Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten insanlarin baskisi ayri bir dert niye olmuyo napiyonuz daha yokmu doktora gitmiyonuzmu falan sorularla psikolojik baski kuruyolar uzerimizde hayirlisi bu ay olcak ve kurtulcaz insallahYa sorma bide diyor doktorlar baksa da anlamaz rahmın ters olduğunu anca bizler anlarız felan . Aklımda kalmamış oldu ve soranlara evet gittim onlara da diyorum konuyu kapatıyorum. İnsanlar bence salak değil acımasız. 2 yıldır evlilik var daha yeni yanı. Niye yapmıyorsunuz çocuk ay yapın o zaman aile olunur. Çocuk olmazsa olmaz bilmem ne . O yüzden diyorum rabbım nasip ret bu însanlar kalan psikolojimizi de harap ediyor.
Ya Rabiiiim aaa ama sende yapmadin demekkiBide bı kadın var aracı olan tanıdık ona sormuş gebe kalmış mı diye yok deyince aa demek ki dediklerimi düzgün yapmamış demiş
aslinda onlari doktor gibi gosteren bizleriz o kadar aciz bir kullarizki herseyden medet umuyoz Rabbim bizi insallah artik bu bebek ozlemiyle sinamaz ve kullarina muhtac etmezKadın kendini doktor ilan etmis
Benim bakıldı kızlar gayet iyi çatlamış felan dedi işlem de çok iyi geçti felan dedi doktorBenim de bakilmadi salı günü catlatma iğnesi oldum perşembe 2ye doğru aşılama yapıldı fakat öncesinde yumurta ne durumda diye bakilmadi. Hatta asilamayi yaparken ultrasonda bana gösterdiler simdi yumurtayı görünce mi birakacaksiniz dedim hayır yumurta ile işimiz yok burda yumurtayı görmeyeceğiz dedi
Olabilirsin canım bende senin gibiyim adet olmam zor iğne sonrası kendi kendine başladıperşembeye kadar bekleyeyim demiştim test için
kan testi için de doktorum haftaya pazartesi ver demişti
acaba ovitrelle sonrası adet olabilir miyim hap kullanmadan
Ayy bende bişey söyleyeyim mi bana da senin sonucun pozitif gibi geliyor inşaallahAma bi sey soyleyim mi içimden bi ses senin sonucun pozitif olacağını söylüyor ama kendimle ilgili bisi demiyor o ses
Kızlar eski mesajlardan beri okuyup geldiğim için hepsini alıntı yaptım tek mesajda cevapladımBenim bakıldı kızlar gayet iyi çatlamış felan dedi işlem de çok iyi geçti felan dedi doktor
Olabilirsin canım bende senin gibiyim adet olmam zor iğne sonrası kendi kendine başladı
Ayy bende bişey söyleyeyim mi bana da senin sonucun pozitif gibi geliyor inşaallah
bnde 4.gundeyim basindan beri hic bir belirtim yok cnmKizlarr nasilsinizz benim bugun 3gunum pek bi belirtim yok yinee
Kız senin ağzın bal yesin Ball ball benim yumurtaya bakmadilar işlem sırasında simdi bırakıyorum dedi doktor sonra ayyy dedi güldü ben maaal gibi bakıyorum bunlar hemsireyle gülüyor sonra ikisi de ay çok güzel oldu dedi naptilar inan anlamadımBenim bakıldı kızlar gayet iyi çatlamış felan dedi işlem de çok iyi geçti felan dedi doktor
Olabilirsin canım bende senin gibiyim adet olmam zor iğne sonrası kendi kendine başladı
Ayy bende bişey söyleyeyim mi bana da senin sonucun pozitif gibi geliyor inşaallah
Benim de dördüncü günüm sabah karnım ve belimde ağrı vardı sonra kayboldu canım şuan baya iyiyim hatta temizlik yapasım var tutuyorum kendimi yarın her yeri kocama temizletecem iyi olduğumuzu caktirmiyoruz ben de oturdum kuzucuklarıma etkinlik hazırlıyorumKizlarr nasilsinizz benim bugun 3gunum pek bi belirtim yok yinee
benimde eltim yapiyo gorumcemde var yapiyolar sagolsunlarYa ahahha ben tutamadım kendimi tezgahı topladım valla süpürme işine girsem tüm odaları elden çıkarırdım o yüzden yapmadım ve kızkardesımı çağırdım yanıma. Bende kalacak 5,6 gün o yapar sil süpür yemek işini
Ayy bilmiyorum biraz tedirginim biraz heycanlibnde 4.gundeyim basindan beri hic bir belirtim yok
Ya bazi asilamalarimda hep yatim yine tutmadiBenim de dördüncü günüm sabah karnım ve belimde ağrı vardı sonra kayboldu canım şuan baya iyiyim hatta temizlik yapasım var tutuyorum kendimi yarın her yeri kocama temizletecem iyi olduğumuzu caktirmiyoruz ben de oturdum kuzucuklarıma etkinlik hazırlıyorum
Kendimizi yormadan yıpratmadan normal olmak gerekiyor ya diger türlü stres de yapıyoruz çünküYa bazi asilamalarimda hep yatim yine tutmadi
Bazilarinda hareket etim yemek fln yaptim yine tutmadi
Simdi napicami hic bilmiyorum
Teşekkür ederim hissettiğim buyduu İnşaallah herşey çok güzel olur canım benimKız senin ağzın bal yesin Ball ball benim yumurtaya bakmadilar işlem sırasında simdi bırakıyorum dedi doktor sonra ayyy dedi güldü ben maaal gibi bakıyorum bunlar hemsireyle gülüyor sonra ikisi de ay çok güzel oldu dedi naptilar inan anlamadım
Ay inşallah yaa hepimiz içiiinTeşekkür ederim hissettiğim buyduu İnşaallah herşey çok güzel olur canım benim