıyorum perşembe aşılama oldum cuma 1 cumartesi 2 pazar 3 pazartesi 4 salı 5Bence aşılama gününü saymicaz mesela ben 6 Ağustos, yani 7 gün oldu bugün
Ben de öyle sayıyorum perşembe aşılama oldum cuma 1 cumartesi 2 pazar 3 pazartesi 4Bence aşılama gününü saymicaz mesela ben 6 Ağustos, yani 7 gün oldu bugün
Zorlama canım kendini rahat bırak kolay hapsur kendini yipratmadankizlar yaa bisey sorcam ben cok sık hapsiriyorum icim disima cikiyo sanki cok sert bir hapsirma huyum var acaba sorun olurmu bazen burnumu kapatiyom hapsirmayayim diye
Merhaba canım hoş geldin aramıza inşallah kısa zamanda güzel haberler alirsinKızlar merhaba 3 yıllık evliyim bir düşüğüm kalp durması sonucu ve 3 yıldır korunmuyorum gebelik olusmadı malesef her ay hüsran ama bizim asıl sorunumuz erkek infertilitesi ileri hız %48 di en son verdiğimiz tstte ve baya bir süre gecti üstünde daha veremedik morfoloji 3 baş anomalisi %86 aşılamaya başlamak istiyoruz erkek infertilitesi olupda aşılaması başarılı olan varmı yardım ederseniz çok mutlu olurum
ayyy cnm beniiiim sorma kiiiz nasil sicak Aydin yaniyo yemin ederim gece yatamadigim icin biraz uyuyayim dedim yok sicaktan yatilmiyo bacim bu ne sicakŞansına bugün grupta ses yok normalde Waww kankimle baya konusuyorduk
Doğru valla sivas bile sıcak oraları düşünemiyorumayyy cnm beniiiim sorma kiiiz nasil sicak Aydin yaniyo yemin ederim gece yatamadigim icin biraz uyuyayim dedim yok sicaktan yatilmiyo bacim bu ne sicak
cnm genelde sebepsiz interfelite olup asilama deneyenlerde yani ornek biz şans biraz dusuk oluyo ama sizin sorununuz baska sizde tutma orani nedir bilemem ne zmn basliyosunuz asilamayaKızlar merhaba 3 yıllık evliyim bir düşüğüm kalp durması sonucu ve 3 yıldır korunmuyorum gebelik olusmadı malesef her ay hüsran ama bizim asıl sorunumuz erkek infertilitesi ileri hız %48 di en son verdiğimiz tstte ve baya bir süre gecti üstünde daha veremedik morfoloji 3 baş anomalisi %86 aşılamaya başlamak istiyoruz erkek infertilitesi olupda aşılaması başarılı olan varmı yardım ederseniz çok mutlu olurum